zoraki ayrılık/ yardım

Önüne bakmalısın zaten hiç bir şey paylaşmamışsınız ama şunu yapabilirdin çok dayanamıyorsan şu hareketin beni üzüyor diye konuya girebilirdin direk çok ilgisizsin ayrılayım diceğine ama şunuda unutma daha çok yeni bi erkek sana alışmamış daha sevememiş aşık olamamış ama bu aşık olmayacak anlamında değilki adam birde açık sözlü söylemiş duyunca neden kalbin kırılıyor elbette değildir ama olamayacak demekmi senin yaptığın hata daha çok yeni erkek sana bağlanmamış tanımaya çalışıyor sense bu adamı istiyorsan olabildiğinden en iyi en anlayışlı en sevimli olacağın ilk aylarda tam tersini yapmışsın bırakta adamı kendine aşık et sonra kapris yap artık bi sonrakine

dediklerinde çok haklısın o hatalar bilerke ve isteyerek yapılmadığı için pişmanlık duygusu hakim.tamamen tecrübesizlik
umarı herkes için hayırlısı olur. teşekkürler gerçekçi yorumun için

çok uzun zaman geçti.hala birşeyler onu hatırlatmaya devam ediyor.Bir gün bir yerde tekrar yollarımızın kesiceğini umut ediyorum.anlatığımız güzel günleri hatırlayınca niçin geri dönmesin ki diye bir düşünce geçerken hemen sonrasında son konuşmamızda söyldikleri aklıma geliyor.çok güzel günlermiş farketmemişim şimdi tekrar gels eçok daha fazla emek sarfderdim.

Ayrıldığın iyi olmuş daha çok üzülürdün. Sana karşı hisleri yokmuş belli etmiş bunu aldığı tavrıyla öylesine takılmak istemiş bu bariz.

Back
X