zoraki evlilik

Istemeden nasıl evlendigini anlamadım hadi evlendin ama istemediğin biriyle evlenmeden nasıl ve niye birlikte oldun anlayamadım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mecbure bu adam senin başına silah dayamadı ya, belli ki evlenecek kadar istemişsin sende... Harcama şimdi kocanı, kötü olduk diye...
Ve lütfen MECBUREN de bir çocuk yapma..
İşte o zaman sırf doğurulduğu için mecburen yasamak zorunda olan bir can gelir dünyaya...

Son düzenleme:
Bosan ablacim boyle omur gecmez yani gecmesine gecerde degmez..
Gebe kalmadan bosan kurtul etrafin ne dediginede bakma etraf hep konusur kimse kimseyede yaranmak zorunda degil senin mutsuzlugun soz konusuysa baskasina eyvallah etme boyun egme...
Egitimlisin calisiyosun is hayatin olmus kendine gayette guzel dayaksuz azarsiz bir hayat kurabilirsin..
Kendine guven gerisi gelecek zaten

inandırıcı gelmeyebilir ama gerçek evlenmek zorunda olduğumu biliyordum az bir zaman kalmıştı geri dnüşü yoktu belki de acizliğimden yararlandı bilemiyorum ama şimdiki aklım olsaydı daha güçlü olurdum bir de zoruma giden 8 aydır çalışmıyor ama benden para biriktirmemi istiyo onun sözünden çıkmamı istiyo

inandırıcı gelmeyebilir ama gerçek evlenmek zorunda olduğumu biliyordum az bir zaman kalmıştı geri dnüşü yoktu belki de acizliğimden yararlandı bilemiyorum ama şimdiki aklım olsaydı daha güçlü olurdum bir de zoruma giden 8 aydır çalışmıyor ama benden para biriktirmemi istiyo onun sözünden çıkmamı istemiyor hem mecburen evlenmişim hem de her şeyin onun gibi olmasını istiyo kendime çok kızıyorum

Baya bir hata yapmissiniz, hala evli kalmakla daha fazla hata yapiyorsunuz, esiniz evlenmeden once sizle iliskiye giriyor ve evlendikten sonra size kapanin diye baski yapiyor, sanirim kafasinda bir problem var ne oldugu belirsiz muhafazakar desen degil, baski yapan insanlarin muslumanliklarindan suphe ediyorum ve siddet uyguluyormus, o evden kacsaniz yeridir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşinizin düzenli bir işi yoksa nasıl eş durumundan tayin yaptırdınız? çünkü eş durumundan tayin yaptırmanın belli şartları var.

ben istemeyerek değilde zaaflarına yenilmiş birini gördüm.yoksa bu adam size tecavüz etmediyse niye birlikte oldunuzki..tecavüz etse yine ayrılık sebebi..yanii sizi buna zorlayan biri olmamış.Bence sizin boşluğunuzdan yararlanmış..insanlar dönem dönem öyle olur anlıyorum duygusal boşluktan sanırım devamı geldikçe gelmiş...
Peki şimdi ne olacak...
bi kere asla çocuk yapma..belki oda mutsuzdur ilerde boşanmak ister bilemezsin...
doğru zamanı bekle...düşmanlık yaratmadan ama..alttan alarak...en sonunda doğru kararı verirsin umarım.

eğitim görmüş ve bunu üstüne basa basa söyleyen bir kadın hemde aklı başında bir kadın asla böyle bir eşe tahammül etmez.
boşanmalısınız hemde acil.sonuçta bu adamdan dayak yiyorsun,küfür işitiyorsun,birçok şeye mecbur bırakılıyorsun.zaten bu evliliğin sonu yok.boşanma davası aç ve boşan.

kendine eziyet etme şimdi boşanmaman için zorla çocuk da yapar bu ahh ahh böyle 1 ay da nişan mı olur allah için yaa kaçıncı yüzyıldayız.. birden bire hele ki bu devirde insanları tanımadan bir işe girişilir mi madem sevmiyon evlenmeden nasıl birlikte olabiliyorsun ben sevmedim insanla birlikte olma düşüncesi bile tiksinç iğrenç bişi geliyor ya midemi bulandırıyor cinsellik sevmedin insanla olacak iş değil..

