slm cnm kırpkırmızı olmanın bi çözümünü bende bulamamıştım . aman dikkat et kendine.
slm.benimde bu ilaçta 2.haftam.bnm 2.günde yüzüm kızarmıştı.herkes farkediodu.ama sonradan geçti.nadixa die bi krem kullandım çok ii geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm cnm kırpkırmızı olmanın bi çözümünü bende bulamamıştım . aman dikkat et kendine.
5-6 aydır kullanan arkadaşlar lütfen olumlu şeyler söyleyin.düzelme olmamasına doktor ne diyor.ben çok umutluyum.birde bu şekilen sıkıntıa değmezse çok kötü olacak(((
Merhabalar;
zoretanin tedavisine başlayalı 4 ayı bitirdim 5 aya başladım...20+20 kullanıyorum.
Normalde çok bir sivilce problemim yoktu dönem dönem çıkardı tek tük ama beni rahatsız etmeye yeterdi.en sonunda doktora gittim ve bana zoretanin adlı ilacı önerdi kesin sonuç görürsün filan dedi bende kabul ettim.
İlk aylarda benim yüzümde kusma dönemim çok olmadı tek tük sivilcelerim çıktı.Yalnız gözeneklerimde kapanmalar oldu gözeneklerimin içinden yaglar dışarı çıktı.soyulmalar,dudak kurulugu,burnumda kuruma ve yüzümde kızarıklık yaptı.
herkes yüzümü gördümü cildin çok güzel olmuş gözeneklerin kapanmş diyorlardı.
Ama 3 aydan sonra benim çene bölgemde aşırı derece,yanaklarımda tek tük sivilceler çıkmaya başladı doktora gittigimde bunun dogal oldugunu ve benim cildimin yeni kusmaya başladıgını söyledi ne alakaysa onuda anlamadım ilk ay olması gereken kusma bende son aylara dogru oluyormuş.
şimdi 5 aya girdim ve hala sivilce çıkıyor ve acayip morelim bozuluyor.gece yatarken sivilce yokken yüzümde sabah bi kalkıyorum yüzümde 2 tane sivilce çıkmış.
doktor bana çıkan sivilceler hakkında birşey söylemedi sadece geçer dedi ama benim evde daha önce kulladıgım İMEX adlı antibiyotikli sivilce ilacı vardı
sivilce patladıktan sonra sivilcenin üstüne onu sürüyorum kızarıklıgını,acısını alsın diye ve daha çabuk kabuk baglamsı için.
doktora sormadım kullanayım diye ama bi sakıncasını görmedim sonuçta antibiyotikli krem iltihap kapmasını engelliyor.
Ne yaparsam yapayım sivilcenin kızarıklıgı geçmiyor.kendisi iyileşiyor ama kızarıklıgı hala duruyor.ilacı kestikten sonra geçer diyorlar ama görecez artık inş geçecek.
Kullanan arkadaşlarda oldumu bilmiyorum ama benim yüzümde tüylenme yaptı.
2 tane cilt doktoruna sordum doktorun biri normal dedi bazı bünyelerde yapar ama kullanımı bıraktından sonra tüyler dökülüyor dedi.
diger doktor ise bu ilaç vücuttaki yag oranını azlattıgı için kistlerde bi sorun varsa onu ortaya çıkarabilirmiş(doktor birşeyler söyledi ama ben anlamadım pek)kadın doguma gözükmemi önerdi bende randevu aldım artık aklıma takıldı 15 gün sonra doktora kontrola gidecegim bu tüylenme için ne diyecekler bilmiyorum.şaşırdım kaldım ne yapsam diye.
Zoretanin kullanan arkadaşlar sizdede tüylenme yaptımı?
Ve 3 ve 4 aydada sivilce çıktımı sizde?
