zorla eş ailesine götürülüyormusunuz

hayalim diyebilirim...allahim 9 ay gormesem beden ve akil sagligim yerine gelir yaaa basil basardin canim.lutfen anlatirmisin

aileye gitmeme olayi bende de ayni tek fark zorlamiyor esim cunku ben bir defa gittim oyle gerildim.oyle kotu oldum vucudumda zona cikti artik nasil gerildiysem oyuzden esim kendi isterse gidiyor ama ceneleri durmuyor esim kendi gitmek istemeyince ben engel oluyorum saniyolar erkek aileleri cok cins ya sizde esinize soyleyin ben bu kdr sikinti stres yapip gidersem yarin oburgun vucudum tepki verir ozaman uzulmiycenmi zorladigina diye

Bizim gelinde haklı olarak istemiyor, ben diyorum gitsin, kardeşim için. Duyma takma görme diyorum, haklı ama ne yapayım, görüşmese sardıracak annem iyice. Birde öyle güzel laf yapar ki herkese karşı kız kötü olur annem iyi. Oyüzden samimi olmadan görüşmek en iyisi. Ne dünürü küstür ne kızı ver mantığı ile , benimde desteğimle görüşmeye devam ediyor

esin baski yapmiyosa cok sanslisin peki en son nezaman gittin

3 ay filan oluyodur gıtmeyeli. Gercı bız gıtmesek onlar baskın yapıyordu bıara ama kurtulduk şükür.
Ben kendi ailemde de o kadar sık zıyaret görmedim. Annem ve babamın kendı anne ve babalarına her hafta her hafta gıttıklerını hiçç hatırlamıyorum bile. Herkesin işi gücü düzeni, kendine ailesıne ayıracagı veya kafa dınlemek istedıgı zamanlar olur. Her hafta her hafta olcak iş mi yani. Burada duyuyorum her hafta zıyaret yok haftanın bılmem kac gunu kvyı aramak fılan bana çok ilginç gelıyır

hayalim diyebilirim...allahim 9 ay gormesem beden ve akil sagligim yerine gelir yaaa basil basardin canim.lutfen anlatirmisin
Canim inanki soyle basardim.Gemileri yaktim beni oyle baski altinda tutmustuki esim darmadagin olmustum.Gun icerisinde her gun kv giderdim temizligini yapardim (cahilligime veriyorum)sonra esim ariyordu napiyosun bile demeden anneme gittin mi diye soruyordugidersem iyidik gitmesem hergun kavga gurultu huzurumuz hic yoktu hala hatirlayinca bile cok uzuluyorum(sonra dayanmadim esimlr bir aksam yine kavga ettik annemlere neden gitmiyosun diye siidddete bile basvurdu yiyim sana gerisini sen dusun .Aldim bavulumu babamlara gittim 2 ay gelmedim bosanma esigine geldik bakti esim ben kararliyim bosanicam geri adim attim sen istemedigin surece gitme dedi canin ne zamn isterse git dedi aynen oyle yapiyorum tam 2 yil oldu keyfimce takiliyorum birde cocuklar var anca onlar kendileri gorurse geliyorlar.Be kesinlikle keyfi gitmem evlerine bu sekilde anlicagin cok zorluklar yasadim bazen gercekten gozunu karartmasan bir seyler aydinlanmiyor bende oyle yaptim

gorusmwyi sifira indirenlwr nasil basariyor ya

Gecerli bir sebebiniz varsa esinize acik acik soyleyin. Resti cekin. Gecerli sebebe ragmen hala zorluyorsa bosayin o adami. Size hic kiymet vermiyor demektir.

Hiç görmesem daha mutlu olurum.

Giyinirken nasıl titriyorum.

Bu nasıl sevgisizlik.

Bunlar esin ailesiyle hic gorusmemek icin yeterli degil. Asil sebep ne? Iftira mi atti yuvani mi yikmaya calisti sana hizmetci muamelesi mi yapiyor? Ailene mi saygisizlik ediyor?

Seni bu kadar nefret ettiren neyse bunu soyle ve gitme. Kiyamet kopsun birak. Sonra duzelecek. Her seyi yerle bir etmeden yeni bir duzen insa edilmez

Hayır,bugün 1 ay olacak görüşmeyeli, akraba düğününde görüşücez,gerçi görüşmeyelim demedik özellikle, hasta olduk iş güç ev hali derken 1 ay oldu

Yalnız koca gönderilir mi Eşinizi seviyorsanız onun prestiji için ayda bi kere olsun gitmelisiniz çünkü orda eşinizi temsil ediyorsunuz .bazen bende katlanamıyorum ana napalım evliliğimiZ için aynı durumda kendinizi düşünün zor bi durum yalnız gitmek

Eşiniz iyi biriyse eşinizin hatrı için idare etseniz. Düşününki sizin ailenizde eşinizle anlaşamıyo olabilirdi ozaman nekadar huzursuz olacaktınız. Sevin demiyorum ama idare edilebilir.