Bence çocuk yapın her şey düzelir. İşi de bırakın bebeğinize bakın. Müslüman değil misiniz? Kapanıverin ne olacak. Hem saçınızdan tahrik olan erkeklere ne demeli...

Dam ustunde saksagan vur beline kazmayi.adam vicdan yapinca istemedden nisan ve dugun oluyoor.istemeden dugunden once birlikte olunuyor.ilginc yani....

Öyle bi'yazmışsın ki başına silah dayamışlar gibi.
İstemedim ama nişanlandım.
İstemedim ama nikah kıydık.
Ben istemedim ama ilişkiye girdik.

Koskoca bir bireysin, okumuşsun öğretmen olmuşsun ama sen de kendini pek geliştirememişsin demek ki, kendi hayatına gelince terzi kendi söküğünü dikemez olmuş.

Sen evlenmek istemeseydin birinin intihar ederim demesi bence umurunda olmazdı. Edecek adam intihar ederim demez zaten direk eder.

Bütün suçu adama yüklemişsin okuyan da aklı başında kızı başına çuval geçirip kaçırıp, sahip oldu sanacak. Boşanmak istiyosan git ailenin yanına direk dava aç kendi hayatın için bu kadar pasif kalman acınası değil komik bi'hal almış.

Konu sahibi pişmanlığını dile getirmiş zaten, kendisini de suçluyor, pasifliğim özgüven eksikliğim diyor... Bazen bi dilimiz tutulur. olmayacak şeyi oldururuz. hayat bu kimlerin başına neler neler gelmiyor ki.. size tek tavsiyem bebek yapmayın bi şimdilik. istedi diye falan hamile klmayın. zamanla netleşip kararınızı verirsiniz zaten. Şimdi bile boşansanız kimse yanlış bişey düşünmez... onuda çok kafaya takmayın.

Bence çocuk yapın her şey düzelir. İşi de bırakın bebeğinize bakın. Müslüman değil misiniz? Kapanıverin ne olacak. Hem saçınızdan tahrik olan erkeklere ne demeli...

dayak işi ne olacak ?? ya Annesine edilen küfürler ? işi bırakmak ne demek yazıyı okumadınız mı eşi çalışmıyormuş bile.. çocuğa hangi parayla bakılacak..

Son düzenleme:
dayak işi ne olacak ?? ya Annesine edilen küfürler ? işi bırakmak ne demek yazıyı okumadınız mı eşi çalışmıyormuş bile.. çocuğa hangi parayla bakılacak..
Çocuk rızkıyla gelir. Küfretti diye boşanılır mı? Hem kadın dediğin evinde oturur.

Çocuk rızkıyla gelir. Küfretti diye boşanılır mı? Hem kadın dediğin evinde oturur.

Benimde evladım var tamam rızkıyla gelir denir rızıktan kasıt anne sütüdür ya diğer ihtiyaçlar maması sütü kıyafeti okulu şu parasızlık dünyasında işsizlik dünasında söylediğiniz çok acayip.. Siz evinizde mi oturuyorsunuz yada evlimisiniz yada bi çocuğunuz var mı ? hepsinden ayrı olarak şunu belirteyim ki din Allah ile kul arasındadır kapanıp kapanmamaya namaza oruca vs.. diğer kullar karışamaz. vee ayrıca Dayak kabul edilemez hele birde seni 9 ay karnında taşımış ayaklarının altına cennet serilmiş annelere küfür HİÇ Mİ HİÇ kabul edilemez.

Ironi yapıyorum. Ben demesem başkası bunları diyecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…