- 1 Şubat 2020
- 4
- 9
- 3
- Konu Sahibi Ceylan3314
-
Bu ülkede engelli çocuk sayısı bundan fazla.Ya arkadaşlar ben 18 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve babam benim kuzenim ile ilerde evlenmemi istiyor ben isteyip istemediğimi bilmiyorum çünkü benim için babam ne derse o zaten ben pek bu konuları sevmem .ama o galiba evlenmek istemiyor amcam ve babam bizi ikna etmeye çalışıyor ne yapmalıyım sizce
Sizce tek sorun bu mu 18 yaşında bi kızı kuzeniyle evlendirmek istiyolar sizin taktığınız şeye bakın biYa arkadaşlar diye başlayan kimseye yorum yapmam.
Sizler okulunuz da kimlere nasıl hitap etmeniz gerektiğini öğrenmiyor musunuz yavrum bu ne laubalilik
Kimse sizi yorum yapmanız için zorlamadıYa arkadaşlar diye başlayan kimseye yorum yapmam.
Sizler okulunuz da kimlere nasıl hitap etmeniz gerektiğini öğrenmiyor musunuz yavrum bu ne laubalilik
Sizce tek sorun bu mu 18 yaşında bi kızı kuzeniyle evlendirmek istiyolar sizin taktığınız şeye bakın bi
Kimse sizi yorum yapmanız için zorlamadı
Arkadaşlar dedikleriniz çok güzel çok anlamlı ve hepsi zaten benim aklımda ama işte bizim ailede uygulanabilecek çözümler değiller çünkü 1.si biz güneydoğu bölgesinde yaşıyoruz ve burada böyle şeyler çok normal benim ailemin çoğu kuzeni ile evli 2 si benim babam ailenin en büyüğü ve o ne derse o olur yani bu konuda çok şanssızım
Ceylan ve emre benim isimlerim yanlış anlaşılmasınCeylan senin, Emre de kuzeninin ismiyse evlenmeye niyetlisin gibi sen de. Hayırlı olsun mutluluklar. Benden sana tavsiye erteleyebildiğin kadar ertele, belki bir iki sene sonra gerçekten istemediğini anlarsın.
Devlete sığının.Arkadaşlar dedikleriniz çok güzel çok anlamlı ve hepsi zaten benim aklımda ama işte bizim ailede uygulanabilecek çözümler değiller çünkü 1.si biz güneydoğu bölgesinde yaşıyoruz ve burada böyle şeyler çok normal benim ailemin çoğu kuzeni ile evli 2 si benim babam ailenin en büyüğü ve o ne derse o olur yani bu konuda çok şanssızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?