Tüylenme yapması acayip morelimi bozdu keşke ilaca hiç başlamasaydım diyorum bu kadar yan etkisi olacagını tahmin etmemiştim.çok sivilcem çıkmazdı ne diye başladıysam artık.bırakmakta istemiyorum 5 aydır kullanıyorum şimdi bırakırsam etkisini ilaç hiç göstermezmiş.bu kadar çektim artık bi 2-3 ay daha dayanıyım diyorum.
milletin artık aaa sivilcelerin çogalmış neden demesinden bıktım.birde onlara açıklama yapıyorum işte şu ilacı kullanıyorum böyle olması normal falan filan off off.
çok sivilcesi olmayan arkadaşlar kullanmanızı tavsiye etmiyorum.boşuna başlamayın cildiniz daha kötü oluyor.
aşırı sivilceli olanlar kullansın ama bir umut sonuçta umutlarını kaybetmelerini istemem.
Bazı arkadaşlar sormuşlar makyaj yapabilirmiyiz diye.Ben doktoruma sormuştum yapabilirsin gözeneklerini filan tıkamaz dedi bu ilaç gözenekte birşey bırakmıyor zaten tıkaması imkansız demişti bana ne kadarı dogru bimiyorum.
Ben makyajımı yapıyorum kızarıklıklarım biraz olsun kaybolsun diye zarar veriyorsada artık ne yapalım kırmızı suratla dışarılarda gezemem dogrusu.
Ben başımdan geçenleri yazmak istedim yeni kullanmaya başlıyacak olan arkadaşlarımız okusun bi bilgileri olsun diye bilmiyorum yardımcı olabildinmi.
Bu ialç iyi güzel sivilcelerden kurtarıyo yalnız sivilcler geçtikten sonra kalan izlerde can sıkıyo olabiliyor.. bendede izler kaldı gün geçtikce kızarıklık hafifliyor gibime geliyo umarım bi kaç sonra tamamen geçer. Ben ilaç kullandığım zamanlarda yüzüme bepanthem krem kullaniyodum(merhem değil) o beni rahatlatıyoıdu yoksa yüzüm geriliyorudu.
merhaba arkadaşlar ben bu siteye daha yeni üye oldum..malesef benimde sivilce problemim var 17 yaşındayım. eskiden (daha geçen seneye kadar) deli gibi cips, çikolata yer her gün mutlaka bir kutu kola içerdim buna rağmen yüzüm bebek cildi gibiydi ufak tefek 1 tane çıksa bile ertesi gün geçerdi.Ancak bu senenin başında okullar yeni açıldığında yüzümün rengi değişmeye (kızarmaya) başlamıştı ve birgün derste elimle yüzüme dokunduğumda canım çok acıdı özellikle yanaklarım sanki altlarında bişi var gibiydi çok iğrenç ve acıverici bi duyguydu kısacası. o zamanlar anlamamıştım sivilce olduğunu sonradan çıkmaya başladılar ama daha önce çıkanlar gibi değil büyük çıkıyordu.ama ben inatla geçmesini bekliyor eskisi gibi olacağını düşünüyordum.Fakat yüzüm gitgide daha kötü bi hal adı ve en sonunda (4 ay sonra) bi cildiyeciye gitmeye karar verdim.Kadın kistik sivilcelerim olduğunu söyledi ve direk zoretanin verelim sana dedi ama babam doktor olduğu için ilacın yan etkilerini çok iyi biliyodu ve bana kullanmamı yasaklamıştı.2 ay kadar tetradox(antibiyotik) kullandım, benzamycn diye bir krem var 3 madde birden karıştırarak yapılıyor onu sürüyordum yatmadan önce ve sabahları da sivex kullanıyordum.Bu 2 aylık tedavinin 2. ayının başında doktorum İmex krem vermişti fondoten gibi bir krem onu sürdüm.Fakat bu tedaviden bir sonuç alamayınca bıraktım hepsini.Ardından bi süre kendi başıma çözüm bulmaya çalıştım, internetten hep bitkisel kürler arayıp uyguladım.marul suyu maskesinden elma