- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Karaa-sevdaa
-
Ben de ciddi yorum yaptımKonu fake olsa ne olmasa ne
Belkide gerçektir..
Bitane ciddi yorum yok
Kizlar bir konu vardi kiz 18 yasindaydi sevgilisinden hamile kaliyordu. Sonra annesi depresyondaydi kopek tasmasiyla intihar ediyordu eli havada asili kaliyordu yuzukleri falan cok guzel anlatmisti senaryo demistik kiz annesinin otopsi raporunu atmisti olum sekli falan ayniydi. Bir olaya senaryo falan derken aklima hep o konu gelir
Kizlar bir konu vardi kiz 18 yasindaydi sevgilisinden hamile kaliyordu. Sonra annesi depresyondaydi kopek tasmasiyla intihar ediyordu eli havada asili kaliyordu yuzukleri falan cok guzel anlatmisti senaryo demistik kiz annesinin otopsi raporunu atmisti olum sekli falan ayniydi. Bir olaya senaryo falan derken aklima hep o konu gelir
:) Valla ben de öyle.Benim olsun kocan, ee hem zengin hem yakışıklı,evler arabalar, ben severim valla bak
Ben o konuda hala şüpheliyimKizlar bir konu vardi kiz 18 yasindaydi sevgilisinden hamile kaliyordu. Sonra annesi depresyondaydi kopek tasmasiyla intihar ediyordu eli havada asili kaliyordu yuzukleri falan cok guzel anlatmisti senaryo demistik kiz annesinin otopsi raporunu atmisti olum sekli falan ayniydi. Bir olaya senaryo falan derken aklima hep o konu gelir
A ne zamandır o konu..ben gormemisim merak ettimBen o konuda hala şüpheliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?