• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zora ki birlikte oldu ve şimdide terketti

Bence adam şerefsiz de olmuyor. Zorla yatırmadı ya yatağa.
Biraz ısrar ettiyse adı zorla olmuştur.
İki kişi bir şeyler yaşamış ve bitmiş bence o kadar.

adam durup dururken terketmiş ipek, cinsellik var ya da yok onu bilemem ama ortadan kaybolması tam bi adilik

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İzleyesim geldiiii :6:

Dimiii ama :27:

Aynen öyleeee..
Bu kızlar neden bakireyken kendilerini bu kadar ucuza satıyorlar hiç anlamam :51:

Ewettt ama konu sahibi azcuk konuşsa daha çok eğlenicezzz :))

Ahh benimde deli sorularrr :52:
Zorla yapılan ortam nasıldı ki acaba :23:

Gelsede anlatsa bize,bizde öğrenirdik nasıl olduğunu :27:

Zaten başkası olmasa eşin yaptığı yasalara göre tecavüz olmuyor. Her şey erkeklerden yana.:51:
tabiiki oda suç. ben tamamdır diye olayı anlamak için yazdım. ağzından kerpetenle laf aldığımız için konu sahibinin,mesajlarının anlamını çözmeye çalışıyorum. bu mesajımdada evli olmadığını boşandığını anladığım için tamamdır dedim. yoksa eşin yaptı tamamdır o zaman diyecek kadar delirmedim henüz.

Son düzenleme:
Gelsede anlatsa bize,bizde öğrenirdik nasıl olduğunu :27:
Aynen merakla bekle bekle nereye kadar :6:
yok mesajlarına baktım. vajinismus topiğine yazmış çoğunlukla.sanırım sorunu varmış bu konuda.
sonra eşinden ayrılmış. bu polis sonra ki olay
Hmm vajinismus sorunu varsa nasıl sewişti bu polisle acaba:44:
O zaman tecavüz sayılmaz mı

Sayılır ozaman da elbette ama ben ilk bakireliğini o polise verdi sandım :51:

nedir bu emniyet teşkilatı aşıklarından çektiğimiz arkedeş yaaaa:1::1:

adam durup dururken terketmiş ipek, cinsellik var ya da yok onu bilemem ama ortadan kaybolması tam bi adilik

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence kişinin sınırları bellidir. Cinsellik yaşar ya da kurallarına göre yaşamaz. Yaşamış konu sahibi de.
Durup dururken terk etmiş derken kendince geçerli nedenleri vardır bence. Yoksa tecavüzcü Coşkunsa hasta demektir zaten.

Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zoraki ise polise şikayet etseydiniz.
Bu ülke Ali Babanın çiftliği değil.
Farzedelim ki dediğiniz gibi zoraki, peki neden hala sevgili olarak kaldınız?
Bir bayan böyle bir iğrençliği nasıl affeder?
Bence sizde istemişsiniz kusura bakmayında ...

"

Giriş tarihi
Nov 2011
bence sebebi bakirelik en azından benim için öyle. benimlede eşimle sorunlarım oldu boşanmayı bile düşündüm bazen hala düşünüyorum. ama öyle bir toplummumuz var ki bakireliğe çok önem veriliyor bu yüzdende dizimizi kırıp oturuyoruz. düşünüyorumda ben şimdi boşansam yeniden evlenmeye kalksam bu bakirelik mevzusu hep ayağıma takılacak bana engel olacak??? dulum diye çoğu erkek beni istemeyecek ya da faydalanmaya çalışıcak haksız mıyım sizce kızlar????
"
konu sahibesinin bir başka topikteki yorumu... 2012 de dul olunca faydalanılacağını düşünmüş...

tabiiki oda suç. ben tamamdır diye olayı anlamak için yazdım. ağzından kerpetenle laf aldığımız için konu sahibinin,mesajlarının anlamını çözmeye çalışıyorum. bu mesajımdada evli olmadığını boşandığını anladığım için tamamdır dedim. yoksa eşin yaptı tamamdır o zaman diyecek kadar delirmedim henüz.

Yok yok anladım ben zaten senin dediğini de başka bir tarafa dikkat çekmek istedim. Yani erkek olunca karısı istemese dahi zorla olabiliyormuş yasalara göre..konudan az bağımsız ama olsun.

Buna 2 ornek verebilirim
Tecavuz kaçinilmazsa zevk almayi bileceksin....
Ki arkadasimiz bunu yapmis hosuna gitmis bu dutum ki biyere suc duyurusunda bulunmamiş

2.si ise büyük aşklar nefretle (tecavuzle) başlar tecavuze ugricaksin hemde o serefsizle alakali ciddi bir ilişki dusuneceksin
Bu ne çelişkidir ya hu sen gercek misin...

Son düzenleme:
Back
X