Zorla evlendim...

Gerçekten güldüm :) çok türk filmi iZlemiş varoş kızın dramı :)
Nerde oturuyorsun istanbul'da ? Merak ettim :)

Bu gercekmi ee cocugun sucu ne de kendine asik edip kaybplacaksin

ZORUNLU YAYIN / KAMU SPOTU:

parayla saadet olmaz.

Çok yerli dizi izlemiş belli ki, kendini bir yerli dizi karakteriyle özdeşleştirip yazıyor gibi geldi bana. Böyle özdeşleştirme olayın varsa, kendini hep o karakterin yerine koyuyor kendi hayatına odaklanamıyorsan psikolojik yardım al konu sahibi. Böyle kendini tatmin etmeye çalışman sağlıklı değil. Ha ama trollsen de başarısız bir trollsün, yaratıcılığını arttır, kitap oku bol bol.

KİRALIK AŞK mı yaşa dedi yani.
inanmıyoruuummm.
çok güzel bir senaryo olur bu :))))))))))))))))))))

ben o raporu da netten bulduğunu düşünmüştüm,inanmamıştım hala da inanmıyorum. Bence her iki konu da gerçek değil..

adam zenginse her ay bin tl atsan birikir o para.
bir zengin karısı için 100 bin tl çok az tazminat.
bari 1 milyon olaydı.

Yanlız bu dalga geçtiğin konunun filmi var ya istanbullu gelin başında gerçek hikaye diyo ztn asıl sen destekli at.

Ne güzel işte ye iç yat! Evine bir kaç hizmetçi tut. Aslolan paradır. Hahahahaha!Kızım bu devirde kim kiminle zorla evleniyor yahu! Hem böyle zorla evliliğe can kurban. Adam da yakışıklı, zengin, aşkından da ölüyormuş. Eski sevgiliyi beep!tir et. Şekerim konunun paçalarından yalan akıyor. Cok eglendim aksam aksam. Birini seviyormusmus. Ben olsam gider yakışıklı olana aşık olurum. Ölür geberirim hatta. Normal olan budur. Biraz yaratıcı ol yaaa. Ben tv pek izlemiyorum ama bak arkadaşlar hikayeni diziye benzetmiş.

Konu içinde gerginlik var sanırım hayırdır inşallah

Şurda ne güzel yeşilçam senaryosu takip erdiyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…