• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoraki evlilik

Ceylan3314

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
4
9
3
Ya arkadaşlar ben 18 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve babam benim kuzenim ile ilerde evlenmemi istiyor ben isteyip istemediğimi bilmiyorum çünkü benim için babam ne derse o zaten ben pek bu konuları sevmem .ama o galiba evlenmek istemiyor amcam ve babam bizi ikna etmeye çalışıyor ne yapmalıyım sizce 🤔🤔🤔

Biz kardeşiz kuzenimle diyebilirsin. Akraba evliliklerinin zararlarından bahsedebilirsin. Okulun bitince çalışıp kendine yeni bir hayat kurup evden ayrılabilirsin. Bileğinden kelepçeleyecek hali yok ya. Hem kuzen de istemiyormuş. Aklı başında gençlersiniz alın babalarınızı karşınıza konuşun.

Ya arkadaşlar ben 18 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve babam benim kuzenim ile ilerde evlenmemi istiyor ben isteyip istemediğimi bilmiyorum çünkü benim için babam ne derse o zaten ben pek bu konuları sevmem .ama o galiba evlenmek istemiyor amcam ve babam bizi ikna etmeye çalışıyor ne yapmalıyım sizce 🤔🤔🤔
Bu ülkede engelli çocuk sayısı bundan fazla.
Akraba evliliği engelli çocuğa neden olur.
Ilk basta bunu deyin.
Ayrıca babam ne derse o mu???
Siz üniversite okuduğunuza emin mısınız?
Okumayanlar daha vizyon sahibi..

Kendinize gelin lütfen..

Ya arkadaşlar diye başlayan kimseye yorum yapmam.
Sizler okulunuz da kimlere nasıl hitap etmeniz gerektiğini öğrenmiyor musunuz yavrum bu ne laubalilik :sinirli:
Sizce tek sorun bu mu 18 yaşında bi kızı kuzeniyle evlendirmek istiyolar sizin taktığınız şeye bakın bi

Sizce tek sorun bu mu 18 yaşında bi kızı kuzeniyle evlendirmek istiyolar sizin taktığınız şeye bakın bi

Eğer karşı taraf da buna istekli olsaydı tabi ki sorun olarak görürdüm,
Ama ikisi de istemediği için bu kadar zorlayacaklarına inanmıyorum.
Kiiii bu denli üzerine gidecek bir aile olsalardı emin olun O üniversiteye bile izin vermez okutmazlardı.

artık cahil bir memlekette değiliz(zırcahiller hariç) herkes herşeyin farkında.nasıl bu kadar sığ görüşlü olunuyor anlamıyorum.18 yaşındasın ve babana kardeşimle evlenmek istemiyorum diyemiyormusun annen ne alemde bu konuda.

ha birde isteyip istemediğini bilmiyorsun.isteyebilirsinde.

Kimse sizi yorum yapmanız için zorlamadı

Tabi ki zorlamadı lakin,
Üslubunuzu daha doğru kullanmanız yönünde uyarmak da sakınca görmedim.
Malum birbirimizi tanımıyoruz ama birbirimizi uyarabiliyoruz.
Amacım sizi incitmek değil.

Arkadaşlar dedikleriniz çok güzel çok anlamlı ve hepsi zaten benim aklımda ama işte bizim ailede uygulanabilecek çözümler değiller çünkü 1.si biz güneydoğu bölgesinde yaşıyoruz ve burada böyle şeyler çok normal benim ailemin çoğu kuzeni ile evli 2 si benim babam ailenin en büyüğü ve o ne derse o olur yani bu konuda çok şanssızım

Arkadaşlar dedikleriniz çok güzel çok anlamlı ve hepsi zaten benim aklımda ama işte bizim ailede uygulanabilecek çözümler değiller çünkü 1.si biz güneydoğu bölgesinde yaşıyoruz ve burada böyle şeyler çok normal benim ailemin çoğu kuzeni ile evli 2 si benim babam ailenin en büyüğü ve o ne derse o olur yani bu konuda çok şanssızım

Ceylan senin, Emre de kuzeninin ismiyse evlenmeye niyetlisin gibi sen de. Hayırlı olsun mutluluklar. Benden sana tavsiye erteleyebildiğin kadar ertele, belki bir iki sene sonra gerçekten istemediğini anlarsın.

Babamin dedigi olur diyosan zaten sen kabul etmişsin .. tek sorun kuzenin seni istememesi mi..eğer zorla onuda ikna edip evlenirseniz seni istemeyen biriyle zoraki bi hayatı nasil gecireceksin bunu mu soruyorsun..

Ceylan senin, Emre de kuzeninin ismiyse evlenmeye niyetlisin gibi sen de. Hayırlı olsun mutluluklar. Benden sana tavsiye erteleyebildiğin kadar ertele, belki bir iki sene sonra gerçekten istemediğini anlarsın.
Ceylan ve emre benim isimlerim yanlış anlaşılmasın

normalmiş sizin oralarda herkes birbiriyle evlenebiliyor peki biz ne yapabiliriz.kuzenını ikna etmeye bak seninle evlenmesi için.

Kardeşle amca çocuğu aynı nasıl bi içgüdüyle aşk yasayanlarda hayret ederim

Devlete sığının.

Back
X