- 13 Aralık 2015
- 15
- 2
- 1
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç arayıp sormadı mi ?arkdaşlar hiçbir gelişme yok![]()
aylar öncesinde ben de böyle düşünürdüm takılı kalanları hiç anlayamazdım.şimdi pişmanım keşke öyle düşünmeseymişim başıma geldi.
ne mutlu sana kafayıtakmamışsın.ben ilgi isteyen biri değilimaslında çok ilgiden d esıkılrım. ilgisiliğinin sebebi beni istemediği yönündedüşündüğüm iin boşuna bilrikte zaman gçirip daha fazla hoşlanmamak adına dedim göüşmeelim diyevalla canım seni anlayamıyorum . aradan kaç ay geçmiş. adam senin adını bile unutmuştur artık. valla ben de ilgisizlikten bitirdim hiç de pişman değilim çünkü bir ilişkiden ne beklediğimi ,nasıl mutlu olduğumu biliyorum ve en önemlisi kendi değerimin farkındayım. beni çok sevecek ve sevgisini belli edip hissettirecek birini çıkarır Rabbim inşallah karşıma. ayrıca ben ayrıldığımın ertesi günü görücü kabul etmeye başladım. valla hiç umrumda değil ayrılık acısı falan
ilerde ne gibi pişmanlık yaratacak şeyler olabilir?Hayret valla. Seninle öylesine görüşen , sana aşık değilim bile diyeñ birinden ne bekliyorsun. Zamanını boşuna harcıyorsun. Bu düşünceler ilerde daha fazla pismanlik duyacagin hareketler yapmana sebep olacak . Haberin Olsun. Sal gitsin...
ilerde ne gibi pişmanlık yaratacak şeyler olabilir?
yeni tanıyorduk birbrimizi o da zaten çok girişken değildi hep bir pişmanlık var içimdeEn heyecanlı zamanlari ilgisiz mi yasayacaksin?
Bunun birde ilerisi var.
Onune bak bence.
İçim biraz buruk yardımınıza ihtiyacım var.Erkek arkadaşımın bana ilgi göstermemesinden dolayı ayrılmayı istedim.yazdığım mesajları görmesine rağmen cevap vermiyor veya geç cevap veriyordu.birbirimizi yaklaşık 2 aydır tanıyorduk.sizce bu kararı almam erken mi oldu?
kendisine ayrılma isteğimi getirdiğimde aşk gibi duygulara sahip olmadığını söyledi.Ben daha fazla alışmadan ve yakınlaşmadan ayrılmanın benim için iyi olduğuna inandım ama üzgünüm.Sonuçta biz başkası aracılığıyla tanışan biriydik.
Bu konuda tecrübe yaşanla bişey yazabilirlerle mi? ilişkinin ilk aylarında erkeğin önemsemediğini farkedip görüşmeyi bitiren sonrasında tekrar aynı kişiyle erkek istediği için başlayan?
sizce acele ettiğimi düşünüp aramalı mıyım? o görülmek istediğim biriydi. pişmanım yaptığım şeyden dolayı
teşekkür ederim yazdığın için belli ki tecrübe konuşor. inan başka biri bu mesajı yazsa ben de bunları düşünürdüm.ama bunu yaşayınca bukadar üzülüceğini bilemiyorinsanBu filmi daha önce izlemiştim.Fragman belli filmin tamamını , izlemeye sence değer mi?
Şimdi biz burada psikolojik analiz ve telkinler eşliğinde sana fikirlerimizi sunucaz fakat sen yine bildiğin yolda yürüyeceksin !
Canım kardeşim : Sen bu adamdan ayrılınca onun senin üzerine düşmesini bekliyordun ama ve lakin adam tınlamayınca sana cazip hale geldi. Ulaşılmaz olmanın cazibesi diyoruz biz buna.
İlişkin ilk aylarında sana hiç alışmamış '' Er kişisinin '' arkadan geleceği yanılgısına düşmüşsün çünkü adamdan beklentin yüksek . Sıfır beklenti ile adama yaklaşıyor olsaydın araması, msj atmasını, bilmem nesini takmıyacağın için ilişkin bambaşka bir boyuta gelebilirdi. Kadınların yanlış yaptığı tek nokta hemen bağlanmak , hoşlantıyı aşk sanmak! Hayatın merkezinde kendini tut ve tüm hayatına yay. Senden hemen vazgeçen erkeği, ne ara ne sor ne de peşine düş, düşersen elinde patlar... Bu saatten sonra unut yoluna devam et. Gerçekten doğru adamı bulmak istiyorsan '' sen doğru kadın ol '' İlk işin şu psikolojiden sıyrılmak olsun .![]()