zoraki ayrılık/ yardım

Geç bile kalmışsın:110:Doğru kararı vermişsin böyle devam..Elbet doğru insan çıkar karşına

hayır hiç arayıp sormadı.neyazıkki

aradan aylar geçti.hiçbir şekilde ulaşmadı.hatırlamadığım tek bir gün bile yok.içimde umut hep var belli ki beni hiç hatırlamıyor bile keşke birşekilde ulaşsa .Allahım sen sesimi duy nasip olmayacak sa onu unutturacak çok daha karşılıklı olaraksevebiliceğimiz biri çıkar

sürekli depreştirme bence arasa çoktan arardı ayrıca ayrılman da isabet olmuş cünkü o senin gibi hissetmemiş ve önemsememiş... bence kafanı başka seylere vermelisin

aylar öncesinde ben de böyle düşünürdüm takılı kalanları hiç anlayamazdım.şimdi pişmanım keşke öyle düşünmeseymişim başıma geldi.

madem duyguları yoktu neden buluşma teklifi getirdiğini anlayamıyorum.buluşmak istemeyen çeşitli bahaneler sunarak geçiştirebilirdi.

aylar öncesinde ben de böyle düşünürdüm takılı kalanları hiç anlayamazdım.şimdi pişmanım keşke öyle düşünmeseymişim başıma geldi.

valla canım seni anlayamıyorum . aradan kaç ay geçmiş. adam senin adını bile unutmuştur artık. valla ben de ilgisizlikten bitirdim hiç de pişman değilim çünkü bir ilişkiden ne beklediğimi ,nasıl mutlu olduğumu biliyorum ve en önemlisi kendi değerimin farkındayım. beni çok sevecek ve sevgisini belli edip hissettirecek birini çıkarır Rabbim inşallah karşıma. ayrıca ben ayrıldığımın ertesi günü görücü kabul etmeye başladım. valla hiç umrumda değil ayrılık acısı falan

Hayret valla. Seninle öylesine görüşen , sana aşık değilim bile diyeñ birinden ne bekliyorsun. Zamanını boşuna harcıyorsun. Bu düşünceler ilerde daha fazla pismanlik duyacagin hareketler yapmana sebep olacak . Haberin Olsun. Sal gitsin...

valla canım seni anlayamıyorum . aradan kaç ay geçmiş. adam senin adını bile unutmuştur artık. valla ben de ilgisizlikten bitirdim hiç de pişman değilim çünkü bir ilişkiden ne beklediğimi ,nasıl mutlu olduğumu biliyorum ve en önemlisi kendi değerimin farkındayım. beni çok sevecek ve sevgisini belli edip hissettirecek birini çıkarır Rabbim inşallah karşıma. ayrıca ben ayrıldığımın ertesi günü görücü kabul etmeye başladım. valla hiç umrumda değil ayrılık acısı falan
ne mutlu sana kafayıtakmamışsın.ben ilgi isteyen biri değilimaslında çok ilgiden d esıkılrım. ilgisiliğinin sebebi beni istemediği yönündedüşündüğüm iin boşuna bilrikte zaman gçirip daha fazla hoşlanmamak adına dedim göüşmeelim diye

Hayret valla. Seninle öylesine görüşen , sana aşık değilim bile diyeñ birinden ne bekliyorsun. Zamanını boşuna harcıyorsun. Bu düşünceler ilerde daha fazla pismanlik duyacagin hareketler yapmana sebep olacak . Haberin Olsun. Sal gitsin...
ilerde ne gibi pişmanlık yaratacak şeyler olabilir?

ilerde ne gibi pişmanlık yaratacak şeyler olabilir?

Ilk olarak Sana aşık olmayan biriyle rahat tartisamazsin mesela.rahat nazlanamazsin. Hep içinde bir yük olur.kalbini kırar ve Bu ilişkiyi sen istedin der ve her fırsatta bunu dile getirebilir. Sen zamanla kendini kullanılmış hissedersin.

İkinci olarak sana aşık değilim demiş ve sen ondan ayrılarak en doğru kararı vermişsin . Geri dönerseñ yada ilişkiyi devam ettirirsen sana karşı ne yaparsa yapsın seviyorum değip boyun egebilirsin. Bir ay oldu , bir yil oldu...sen iyi dusundukce ,Tavizler verdikçe üstüne gelir. Zamanla seni umursamaz nasılsa beni çekiyor der. Kısacası yanında kıymetin kalmaz.

Ben ilişkilerde erkeğin çok sevmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir erkeğin istemeyen nazlanan kadını zamanla sevgi ve ilgisiyle kendine yonlendirmesı daha rahat olur. Ama zorlanan bir erkek zor çok zor.

Daha söylenecek şey çok. Tercih senin...

En heyecanlı zamanlari ilgisiz mi yasayacaksin?
Bunun birde ilerisi var.
Onune bak bence.

En heyecanlı zamanlari ilgisiz mi yasayacaksin?
Bunun birde ilerisi var.
Onune bak bence.
yeni tanıyorduk birbrimizi o da zaten çok girişken değildi hep bir pişmanlık var içimde

ilgilenmiyor, aşık değilim diyor. yani olsanda olmasanda farketmez diyor. vaktini boş yere harcama bence.

