Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar çenemde 5-6 tane sıvılce cıktı kocaman ve derın... bugun doktora gıttım ve zoretanın verdı ve bana kagıt ımzalattı zoretaının yan etkılerılerınden haberdar edıldım falan yazıyo ve ınternette zoretanının yan etkılerını okuyunca korktum kullanıp kullanmamakta kararsızım
kullanmaya başladınmı bılmıyoum ama. bence başlamadıysan hemen başlamalısın çok etkılı bır ılaç ben 3. aydayım ve yuzum bebek gibi olmaya başladı bile.
aranıza yeni katıldım. 3. ayım bitmek üzere herkes yüzünün bebek gibi olduğunu söylüyor ama bende bir gelişme yok. 3 tane de yara var belirgin bir şekilde. sizlerde yara çıktı mı ?
kızlar çenemde 5-6 tane sıvılce cıktı kocaman ve derın... bugun doktora gıttım ve zoretanın verdı ve bana kagıt ımzalattı zoretaının yan etkılerılerınden haberdar edıldım falan yazıyo ve ınternette zoretanının yan etkılerını okuyunca korktum kullanıp kullanmamakta kararsızım