- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Karaa-sevdaa
-
Sen nw dedediğinin farkındamısın başluktaki ismide görmüyır galiba arkadaşAynı ip den yazıldığı tespit edilmeyecek mi sanıyorsun?
@Kazen
Benide garsonluk yapıyorken bir kadın yeğenini ayartmam için tuttu..
Cok Zenginmiş kendime aşık edip yengesi malı mülkü üstüne alınca ortadan kaybolucam bakalım..
Ben inandım sana neler var hayatta bende bu yaşadıklarımı birine anlatsam kimse inanmaz mesela takma kardeş ..
Hayir bosanirsam tazminat ödeyecegim diye bir sozlesme olabilir mi?
Diyelim bosanma davasi actiniz hakimin onune bu sozlesmeyi koydular hakim "himm bosanmak istiyorsan 100 bin tl tazminat odemek zorundasin sozlesme var" mi diyecek. Bu ne kadar sacma bir durum. O zaman herkes birbirini sozlesme ile tazminata mahkun etsin.
Bari biraz destekli sallasaydiniz.
KİRALIK AŞK mı yaşa dedi yani.Benide garsonluk yapıyorken bir kadın yeğenini ayartmam için tuttu..
Cok Zenginmiş kendime aşık edip yengesi malı mülkü üstüne alınca ortadan kaybolucam bakalım..
Ben inandım sana neler var hayatta bende bu yaşadıklarımı birine anlatsam kimse inanmaz mesela takma kardeş ..
ben o raporu da netten bulduğunu düşünmüştüm,inanmamıştım hala da inanmıyorum. Bence her iki konu da gerçek değil..Kizlar bir konu vardi kiz 18 yasindaydi sevgilisinden hamile kaliyordu. Sonra annesi depresyondaydi kopek tasmasiyla intihar ediyordu eli havada asili kaliyordu yuzukleri falan cok guzel anlatmisti senaryo demistik kiz annesinin otopsi raporunu atmisti olum sekli falan ayniydi. Bir olaya senaryo falan derken aklima hep o konu gelir
Şizofrensin.Sen nw dedediğinin farkındamısın başluktaki ismide görmüyır galiba arkadaş
adam zenginse her ay bin tl atsan birikir o para.Özel üniverste demedim lise bu herkes puanının tuttuğu lisede okuyabilir beşiktas atatürk anadolu lisesinde okuduk. Çok zengin dedm sabancının oğluda demedim o derecede değil ailemin durumu normal fakir değiliz gayet normal geçinip gidiyoduk bi eksiğim olmadı bgne kdr zenginde değildik fakirde. Senet imzalamadm evlilik sözleşmesi gbi bişey boşanma durumunda manevi olarak 100. 000 ödemem lazm bunuda Ztn ödeyemicemi bildikleri için boşanmaya kalkmyaym dye imzalattılar ztn
Söylediklerine dikkat et neyin kafasını yaşıyon senŞizofrensin.
Yanlız bu dalga geçtiğin konunun filmi var ya istanbullu gelin başında gerçek hikaye diyo ztn asıl sen destekli at.Sorma kardeş bende çok dertliyim. Bende kocamla bir haftada tanışıp evlendim. Bursa'ya gelin gittim ama kv beni istemedi. Şimdi de kaynın evleniyor. Eltim de tam kvnin istediği hatta benim kocişime düşündüğü kız. Ben de Konak'ta yaşıyorum ama ne fayda
Ne güzel işte ye iç yat! Evine bir kaç hizmetçi tut. Aslolan paradır. Hahahahaha!merhaba arkadaşlar. Ben istanbulda yaşıyorum. Lisede arkadaşım vardı biri evlendiğim şuanki kocam diğeri sevdiğim adam. Sevdiğim çocuğun durumu normaldi ama evlendiğim adam aşırı zengindi ve bi şirkette babamın patronunun oğluydu beni seviyodu okuldaykende ama biliyodu sevgilim var istemiyorum onu babamla konuşmuşlar buyüzden ailem beni ayırdı sevgilimden Bu ayın 9unda nikahım vardı. Evlendim evlendiğim adam aslında herkesin istediği gbi biri aslında yakışıklı çok zengin ama sevmiyorum onu. Herşeye sahibim şuan istanbulun en güzel yerinde en güzel evinde oturuyorum para pul araba herşeyim var ama mutlu değilim bana her dokunduğunda ölüyorum başkasını seviyorum. Anlatılmaz bi duygu birini deli gibi severken hiçbişey hissetmediğin bi adamın sana dokunması çok kötü o beni sevgilimden ayırdı benimle istemediğimi başkasnı sevdğni ble ble zorla evlenmemi sağladı. Bu yüzden onu sevmeye çalışamıyorum bile Onunla aynı evde aynı yatakta olmaya katlanamıyorum. Beni çok seviyo bu yüzden ayrılmama izin vermiyo evlenirken bi kağıt imzalattılar bana ayrılmam durumunda tazminat ödicekmişim ayrılamıyorum kimseye anlatamıyorum bunları herkes normal bi evlilik yaptğmı sanıyo kmseyle paylaşamıyorum size içimi dökmek istedim ne yapıcam nasıl dayanıcam ona hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?