Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
iyi sevindim cnm:) bende yarın gidiyorum bakalım inş benimde bi sorun çıkmaz

Zoretanin tedavisini bitirip de dudak kuruluğu yan etkisinden kurtulamayan oldu mu acaba?

canım benim değerlerim biraz yüksek çıktı( doktorum 20 mg a düşürdü ilacımı moralim bozuldu çokeğer diğer ayda düşmezse bıraktıracak sanırım ilacı

Öyle mi? Sıkma canını sakın, yediklerine dikkat etmelisin biliyorsundur karaciğere yan etkisi var trigiliserid de kan damarlarında ki yağ oranı, diyeceğim o ki yağlı yiyecekler yememeye özen göster bol bol da su iç eminim iyi gelecektir , sıkma canını sakın :) zaten doktor bana ilacı kullanmaya devam ettiğin sürece değerlerin düzelecek dengelenecek demişti, moralini daima yüksek tut :)

merhaba arkadaşlar bende sivilce için doktora gittim ve bana da zoretanin verdi ama yorumlardan korkuyorum ilacı kullanmaya. Bide doktor bana tahlil falan yapmadı sadece 15 gün kullan dedi ve sabah akşam. ilacı siz nasıl kullanıyorsunuz. bilgilendirir misiniz?

15 günün sonunda tekrar kontrole gidecek misin, ilacı kullanmaya devam edecek misin? 15 günde hiçbir işe yaramaz bu ilaç. en az 5-6 ay kullanman gerekir. ayrıca kan testlerin de yapılmalıydı ilaca başlamadan önce. bence başka bir doktora daha gitmelisin. şimdiki doktorun pek ilgilenmemiş gibi görünüyor.

aslında ikinci doktorum zaten bende sivilce fazla değil biraz sırtımda ve vücudumda bide karısım krem verdi. ilacı da 15 gün dedi

arkadaşlar elimde kırmızı pütürcükler çıktı ve bazen kaşınıyorlar, sizde de oldu mu? geçmesi için krem önerebilir misiniz? doktor randevuma yaklaşık 10 gün var o zamana kadar duramam böyle

arkadaşlar elimde kırmızı pütürcükler çıktı ve bazen kaşınıyorlar, sizde de oldu mu? geçmesi için krem önerebilir misiniz? doktor randevuma yaklaşık 10 gün var o zamana kadar duramam böyle
Merhaba bende aknetrent kullaniyorum benimde elimde kirmizi seyler cikti doktorum deri hassasiyatinden oldugunu soyledi cuma gunu randevum vardi gosterdim excipial lipo yazdi baya iyi geldi bana gecti kirmiziliklar :)

Merhaba bende aknetrent kullaniyorum benimde elimde kirmizi seyler cikti doktorum deri hassasiyatinden oldugunu soyledi cuma gunu randevum vardi gosterdim excipial lipo yazdi baya iyi geldi bana gecti kirmiziliklar :)

çok teşekkür ederim canım umarım bana da iyi gelir :)

Rica ederim ne demek :)) seninkide gecer insallah :)

canım sen excipial lipo yu önerdikten sonra hemen gittim aldım eczaneden ve iki gün kullanımda bile çok iyi geldi ellerime kırmızılıklar geçti bile yalnızca pütürlükleri kaldı birkaç gün içinde onlar da geçer diye umuyorum :)) çok teşekkür ederim sana

Cok sevindim yaa benimkinide cabucak gecirmisti hala kullaniyorum gunluk nemlendirici olarak :) gecmis olsun cok mutlu oldumm :)

O pütürcüklere en iyi gelen şey net olarak Hametan diyebilirim..1 gün bile sürmemişti geçmesi.Daha sonra düzenli nemlendirmeyle hiç çıkmıyorlar.Bulaşık deterjanı,sıvı sabun kullanıyorsanız mutlaka nemlendirme özellikli olmasına dikkat edin.Çok sıcak ve çok soğuk da sebebiyet verebiliyor..Kullandığınız suyun hep ılık olması gerekiyor :)

Bugün itibariyle tam 207 gün oldu.. :) Tamamiyle kesmeme sadece 12 gün kaldı,bu sefer uzamayacak.Lekeler olduğu gibi,bitsin neler göreceğim nasıl olacak bakalım bekliyorum..Bu arada çok iyi kızarıklık kapatıcı bir CC krem keşfettim.Loreal Nude CC Krem,yeşil olanı.Artık hiçbir ekstra ürün kullanmadan kapatabiliyorum lekeleri.Çok iyi bütünleşiyor ciltle ve kalıcı.Kadınlar günü indirimleri başlarken çok uygun bir fiyata düşüyor.Aklınızda olsun :) (Görsel alıntıdır.)

Eklentiler

• cc21.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 420
Ben zoretanini kullanmalı 3 ay olmak üzere ama 4 kilo aldim çünkü sürekli kabizlik problemi yapıyor. Ve bu kabizlik çok sıktı ağlatma derecesine getiryo o yüzden bırakabilirm

Ben ilacı 6 ay önce bıraktım, bende de adet düzensizliği yapmıştı. Doktoruna gittiğinde tekrar söylersen onun icinde bi ilac yazabilir. Ben doğum kontrol ilacı kullanmıstımç

arkadaşlar ben de 2 ayı bitirdim. toplamda 4 ya da 5 ay kullanacağım. 40 mg kullanıyorum. sivilcelerim sadece ilk bir ay çıktı o da normal düzeyde. ilacı kullanmadan önce cildimde nasıl çıkıyorsa öyle devam etti ilk bir ay. şimdi hiç sivilce yok burnum tamamen temizlendi çok siyah nokta vardı normalde. ama gözeneklerim çok açık. doktor geçeceğini söyledi. bakalım bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…