sirkesine kadar hiçbiri tam olarak ayda etmedi (elma sirkesinin hakkını yiyemem sivilcelerim çok kötü durumdayken izlerinin biraz azalmasını sağladı).Bi2 ayın sonunda o kadar bıkmış ve yılmıştım ki her gece ağlıyordum resmen depresyona girmiştim arkadaşlarım aa senin yüzün çok güzeldi nolmus sana falan diyorlardı.benden hoşlanan çocuk bile bu lanet şeyler yüzünden benimle konuşmamaya başladıVe en sonunda babamlar bunu çok dert edindiğimi anladılar ve zoretanin tedavisine başlamama izin verdiler. Şu an 40. günümdeyim artık yüzümde 2-3 tane sivilce var fakat ötekilerin izleri kaldı kırmızı kırmızı onlar sivilce olmadığı halde kötü bi görüntü oluşturuyor
ayrıca geçen gün yüzümü yıkadıktan sonra biri patladı ve iltihabı aktı bende dayanamayıp tüm iltihabını çıkardım ve şimdi çok koyu renk siyaha dönük diyebilirim. çok ufak nokta şeklinde (siyah nokta değil) ama 7/24 yakınlaştırıcı aynaya baktığım için bana kötü görünüyor daha önce sizin yüzünüzde de oldu mu böyle bir iz ? izlerin hepsi büyük ölçüde geçiyor mu ? artık yanağımın delik deşik gibi görünmesinden çok sıkıldım insan içine çıkmak istemiyorum ama lise öğrencisi olduğum için sosyal hayattan uzak durmam imkansız
umarım hepimiz en yakın zamanda eski cildimize kavuşuruz ..cevaplarsanız sevinirim iyi günler
![]()
heh, işte benim anlatmaya çalıştığım o idi. benim lekelerimde siyah. şu an 5. ayımdayım, tedavinin başından beri var. dokununca pürüzsüz ama o siyah leke var hemde elmacık kemiklerimin üzerinde çok kötü duruyo. yan yana 3 tane küçükte değil. tavsiyem: sakın dokunma. tedavinin henüz başındasın zaten senin için daha kolay bu. ben sürekli soyuyordum. 5 aydır o lekeyle yaşıyorum. umarım atlatırız.
arkadaslar ben zoratenın kullanıyorum bugun 2 ay oldu cok memnunum gnde 20 sbah 20mg aksam kullanıyorum yan etkılerı var tabıkede ama ne bılım ben cok memnunum cunku yuzumde sıvılceler hıc yok artık sıyah noktalar bıle gectı arada 1 tne falan cıkıo ama cok memnunum yanı ben kullanmanızı tavsıye edıyorum yan etkılerınden korkmayın cok fazla abartıyolar..buda bunyeden bunyeye degıısıyo unutmayın
bende aynı şekilde 20 mg akşam 20 mg sabah alıyorum bugün 43. gün(artık saat sayıcam neredeyse) .benim 2-3 sivilce kaldı ama ötekilerin izleri duruyor senin izleri düzeldi mi ?
Slm herkese sitenize yeni katıldım ben de
Görüyorum da yaw ne çok kullanan varmış bu ilacı..:44:
Ben de şu lanet sivilcelerden bıkmış durumdayım, hele şu anki yüzümün hali berbat, sivilceden geçilmiokaç kere doktora gittim hiç bi krem etkili ve kalıcı sonuç vermedi.(Bi tek benzamycin var iyi gelen ama o da 1 gün sürmeyince çıkıveriyo tekrardan.)
Sonunda bugün gittim doktora ve bana da bu ilacı yazdı, başta tereddütlüydüm ama sonunda ikna oldum, ta kiiiii yazılanları okuyana kadar.(Gıcık karı doğru düzgün bilgilendirmedi bile beni) Bütün yorumları okudum.Yok ilk ay daha kötü olurmuş (şimdiki halimden daha kötüsünü düşünemiyorum bile) Yok kıllanmaymış (zaten fazla tüylü bi yapım var), yok aşırı derece kuruma ve kanamaymış yok bel ağrısı falan filann derken VAZGEÇTİM ARKADAŞŞ....