İçim biraz buruk yardımınıza ihtiyacım var.Erkek arkadaşımın bana ilgi göstermemesinden dolayı ayrılmayı istedim.yazdığım mesajları görmesine rağmen cevap vermiyor veya geç cevap veriyordu.birbirimizi yaklaşık 2 aydır tanıyorduk.sizce bu kararı almam erken mi oldu?
kendisine ayrılma isteğimi getirdiğimde aşk gibi duygulara sahip olmadığını söyledi.Ben daha fazla alışmadan ve yakınlaşmadan ayrılmanın benim için iyi olduğuna inandım ama üzgünüm.Sonuçta biz başkası aracılığıyla tanışan biriydik.

Bu konuda tecrübe yaşanla bişey yazabilirlerle mi? ilişkinin ilk aylarında erkeğin önemsemediğini farkedip görüşmeyi bitiren sonrasında tekrar aynı kişiyle erkek istediği için başlayan?

sizce acele ettiğimi düşünüp aramalı mıyım? o görülmek istediğim biriydi. pişmanım yaptığım şeyden dolayı

Bu filmi daha önce izlemiştim. :KK51: Fragman belli filmin tamamını , izlemeye sence değer mi?:eek:Şimdi biz burada psikolojik analiz ve telkinler eşliğinde sana fikirlerimizi sunucaz fakat sen yine bildiğin yolda yürüyeceksin !

Canım kardeşim : Sen bu adamdan ayrılınca onun senin üzerine düşmesini bekliyordun ama ve lakin adam tınlamayınca sana cazip hale geldi. Ulaşılmaz olmanın cazibesi diyoruz biz buna.

İlişkin ilk aylarında sana hiç alışmamış '' Er kişisinin '' arkadan geleceği yanılgısına düşmüşsün çünkü adamdan beklentin yüksek . Sıfır beklenti ile adama yaklaşıyor olsaydın araması, msj atmasını, bilmem nesini takmıyacağın için ilişkin bambaşka bir boyuta gelebilirdi. Kadınların yanlış yaptığı tek nokta hemen bağlanmak , hoşlantıyı aşk sanmak! Hayatın merkezinde kendini tut ve tüm hayatına yay. Senden hemen vazgeçen erkeği, ne ara ne sor ne de peşine düş, düşersen elinde patlar... Bu saatten sonra unut yoluna devam et. Gerçekten doğru adamı bulmak istiyorsan '' sen doğru kadın ol '' İlk işin şu psikolojiden sıyrılmak olsun .:KK23:

Bu filmi daha önce izlemiştim. :KK51: Fragman belli filmin tamamını , izlemeye sence değer mi?:eek:Şimdi biz burada psikolojik analiz ve telkinler eşliğinde sana fikirlerimizi sunucaz fakat sen yine bildiğin yolda yürüyeceksin !

Canım kardeşim : Sen bu adamdan ayrılınca onun senin üzerine düşmesini bekliyordun ama ve lakin adam tınlamayınca sana cazip hale geldi. Ulaşılmaz olmanın cazibesi diyoruz biz buna.

İlişkin ilk aylarında sana hiç alışmamış '' Er kişisinin '' arkadan geleceği yanılgısına düşmüşsün çünkü adamdan beklentin yüksek . Sıfır beklenti ile adama yaklaşıyor olsaydın araması, msj atmasını, bilmem nesini takmıyacağın için ilişkin bambaşka bir boyuta gelebilirdi. Kadınların yanlış yaptığı tek nokta hemen bağlanmak , hoşlantıyı aşk sanmak! Hayatın merkezinde kendini tut ve tüm hayatına yay. Senden hemen vazgeçen erkeği, ne ara ne sor ne de peşine düş, düşersen elinde patlar... Bu saatten sonra unut yoluna devam et. Gerçekten doğru adamı bulmak istiyorsan '' sen doğru kadın ol '' İlk işin şu psikolojiden sıyrılmak olsun .:KK23:
teşekkür ederim yazdığın için belli ki tecrübe konuşor. inan başka biri bu mesajı yazsa ben de bunları düşünürdüm.ama bunu yaşayınca bukadar üzülüceğini bilemiyorinsan

Önüne bakmalısın zaten hiç bir şey paylaşmamışsınız ama şunu yapabilirdin çok dayanamıyorsan şu hareketin beni üzüyor diye konuya girebilirdin direk çok ilgisizsin ayrılayım diceğine ama şunuda unutma daha çok yeni bi erkek sana alışmamış daha sevememiş aşık olamamış ama bu aşık olmayacak anlamında değilki adam birde açık sözlü söylemiş duyunca neden kalbin kırılıyor elbette değildir ama olamayacak demekmi senin yaptığın hata daha çok yeni erkek sana bağlanmamış tanımaya çalışıyor sense bu adamı istiyorsan olabildiğinden en iyi en anlayışlı en sevimli olacağın ilk aylarda tam tersini yapmışsın bırakta adamı kendine aşık et sonra kapris yap artık bi sonrakine

Back
X