ben daha bugün başladım ve çok korkuyorum yazdıklarınızı okudum kendimi kötü hissediyorum :S:S
inşallah ya bugün ikinci gün hşimdilik hiçbir değişiklik yok ben sadce şu sivilcelerin çok artacağı zamandan korkuyorum okula filan gidiyorum çok büyük sorunlar olmaz umarım desteğiniz için teşekkür ettim
anladım ya aslında çok mantıklı kullanmak bu türlü zaten çekiyoruz sivilceyi ki bnm sürekli vardı hiç geçmezdi şimdi en azından bi gün gececeğini biliyorum :)canım bende cok asırı sıvılce olusmadı.sadece cene kısmımda oldu bıraz ama olacak o kadar onuda goze almalısın kı guzel bır cılde sahıp olabılesın
ilaçkullanlar yüzünde ne gibi değişiklikler var. ben ilacın 5.günündeyim. iki de krem verdi. biri gece biri gündüz. yanaklarımda bi kızarıklık oldu. kremden mi ilaçtan mı bilmiyorum. kızarıklık gibi değil de yanakları kanlı olan çocuklar insanlar vardırya öyle. allık sürmeme gerek kalmıyor. :)
yani ilaç kullananlar seizde de oluyormu?
bende 8 yıldır gördüğüm tedavilerden sonucu zoreatin ilacına bugün başlıyorum. merak ettiğim yememe, içmeme dikkat edecek miyim? neler yiyemeyecem neler içemeyecem doktorumdan tam bilgi alamadım.
sizden yardım istiyorum arkadaşlar.
benim gözümdede kuruma oluyordu. belki seninki de kurumadan kaynaklanan bir sorundur. doktoruna danış. o sana uygun bi göz damlası verecektir. bu göz damlalarının yan etkisi olmyor yapay göz yaşı bir nevi. kafana da takma çoğu yan etki psikolojik ve endini dinlemekten kaynaklanıyor bence. korkma ben de aynı şeyleri yaşadım ve şuan çok iyiyim :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?