Arada bir idare edemeyecek kadar ne yaşadınız?

Zorla götürülmüyorum.
Çünkü makul şartlarda eşime hayır demem, eşim de bana hayır demez.
Birbirimizi zor durumda bırakmamaya çalışırız.

Üzüldüm cidden de sana kan kusturan birinin elini öpmek zorunda bırakılmak tabi ki evlilik.
Eşin evimizi ayırdık artık sana zarar veremezler kafasında sanırım o yüzden bu çay içme ziyaretleri ona koymuyor.
Canım kadının üstünde çok yük var maalesef şimdi sen eskiyi sırtında taşırsan eşinle aran bozulacak yine bunlar yüzünden
Sana tavsiyem son derece mesafeli ol ben eskiyi unutmadım ama kocamla aramı sizin yüzünüzden bozmam tavrında ol ama git yine de

Resmen benim duygularimi anlatmissın canım malesef ben de öyle tüm özel günlerde benden bekliyor kadın herseyi akşam 9 a kadar bekliyor aramayınca eşime arayip sitem ediyor.ama ben

Yasadiklarinin aynisini bende cok yasadim.hergun oraya git gel kapidan iceriye girmeden kavga annen bana boyle laf soktu gitmek istemiyorum diye inanki hep kavgaydi annesi yuzunden kac kere kavga ettigimizi bilmem artik binadakiler bile sikayet etti kavgalardan sesimiz gidiyordu siddet bile gordum taki bana iftira atana kadar kyvalidemle tartstik ben ciktim eve geldim sonra esim gittiginde esime bnm soylemedigim seyleri anlatmsm gibi anlatmisti esimde eve gelip bana diyince sen anneme boyle boyle demissin ben cildirmistim o gece esimle sabaha kdr kavga ettik inat ettim gitmeyecm dedm esim gidiyordu hergun bir laf bi soz iki hafta kus kaldik.kynvaldem o sira herkeze diyormus is hic yapmiyor gec gelyr bende gidiyordum aksm saat 6 sa bni beklemis hic bi is yapmamis gidip yapiyordum suratim dusuyordu yaptigim halde yapmayan oldum bir gun esimle cok felaket kavga ettik ben gelmeyecm dedim aglyrdm o arada annem aradi agldigmi duyunca bende sinirden hoparloru actm dedim anne beni boyle esim zorlyr birkmyr evde oturym esimde dinliyor tabi esim ckp gitti annesi gile annem annesini aramisti bayagi kavgalar ckti kus kaldk yine smdi ara ara gidiyorum ama sevmiyorum kvaldmi sevmeyecmde sirf esim icin gidiyorum laf yemesin diye ama eskisi gibi samimide olmuyorum anlucgn kavgada olsa gidiyoruz olmssda bosanmadigin surece esinle mecbur onlarda oluyor bizim evimiz cok yakin o yuzden ben hep dua ediyorum evini benden uzaklastir beni unuttur bide hep arama fasillari var bakalm

Esimin baba tarafindan bir teyze var severim kendisini 90 yasinda..gecende aradim telini hal hatir icin tam 45 dakika konustuk cene masallah teyze de... kv ile esim ise gecinemezler pek.. esimle uc gidisimizin biri mutlaka kavga ederler esim de sinirlidir kv de ise dedigim olsun diye cok israr eder kafasina gore is yapar sonra sorun olunca oglum ben soyle ettim boyle ettim acindirir kendini esim annesinin huyunu bildiginden ogullarina niye danismadin kafana gore is yaptin diye kizar.ben kv gerilerek giderim bana kalsa hic gitmicem.onlara gitmeden iki gun once moral yerlerde oluyor benim acaba nolcak diye.o kadar sorunlu bir aile ki.garibim esimde arkalarini toplamaya calisiyor ama hep gergin onlar yuzunden.ben ondan sevmiyorum kv.simdi ilk anlattigim teyze durumu da soyle bana kizim kv cok gelip gitmeyin huzurunuz bozulmasin dedi seyrek gel dedi birde kv nin ogullarinda yasama fikri de var sakin sen bakma uc dort tane dogur onlara bak dedi onunla gecinilmez.bence huzur kaciriyorsa birileri seyrek gidilmeli.esime kalsa her hafta gidelim istiyor ben iki haftaya cikarmaya calisiyorum.kv gelmediniz bu hafta gozum yollarda kaldi diyor hee tabi oyledir.bes senedir bir kez aramismi beni..bende calisiyoruz isimiz vardi bir tatilimiz var onu da kendimize ayirdik diyorum bazen.tatli dilli temiz kalpli evlatlariyla gecinebilen icimin isindigi kv cok isterdim dogrusu.simdi korkarak gerilerek gidiyorum off.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…