evet cnm bnde burdaki kızlar saolsun 7.5 liraya blistex med plus aldım. mentolin tadı var dudaklarına ferahlık veriyor hemen etki ettiğini anlıyosun hafif yakıo hatta kokusuda biraz keskin ama demekki içerisinde gerçekten işe yarar maddeler var die düşündüm hemen çatlaklarım toparlandı ama sürmediğim zaman yine dudaklarım kuru kuru duruo
benimde 68.gün çıkıyor ve cok kuruyum ama azaldı svilce çıkmasıYa kızlar 68. gün oldu hala çıkmaya devam ediyorlar yeter artık ne zaman geçmeye başlıyacak bilen var mı
Kullananlar cevap verebilir mi tam olarak kaçıncı günden sonra geçmeye başlıyorlar?
merhabalar bende zoretanin kullanıcıları arasındayım :) yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum yüzümde kızarma oldu dudaklarıma sürekli nemlendirici sürdüğüm için heniz çatlamadı.. bi de dışardan çok laf geliyor yok kısır kalırsın yok şu yok bu... bunun gerçeklik payı olsa sanırım doktorlar önermez demi ? yüzümdeki kızarmalarla bi bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim iyi günler şimdidenn teşekkürler...
Sırf bu dışardakilerin lafları yüzünden bende başlamamıştım bu ilaca. Ama doktora sordum sadece ilaç kullanıldığı süre içerisinde hamile kalınmaması gerekiyormuş yani öyle şeyler insanların uydurması. Bende 2.5 aydır kullanıyorum kızarmalar bende de var ve malesef ilaç kullanımı bitene kadar kırmızılık devam edicekmiş.
bende bu 2.ayıma girdim doktorum bi 20lik bide 10luk doz verdi önceden sadece 20lik kullanıyordum. alnım yanaklarım çok guzel oldu ama çenemde arada bi intihaplı sivilce çıkıo aslında ben dokunmuyorumn ama maalesef sonradan patlıo ve izi kalıo. onlarda söndü aslında ama yinede kırmızı oldugu için çıktıgı yerler belli oluo. sizinde öle olup sonradan gitmişmiydi yani tedavi sonunda yuzumde hiç bi leke kalıcak mı ?
Kulanan kişiler geçiyor diyo ama bilmiyoruz bizde 6.ayda oluyormuş o izlerin kaybolması
Kullananlar cevap verebilir mi tam olarak kaçıncı günden sonra geçmeye başlıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?