benimde kilom fazla ve bu süreci nasıl geçircem bilmiyorum.. kolestorülü nasıl dengede tuttun benimde sınırda dikkat etmeye çalışıyorum ama tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum..
birde bepanthenin kremini vermişti bana doktor dudaklarım için bepanthen yüzede sürülüyor mu yoksa yüz için başka bir krem mi almalıyım? hatta birşey önerirseniz çok sevinirim.bugün 5. günüm dudaklarımda bir çatlama daha olmadı ama yüzümde hafif bir soyulma oldu.. birde saç,kaş ve kirpikleri döktüğünü okudum ama ne ürün kullanacağıma karar veremedim acil bir öneri istiyorum :)
birde doktorum bana güneş koruyucu önerdi ama bu ay almana gerek yok dedi gerçi havalrda yavaş yavaş düzeliyor ama ne zaman alsam acaba?
ve son olarak gerçekten ağır bir ilaç burda yazılanları baştan okumaya çalışıyorum gerçi daha 11. sayfadayım ama yılmıycam :) çünkü etkilerini en aza indirmek istiyorum..
ve yine son olaraktan hangi yiyecekler yasak doktor tam olarak bişi demedi, ben kitapçıktan a vitamini ve alkol okudum sadece bunların dışında bir şey var mı? birde kilo aldırıp kolestorolünü yükseltebilir diye fast fooddan uzak dur dedi..[/
Bende çok araştırmıştım ilaca başlamadan önce. Sabret 2-3 ay sonra faydasını görmeye başlarsın acele etme. Dudakların için bepanthene merhem. Cildinin kurumadan dolayı çok gerilmemesi için ERSAĞ vücut losyonu (aynı zamanda eklem yerlerinde de kuruma oluyor oralara da sürersin) saçlarına iyi bakman lazım ERSAĞ BİO ŞAMPUAN VE SAÇ TONİĞİ. Bu ürünler yeterli daha başka bir şey kullanma derim. hem bitkisel ürünler hiçbir kimyasal içermiyor. (istersen temin edebilirim üyelik sistemiyle satılıyor dışarda bulamazsın)
teşekkür ederim canım cevabın için şu an saçlarım için down under naturals kullanmaya başladım iyi gibi eğer memnun kalmazsam dediğin ürünü deniycem sanırımiletişime geçerim seninle :))
arkadaşlar kızarıkları çok dert etmeyin yukardaki arkadaşımızında dediği gibi, ilacı kulanmayı bıraktıktan 2 ay sonra geçeceklermiş, doktorum dedi bunu bana.
arkadaşlar ben ilacın ikinci ayındayım burnumda kanama oluyor ama çok fazla değilkorkuyorum acaba kötü birşey mi oldu diye sizde de oldumu böyle
evet arkadaşımya aynı şikayet bendede var uyurken daha çok ağrı oluyor
ya demek ondanmış nefes alırken filan kaburgalarım göğüs kafesimin çevrelerinde nefes alıp verdikçe aşağıya doğru eğilince bir şeyler batmaya başlıyor. tahmin etmiştim bu ilaçtan olduğunu çünkü 1 hafta ara vermek zorunda kaldım bu şikayetim hemen geçti şimdi yine başlamaz umarım.
umarım öyle olur, gören yüzüne ne oldu kırmızı kırmızı diyor :))
damllaa sende de burun kanaması oldu mu yabunun için ne yapmam gerek hiç bilmiyorum ve birde göz kuruluğu için.
birde benim saç diplerim kaşınmaya başladı çok kötü fazla kaşımak istemiyorum yara olur diye ama dayanamıyorumda bu sorunu yaşayan oldu mu ? birde yüzüm çok soyuluyor beyaz beyaz pütür pütür gerçi bepanthen kullanınca biraz iyi oluyor ama bu ne kadar devam eder böyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?