Haa bi de 47 kiloyum boyum da 1.68.(Bu cüsseye günde 40 mg verdi bi de) Yani çok zayıfım ve kilo almaya çalışıyorum.Yan etkilerinden biri de burda okuduğuma göre kilo kaybıymış.Ayrıca bünyem çok zayıf ve cildim de çok hassas.
Bi de lazer epilasyon yaptırıyom (bacağa ve genital bölgesine) Eeee bu da önerilmiyomuş...
İyi ki burda yazılanları okumuşum yaa doktor da sanki acelesi varmış gibi (oysa sırada kimse yoktu) sadece 1 ay biraz fazla çıkar sivilcelerin dedi.bi de gebe kalmıcan, A vitamini almıcan dedi.(Sözde özele gittim bi de)
Ya madem bu kadar güçlü bi ilaç veriyon ne diye bilgilendirmiyon iyice di mi??:99:
Kararımı verdim yarın başka doktora gidip Benzamycin yazdırcam.Onu sürdüğüm zaman hemen söndürüo ama kalıcı değil işte.Neyse idare etcez artık böyle:85:
arkadaşlar benimde bi ay olmasına çok az kaldı nisan 10da bi ay olacak.ve cildimde büyük bi değişme var.bunu en ii ben görüyorum.bu derece etkili bi ilaç olduğunu bilmiyordum.bende sivilce izleri vardı ozellikle ağız ve çene bölgesinde dert etmeyin hepsi geçiyo.siyah noktalarım bile yavaş yavaş dışarı atmaya başladı.bence bu ilaç gerçekten mükemmel.yan etkilerine katlanmaya değer.tabi bundan önce Allaha dua etmek gerek.derdi de şifayı veren de o.umarım rabbim hepimize şifayı verir.herkes istediği sonucu alır.ben inanıyorum.birazda psikolojik bizimkiler.geçmiyo ne zaman geçecek gibi laflar etmeyin.geçiyo deyin moralizi yüksek tutun eminim faydasını göreceksiniz.kafamızın bu konuda rahat olması gerçekten çok önemli.ayrıca benim lisede arkadaşım kullanmıştı.onun yüzünü gördüğümde şok olmuştm.tertemiz olmustu.ne bi iz kaldı nede siyah nokta kalmıstı.bence tedavinin sonucunu bekleyin.yüzde tüylenme yapmasıda ilaçtan değil.nemledirici krem kullanıyosanız ondandır.çünkü zaten normalde saç dökmesi falan yapıo.tüylenme yapması nerdeyse imkansız bence![]()
arkadasım bende kullanıyorum ve 2 ay olacak dudakların catladıysa hematen dıe bı ılac var bak canım onu kullan ınankı hıc catlamıyor.sadce bırazcık kuruyo oda cok dogal..bazıları kullanmıo ve kanıyo bıle dudakları ama bnm ole olmadı cok sukur.. tavsıye edrım yanı canım![]()
benim sol yanağımda bir tane çok büyük vardı ama kabuk attı 3 gün içinde, kendimi çok zor tuttum soymamak için fakat şu an normal ten rengime döndü üstünde sadece ince bir zar gibi bi kabuk var ve ben inatla soymuyorum :) fakat tam bu geçti derken sağ yanağımda elmacık kemiğimin üstünde oldu seninki gibi , gün geçtikçe küçülüyor ama hala siyah&koyu morumsu bi rengi var umarım geçer hepsi .5. ayında olduğuna göre sana bazı sorular sorabilir miyim ?mesela ilk düzelme belirtileri ne zaman başladı sende? birde yaz geldiği için soruyorum güneşte ne kadar süre kalınca kızarıyor lekeler ? ayrıca ağda olayını nasıl hallediyorsun ? :/ şimdiden teşekkürler cevabın için![]()