Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Eğer benimki de çatlar ve şuan kullandığım lipstick yetersiz olursa bende onu alırım bakalım bu sabah kahvaltı yapmadan önce demir ve kan eksikliği için içtiğim ilacı görünce aklımda bir şüphe oluştu "acaba bunun da zararı olur mu?" diye ilaç kutusunu yanıma alıp bugün bir eczaneden bilgi alıcağım :) Bugün 4. gün hala hiç bir etkielşim yok dudaklarım da kurumadı yüzümde yeni bir sivilcem çıktı orası ayrı..

Ya arkadaşlar bu konuyu görünce moralim acaip bozuldu benim yüzüm bu arkadaşların ki kadar ciddi değil sadece elmacık kemiklerim de senelrdir geçmiyen 2 tane kistik sivilcelerim var arada geçip 1 ay sonra tekrar çıkıyor ama 5 senedir ne kullandıysam geçmedi mosmor duruyor bu ilaç bu kadar kötü yapmaz dimi yüzümü psikolojim alt üst olur yoksa....
Öyle aşırı sivilce çıkaran bir insan değilim ama ufak tefek iltihaplı sivilcelerimde yüzümün bazı bölümlerinde oluyor ama abrtılacak kadar çok değil doktor kistik sivilcelerim için yazdı bana bu ilacı ayyy korkmaya başladım :18: Daha 4. günümde eynik düşmek istemiyorum 7 ay sonra düğünüm olucak o zamana kadar geçer dimi

http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...oin-accutane-roaccutane-tedavisindeyim-8.html

Son düzenleme:
kizlarr hapin 3.ayiinna basliycm hapimi eczane vermedii ama bugun doktorma yazdrdim receteye eczane 1gun sonra verirmis hala var gozkuormus 1gunle yan etkisi olurmu acabaa bilen varmi?????? tskler

Son düzenleme:
çok kötüyüm moralim çok bozuk çenemde ve burnumun kenarında yanan yaşınan bir etki yarattı kırmızı lekeler çok kaşınıyor ve yanıyor ben ne yapacağım?yardım edin normal mi

Kullananlar cevap verebilir mi tam olarak kaçıncı günden sonra geçmeye başlıyorlar?

herkesin bunyesine göre değişiyor cnm. benim 3.haftamda hepsi gitti yüzümdeki çatlaklarda düzelmişti ama 4.hafta tekrar bi tane sivilcem çıktı çenemde kırmızı. hafif cildimde pütür pütür oldu anlamadım yenidenmi başlayacak çıkmaya yoksa aralarda böle devam edecekmi yaşayıp görücem :) ama ayın 15.de kontrole gidicem aklıma takılan herşeyi sorucam tekrar :)

Zoratenin İlacını Bendee 2 ay kullandım ve beni Mahfetti. Her yerim yara oldu. Durduk yere ateşim çıkıyodu. Durduk yere pancar gibi oluyodum. Ve tamamen bıraktım ilacı. Zor kendimee geldimmm..

Zoretanine başlayışımın bugün 14. Günü ben yan etkileri 9. Gün görmeye başladım herkez de oldugu gibi dudaklarım kuruyarak başladı.. Ama buaralar dudak kurumam azaldı bişey sürme geregi bile duymuyorum. Daha önce ailem yüzüme sürdügüm ürünler yüzünden yüzümü maffetigimı söylerlerdi dün ilk defa güzel bir yorum aldım hatta ne kullanıyorsam kardesime de vermemi istediler :) Yüzüm de büyük oranda düzelme var ama bu ilacı yüzümün yanlarnda 5 senedir gecmiyen kistik sivilcelerim icin verdi ve onlar hala yerli yerindeler hatta bugün yine agrılı bir şekilde baş gösterdiler.. 2 gündür midem bulanıyor soguk havalardan mı ilactan mı kaynaklanyor anlıyamadm.. Bundan sonraki gelismeleride burada paylasacagım arkadaşlar.

merhabalar bende zoretanin kullanıcıları arasındayım :) yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum yüzümde kızarma oldu dudaklarıma sürekli nemlendirici sürdüğüm için heniz çatlamadı.. bi de dışardan çok laf geliyor yok kısır kalırsın yok şu yok bu... bunun gerçeklik payı olsa sanırım doktorlar önermez demi ? yüzümdeki kızarmalarla bi bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim iyi günler şimdidenn teşekkürler...

Sırf bu dışardakilerin lafları yüzünden bende başlamamıştım bu ilaca. Ama doktora sordum sadece ilaç kullanıldığı süre içerisinde hamile kalınmaması gerekiyormuş yani öyle şeyler insanların uydurması. Bende 2.5 aydır kullanıyorum kızarmalar bende de var ve malesef ilaç kullanımı bitene kadar kırmızılık devam edicekmiş.

bende bu 2.ayıma girdim doktorum bi 20lik bide 10luk doz verdi önceden sadece 20lik kullanıyordum. alnım yanaklarım çok guzel oldu ama çenemde arada bi intihaplı sivilce çıkıo aslında ben dokunmuyorumn ama maalesef sonradan patlıo ve izi kalıo. onlarda söndü aslında ama yinede kırmızı oldugu için çıktıgı yerler belli oluo. sizinde öle olup sonradan gitmişmiydi yani tedavi sonunda yuzumde hiç bi leke kalıcak mı ?

Kulanan kişiler geçiyor diyo ama bilmiyoruz bizde 6.ayda oluyormuş o izlerin kaybolması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…