- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.577
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Bir veliden nameler..
Pardon taktikler :)
Sözümün geçmesi için evlere girip çıkmam, karşılıklı kahve içmem falan gerekiyormuş.
Kendimi kabullendirmemin yolu bu samimiyetmiş.
Yoksa sayılma ve sözümün geçmesi konusunda daha çok sıkıntı yaşarmışım.
Çok dertsizdim biliyor musunuz?
Nasıl kucaklayasım geliyor bu kafaları..
Allah'ım sen sabır ver.
Herkes bizimle uğraşır.
Harbi harbi yeniden okuyup başka meslek edinmeliyim sanırım..
30'umdan sonra.. Hadi bakalım hayırlısı..
valla benım buyuk kızımın ogrt. erkektı cok da mukemmel bı ogrt. esımle ozel ılgı alaka gosterdık aksam yemegıne davet ettık gel gıt cok samımı olduk esıde kafa dengıydı sımdı tayın ısteyıp gıttıler hala gorusuruz
kucuk kızmın da ogrt. yıne aynı buyuk kızımdakı gıbı evımde cok agırladım bu kadın ama
tabıkı ben gosterdıgım tum ılgı alakayı cocuklarım ıcın yaptım/ yapıyorum onlara bıraz daha ılgılı ,alakalı olsunlar dıye cunkı ogrt. uzak duran cocuguyla ılgısız velılerden pek memnun olmuyorlar ha bu demek degılkı ıllakı evınde agırlayacaksın ,ben oyle ıstedıgım ıcın yapıyorum
tabıkı okul dısında da cocugumla ılgılensın dıye yapmıyorumİşte ama bu doğru bakış açısı değil ki
Öğretmen okulda çocuk ile ilgilenir özel hayatına neden çocuğu ona ilgiyi vs dahil etsin ki
tabıkı okul dısında da cocugumla ılgılensın dıye yapmıyorum
sadece okul ıcın gecerlı bı durum
hatta bugun konustuk odevı ıcın konusmus kızımla dedım tabıkı konusacaksınız sınıfta herkesle esıt sonucta
Okul öncesi ve ilköğretim öğretmenleri gitmek zorunda zaten diye biliyorum. Veli belki söylerken haddini aşmış ama yanlış bir şey söylememişBir veliden nameler..
Pardon taktikler :)
Sözümün geçmesi için evlere girip çıkmam, karşılıklı kahve içmem falan gerekiyormuş.
Kendimi kabullendirmemin yolu bu samimiyetmiş.
Yoksa sayılma ve sözümün geçmesi konusunda daha çok sıkıntı yaşarmışım.
Çok dertsizdim biliyor musunuz?
Nasıl kucaklayasım geliyor bu kafaları..
Allah'ım sen sabır ver.
Herkes bizimle uğraşır.
Harbi harbi yeniden okuyup başka meslek edinmeliyim sanırım..
30'umdan sonra.. Hadi bakalım hayırlısı..
Okul öncesi ve ilköğretim öğretmenleri gitmek zorunda zaten diye biliyorum. Veli belki söylerken haddini aşmış ama yanlış bir şey söylememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?