• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorba kaynana

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Dogum yapali 12 gun oluyor,suan yanimda annem kaliyor fakat oda rahat edemedigini esimin istemedigini dusundugu icin gitmek istiyor. (Gercektende oyle esimle yildizlari barismadi) Gitmesi benim icin sorun degil Suan her isimi kendim yapabiliyorum. Lakin kaynanam 40 cikmayan kadin yanliz kalmaz diye tutturmus durumda annem giderse o gelir Ben onu zerre kadar istemiyorum nefret ediyorum. Sirf o gelmesin diye annemin gitmesini istemiyorum. Ne yapicam bilmiyorum. Esim laftan anlamicak biri annesi ne derse dinliyor. Hatta kaynanam onu istemedigimin bile farkinda ama zorla burun sokan biri ,neden istenmedigini bile bile yapisiyor bana anlamiyorum,cok bunaldim cok mutsuzum :KK43: Icimi dokmek istedigim icin yazdim ....

E eşiniz sizin annenizi istemiyorsa siz de onun annesini istemiyorsunuz. Doğumu yapan siz, hizmet bekleyen eşinizse bu durumda konuşma şansı yok kusura bakmasın. Kayınvalideniz elbette torununu görebilir ama gelip kalmak başka birşey, geçmişte neler oldu neden böylesiniz bilmiyorum ama sebebiniz haklı ise eşiniz rahatsız olsun bi zahmet şu an önemli olan sizsiniz sizin tercihiniz daha önemli ve öncelikli haliyle, insan kendi annesinin yanında rahat eder neticede

Annenizle konusun esinizle en az muhattap olacagi sekilde sizin icin yaninizda kalmaya devam etsin. Kendiniz her seyinizi yapsaniz da hem annenizin muhakkak yardimi olur hemde insanin annesi gibi olur mu ya kaynana melekte olsa cekinirsin yaninda sonuçta. Esinizde annenizi rahat ettirsin bi zahmet kadincagiz sizin icin ugrasiyo ayrica misafir ne demek istememek

Aslında erkekler kulübü de olsa onlar da bizim annelerimizden yakınırlardı herhalde ikisi de kv bene eşim arasında öyledir hep o benimkine saygı gösterirse bende onunkine saygı duyarım. Onunda torunu senin annen 12 gün yanında kalmış oda onun oğulu kalması hakkı bence bencil olmayın

siz bu durumdayken anneniz kalsın yanınızda...eşinizle ciddi konuşun...kaynananız geldiğinde ilgilenemezsiniz sıkılırsınız....gerilirsiniz aksi halde...annenizle, eşinizi ikna etmeye çalışın....ayrı ayrı konuşun...

Dogum yapali 12 gun oluyor,suan yanimda annem kaliyor fakat oda rahat edemedigini esimin istemedigini dusundugu icin gitmek istiyor. (Gercektende oyle esimle yildizlari barismadi) Gitmesi benim icin sorun degil Suan her isimi kendim yapabiliyorum. Lakin kaynanam 40 cikmayan kadin yanliz kalmaz diye tutturmus durumda annem giderse o gelir Ben onu zerre kadar istemiyorum nefret ediyorum. Sirf o gelmesin diye annemin gitmesini istemiyorum. Ne yapicam bilmiyorum. Esim laftan anlamicak biri annesi ne derse dinliyor. Hatta kaynanam onu istemedigimin bile farkinda ama zorla burun sokan biri ,neden istenmedigini bile bile yapisiyor bana anlamiyorum,cok bunaldim cok mutsuzum :KK43: Icimi dokmek istedigim icin yazdim ....
gerçekten de her şey karsilikliymis, eşiniz sizin annenizi sevmiyor siz de onun annesini ve ilginçtir ki iki taraf da bunun farkında olmasına rağmen bu evlilik sürüyor .
Benim kayınvalide benden haz etmezse torununa hasret de kalsa gelmez benim evime , sizinki de arsizmis siz bunu biliyorsunuz o zaman annenizi bırakmayın hele ki ana kuzusu bir eşiniz varken asla rahat etmezsiniz bu aşamada .
Annenizi ikna etmeye bakin bence .

Sakin kabul etme canim benzeri benim başıma geldi cok fazla sorun cikti.ne yap et alma evine.

Annene anlat o gelir sen gidersen de. Biraz daha sabretsin.
Bende simdiden kv doğuma gelir diye strese giriyorum. Ki bırak kalmasını
Seni anlıyorum allah yardımcın olsun. Bide lohusalik psikolojisi iyice zor bu durumlar boyle bir donemde

Zaten hastane vs.. de kaldi cok sikti beni ,Batil inancli adetleriyle...Sutum yok diyordum zorla memede israr etti,gunlerce onun yuzundem coxugum ac kalip sarilik oldu. Surekli soyle yap boyle yap .Zaten destek oldugu yok , kostek olmasin.Surekli karistigi icin tahammulsuzum ona karsi, gece misafir getirip saatlerce uyutmuyor beni cok yoruldum istemiyorum onu

E eşiniz sizin annenizi istemiyorsa siz de onun annesini istemiyorsunuz. Doğumu yapan siz, hizmet bekleyen eşinizse bu durumda konuşma şansı yok kusura bakmasın. Kayınvalideniz elbette torununu görebilir ama gelip kalmak başka birşey, geçmişte neler oldu neden böylesiniz bilmiyorum ama sebebiniz haklı ise eşiniz rahatsız olsun bi zahmet şu an önemli olan sizsiniz sizin tercihiniz daha önemli ve öncelikli haliyle, insan kendi annesinin yanında rahat eder neticede
Kendi anneme istedigim gibi is yaptirabiliyorum.Ona laf soylemek ne hacet,kendi kafasinda hep ,nasil rahat edebilirim ki.

Aslında erkekler kulübü de olsa onlar da bizim annelerimizden yakınırlardı herhalde ikisi de kv bene eşim arasında öyledir hep o benimkine saygı gösterirse bende onunkine saygı duyarım. Onunda torunu senin annen 12 gün yanında kalmış oda onun oğulu kalması hakkı bence bencil olmayın

Iyide ben anneme 40 muhabbetine inanmiyorum desem israr edip zorla kalmaz. Kv Buna soylememe ragmen anlamiyor,iletisiminiz olamadigi biriyle gunlerce sabredebilirmiydiniz? Ben onlar yuzunden bosanma asamasina kac defa geldim. Esimle ben hic bir
Annene anlat o gelir sen gidersen de. Biraz daha sabretsin.
Bende simdiden kv doğuma gelir diye strese giriyorum. Ki bırak kalmasını
Seni anlıyorum allah yardımcın olsun. Bide lohusalik psikolojisi iyice zor bu durumlar boyle bir donemde
Kesinlikle :(

Annene durumu anlat sen gidersen cadı kv ile baş başa kalmak istemiyorum lütfen hatırım için kal de kocanada o benim annem nasıl senin annene ben saygı sabır tahammül ediyorsam sende benim annemeyse göstermek zorundasın diye konuş bence

Hem ben gurbet elde 2 çocuk büyüttüm tek başıma kocam gece işe gider sabah gelirdi birseyciklerde olmadı cok şükür ne çocuklarımın nede benim yalnız kaldık diye bir yerlerimiz eksilmedi kv sadece çok bilmişlik yapıyor yalniz olmak cok güzeli hatta en güzeli kafana göre yaşıyorsunuz

Back
X