iyi sevindim cnm:) bende yarın gidiyorum bakalım inş benimde bi sorun çıkmazEvet canım gittim :) trigiliserid 194 çıktı. Normal sınırı 150.. Doktor bana en fazla 300 e kadar çıkabilir bu değer aksi hâlde ilacı bırakırsın dedi. Diğerleri normal, kan sayımı değerlerinde falan bi sorun gözükmüyor dedi. İlacı tekrar 30 mg şeklinde kullanmaya devam edicem :)
iyi sevindim cnm:) bende yarın gidiyorum bakalım inş benimde bi sorun çıkmaz
iyi sevindim cnm:) bende yarın gidiyorum bakalım inş benimde bi sorun çıkmaz
canım benim değerlerim biraz yüksek çıktıİnşaallah canım :) yaz buraya sonuçlarını merak ederim :)
canım benim değerlerim biraz yüksek çıktı( doktorum 20 mg a düşürdü ilacımı moralim bozuldu çok eğer diğer ayda düşmezse bıraktıracak sanırım ilacı
merhaba arkadaşlar bende sivilce için doktora gittim ve bana da zoretanin verdi ama yorumlardan korkuyorum ilacı kullanmaya. Bide doktor bana tahlil falan yapmadı sadece 15 gün kullan dedi ve sabah akşam. ilacı siz nasıl kullanıyorsunuz. bilgilendirir misiniz?
Merhaba bende aknetrent kullaniyorum benimde elimde kirmizi seyler cikti doktorum deri hassasiyatinden oldugunu soyledi cuma gunu randevum vardi gosterdim excipial lipo yazdi baya iyi geldi bana gecti kirmiziliklar :)arkadaşlar elimde kırmızı pütürcükler çıktı ve bazen kaşınıyorlar, sizde de oldu mu? geçmesi için krem önerebilir misiniz? doktor randevuma yaklaşık 10 gün var o zamana kadar duramam böyle
Merhaba bende aknetrent kullaniyorum benimde elimde kirmizi seyler cikti doktorum deri hassasiyatinden oldugunu soyledi cuma gunu randevum vardi gosterdim excipial lipo yazdi baya iyi geldi bana gecti kirmiziliklar :)
Rica ederim ne demek :)) seninkide gecer insallah :)çok teşekkür ederim canım umarım bana da iyi gelir :)
Rica ederim ne demek :)) seninkide gecer insallah :)
Cok sevindim yaa benimkinide cabucak gecirmisti hala kullaniyorum gunluk nemlendirici olarak :) gecmis olsun cok mutlu oldumm :)canım sen excipial lipo yu önerdikten sonra hemen gittim aldım eczaneden ve iki gün kullanımda bile çok iyi geldi ellerime kırmızılıklar geçti bile yalnızca pütürlükleri kaldı birkaç gün içinde onlar da geçer diye umuyorum :)) çok teşekkür ederim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?