Benim bir arkadaşım kullanmış bu ilaç tan ve ekim ayı gibi tedavisi birmiş.O da çok çekmiş yan etkilerinden ama şimdi yüzünde hiç sivilce yok sadece kırmızı izleri var oda pek belli olmuyor.Zaten o izlerinde tedavisi kolay önemli olan sivilceyi geçirmek tedavi etmesen bile cilt kendini birkaç yıl içinde yeniler yeni sivilce çıkmazsa eskilerin izi gider.Arkadaş da peeling yaptırmayı düşünüyor.Sonuç olarak ilacın yan etkisi çok olabilir ama sivilcelerden kurtulmak için değer diye düşünüyorum.Hepinize sabırlar arkadaşlar. a.s. :1hug:
arkadaslar benım tadavımının 65 gunu son bır hafta yuzumde 6 tane cok buyuk sıvılce cıktı sızdede cıkıyomu benım moralım cok kotu oldu ben ılaca baslamadan once yuzumde cok sıvılce yoktu bıraz sıyah noktam vardı sırtımda cok var gunde 20mg kulanıyorum sızde sıvılcelerın cıkması normalmı sınav yaklastı 15 gunlugune bırakmayı düşünüyorum dudaklarım cok kotu catlıyor buda bende stres yapıyor bugun ılacı kesıyom sınavdan sonra tedevıye devam edecegım
slm arkadaşlar.bnde ilacı 3 gündür kullanıyorum.bugün cildimde soyulmalar oluştu ve soyulan yerler kırmızı kaldı.cildimdeki soyulan yerler canımı çok yakıyo açıkcası.dudaklarımın kurumaması için nemleindirici kullanıyorum hatta cildim acımasına rağmen yüzümede nemlendirici uyguluyorum.acaba başka bi çözümü var mı?.
ayrıca bu ilacın adet döneminde de kullanıp kullanılmıyacağını merak ediyorum.
ilacı kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler.. :)
elbette adet döneminde bırakmayacaksın canım.
Doktorun mutlaka nemlendirici önermeli. Kozmetik kullanmanı önermem, bence en iyisi Bepanthen...Yine de doktoruna danış bence.
Ve en az 30 Faktörlü yağsız bir güneş koruyucu kullanmalısın. yoksa soyulan yerlerde iz kalır güneş lekesi olarak..
o da eczane ürünü olsa daha iyi olur, sevgiler! a.s.
a.s.
öncelikle beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim .:1hug:
ewt doktorum önermişti açıkcası hala güneş koruyucu almadım.yüzüme bi kaç gündür sadece nemlendirici uyguluyorum.biraz olsun gerginliğii ve acısını azaltıyo.bnde bepanten almayı düşünüyorum.
yüzüme sadece bepanten uygularsam lekeler kalır mı :uhm:
canım bepanthen'e zaten çok ihtiyacın olacak dudak kenarların için de zaman geçtikçe...
Güneş koruyucu sürmeden sakın güneşe çıkma. Direkt güneş altında olmasan bie dışarı çıkarken sür mutlaka en az 30 Faktör olsun...
Dudakların için de Sebamed Lipstick öneririm. O da SPF 30 güneş koruyucu.
Bepanthe etkili nemlendirir ama güneşten korumaz.
Ama gece yatarken falan Bepanthen kullanmanı öneririm. :1hug:
tekrar verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.mutlaka bunları uygulıycam :1hug:
canım Yukarıda sabir Roaccutane kullananlar başlığından bizi takip edebilir, paylaşımlara devam edebilirsin yerimseniben
merhaba.. ben de zoretanin tedawisinde 5. ayımı bitirmek üzereyim, perşembe doktora gidicem ve tahlillerimi yaptırıcam. büyük ihtimalle bir ay daha kullanmam gerekiyo kendi doz hesaplamama göre. ben her gün 40 mg kullanıyorum. tek tük sivilce çıkıyo hala ama lekelerim hala çok war(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?