zoraki ayrılık/ yardım

konu sahibi benzer sebeplerle ben de biriyle görüşmeyi kestim.sebebini sordu sadece ısrar etmedi.sadece 3 defa görüşmüştük.4.defa görüşmedim. iyi ki de görüşmemişim diyorum şimdi.sonra başkasıyla nişanlandı.

biliyormusun..:KK51:eve gelince bazen yanlış anahtarı deliğe yerleştirmeye çalışırsın..bakarsın girmez..:stop:bazen girer ama açmaz kapıyı..eğer doğru anahtarsa kapı açılır ve içeri girersin..İşte o EV insanın kalbidir..bazen denersin hiç olmaz..yani açılmaz gönül kapısı..anahtar yanlıştır..bazen anahtar uyar ama işte kapıyı açamazsın..bi kaç dişi farklıdır anahtarın ( adam ilgisiz diyorsun mesela olmamış )..ama doğru anahtarı bulunca o kapı zaten sonunda kadar açılıcaktır..sıkma canını olmuyorsa olmuyor bazen:KK49:

Ya ne güzel anlatmışsın. :)

Öncelikle olan olmuş ayrılmışsınız, bu saatten sonra onun aramasını beklemekten başka şansınız maalesef yok. O kişiyle birlikte olmak isterdim yazmışsınız ama madem böyle bir düşünceniz vardı neden ayrıldınız? Ayrılmak aranızdaki bağı kesmek demek değil mi? Bence bu saatten sonra geriye dönmeyin, bundan aldığınız derslerle ilerideki ilişkinizde bağları koparmamak için yapıcı olmaya çalışın.

Ayrıca, 2 aylık ilişkide arayıp sormamak ilgi göstermemek nedir? Ben de bir aralar gerçekten erkeklerin tamamının ilgisiz, umursamaz olduğunu falan düşünürdüm sabreder boşuna çabalardım. Sonra fikirlerimi değiştiren çıktı çok şükür. Kısa zamanda sizin de karşınıza değerinizi bilecek, ilgilenecek biri çıkacaktır, o zamana kadar lütfen kendinizi geriye bakıp üzmeyin...

önemsenmediğim için daha fazla yakınlaşmadan bırakmak istedim.
ek ilgi göstermesini beklemek şöyle dursun sadece yazdığım yazılara cevap vermesiydi beklentim.telefonda 5 dakikadan fazla konuşmalar olmuyordu.buluşma konusunda istekli görünüyordu ama buluşmadığımız zamanlarda evde veya işte bişeyler yazmaktan acizdi.umarım acele ve yanlış karar vermemişimdir. yorumunuz için teşekkürler.

konu sahibi benzer sebeplerle ben de biriyle görüşmeyi kestim.sebebini sordu sadece ısrar etmedi.sadece 3 defa görüşmüştük.4.defa görüşmedim. iyi ki de görüşmemişim diyorum şimdi.sonra başkasıyla nişanlandı.
biz daha fazla buluştuk ama olmadı kısmet diyelim.Keşke ben de ondan o kadar etkilenmeseydim...

Cicim ayinda ard arda mesaj gelmesi gerekmez mi ben mi yanlis düsünüyorum acaba.Oglak burcu mu diycem alakasiz olacak simdi o_O

ben de ilk zamanlarda daha yoğun görüşürüm diye umuyorduk.Burcu oğlak değil aslan

ben de ilk zamanlarda daha yoğun görüşürüm diye umuyorduk.Burcu oğlak değil aslan
Geri donmezse de fazla üzülmeyin yasiniz kac bilmiyorum ama karsiniza yeni firsatlar cikacaktir bide söyle düsünün insanlar kac yillik iliskilerini bitiriyorlar sizin iki ay olmus sadece.

yaşım çok geç değil yeni ilişkilere başlamak filan hem zor geliyor hem de çok isteksizim bu nasıl başardım hep şaşırırım.Herkes için hakkımda olması dileğimle

2 aylık bir sürede aşık olmasını beklemiyordum ama sebebini belirterek söyledim.bu karar beni üzer gibi şeyler söylemedi.acele ettim kanısına kapılıyorum.tekrar aramasını ve yazmasını bekliyorum.Bir yandan da çok az ilgi duysaydı görüşmeye istekli olurdu diyorum.benim gibi olanlar var mıdır nasıl hareket etmeliyim bilsem

Eğer bir erkek bir kadınla neredeyse hiç ilgilenmeyip birde o kadına açık sözlülükle bişey hissetmediğini söylediği halde kadın arkasını dönüp GİTMEZSE, bu hayatta saygı duyucağı en son kişi o olur.Yani emin ol onun seni seviceği vardıysada sevmezdi.Çünkü herkes aşkta gurur yoktur der,ama kimse gurursuz insanı sevmez.Emin olabilirsin. O yüzden doğru olanı yapmışsın.Ondan ayrılmayı aslında istemiyorduysan hayatına birini almazsın ve belki döner diye düşünerek beklersin ''istersen''. Dönmediğini anladığına inandığın zamanda yoluna devam edersin.Ama asla ayrılmamayı bi seçenek olarak görme.Eğer öyle yapsaydın, o adama ilk tekmeyi basan senden daha kıymetli olurdu. ''Gönül kaçanı kovalar'' .

Eğer bir erkek bir kadınla neredeyse hiç ilgilenmeyip birde o kadına açık sözlülükle bişey hissetmediğini söylediği halde kadın arkasını dönüp GİTMEZSE, bu hayatta saygı duyucağı en son kişi o olur.Yani emin ol onun seni seviceği vardıysada sevmezdi.Çünkü herkes aşkta gurur yoktur der,ama kimse gurursuz insanı sevmez.Emin olabilirsin. O yüzden doğru olanı yapmışsın.Ondan ayrılmayı aslında istemiyorduysan hayatına birini almazsın ve belki döner diye düşünerek beklersin ''istersen''. Dönmediğini anladığına inandığın zamanda yoluna devam edersin.Ama asla ayrılmamayı bi seçenek olarak görme.Eğer öyle yapsaydın, o adama ilk tekmeyi basan senden daha kıymetli olurdu. ''Gönül kaçanı kovalar'' .

aşk duyguları olmadığını ben önemsemiyorsun vs dediğimde söyledi.öncesinde söylemiş olsa zaten hemn bitirirdim.öncesinde sorduğumda bir problem olmadığını söylerdi.ben de sorun yoktu diye düşünürdüm ama önemsemediği için düşüncesi oluşunca söyledim ve ondan bu cevabı duydum..

Tanıştırılmışsınız, ilgi göstermemiş, sizin ayrılmanızı beklemiş. Ayrılırken geri döndürmeye de çalışmamış.. Aşk yok bende demiş.. Daha ne yapmasın... Daha niye acelemi ettim diye sorguluyorsun....

Tanıştırılmışsınız, ilgi göstermemiş, sizin ayrılmanızı beklemiş. Ayrılırken geri döndürmeye de çalışmamış.. Aşk yok bende demiş.. Daha ne yapmasın... Daha niye acelemi ettim diye sorguluyorsun....
beni düşündürten konu kararı acele mi verip vermediğim.ya önemseiyor ve göstermiyorsa gibi düşüncelerim vardıır.kişiliği gereği pek iletişime açık değil

beni düşündürten konu kararı acele mi verip vermediğim.ya önemseiyor ve göstermiyorsa gibi düşüncelerim vardıır.kişiliği gereği pek iletişime açık değil
Ne kadar kapanık olursa olsun bir erkek aşık olduğunda bunu hissedersin.. Diyelimki acele karar verdin, o zaman ayrılmak istediğinde kabul etmezdi canım. Hayatını böyle sürümcemede de yürütemezsin. Kadınız biz. Sevgiye ilgiye hep açız...

şimdi tekrar yazar mı diye düşünüyorum
Yazmaz. Yazmasında. Yazsa da cevap verme.
Adam açık açık aşık değilim demiş. O tarz hiç bi duygu yok içimde diyede eklemiş. Daha napsın ? 2 ay bi şeylerin oturması için yeterli bi zaman ama onda hiç bi halt olmamış. Bu saatten sonrada bu ilişki seni üzmekten başka bi şeye yaramaz.
Bırak gitsin. Yolu açık olsun. :KK14:

Yazmaz. Yazmasında. Yazsa da cevap verme.
Adam açık açık aşık değilim demiş. O tarz hiç bi duygu yok içimde diyede eklemiş. Daha napsın ? 2 ay bi şeylerin oturması için yeterli bi zaman ama onda hiç bi halt olmamış. Bu saatten sonrada bu ilişki seni üzmekten başka bi şeye yaramaz.
Bırak gitsin. Yolu açık olsun. :KK14:
umut hep var ya ben bişeyleri yanlış anladıysam. sonuçta ilgisiz olsa buluşmk da istemezdi.buluşmaları hep teklif getiriyordu.

bu konuyu arkdaşlara şunu söylemek isterim.acele hareket etmeyin. yapcı olun.ben hemen resti çektim de noldu çok pişmanım keşke yüz yüze konuşsaydım diyorum

Back
X