Zorla evlendim...

Babam issiz kalmasın dur ben evleneyim varmı böyle saçma birşey birde baban sevgilinden ayırmış vah vah

Sevmeyi dene mesela bence bu daha mantıklı affetmeyi dene kocani yoksa sonun tımarhane olur geçmiş olsun geriye dönüş yok maalesef kabullenmeyi bileceksin

Benide garsonluk yapıyorken bir kadın yeğenini ayartmam için tuttu..
Cok Zenginmiş kendime aşık edip yengesi malı mülkü üstüne alınca ortadan kaybolucam bakalım..
Ben inandım sana neler var hayatta bende bu yaşadıklarımı birine anlatsam kimse inanmaz mesela takma kardeş ..

Güzel senaryo da bu film tutmaz demode oldu böyle diziler. Şimdi vurdulu kırdılı yada ağalı paşalı diziler rövanşta canım

yakısıklı zengin adam evlenır mı ayol zorla istese diyelım model gibi bin tane kadın kapısına kuyruk olur kendini zorla evlendırcek kadar düşmez bu adamlar anlatabiliyor muyum hem zengin kısmının gittiği lise bile kolej olur orta sınıf lısede ne işi var cokk fazla atmıssın canımya hayır civciv tarlasına düşse yenmez yani.

Bu tur aileler cocuklarini herhangi bir koleje bile gondermiyor. Okul begenmezler. Sen patronun ogluyla ayni lisedeydin? Yav he he. Git isine cidden.

Çok zenginsin ama ünlü harflere paran yetmiyor, ne iş?

Bu arada böyle hikayelerin içine bilip bilmeden hukuki meseleler atmayın. Direk açık veriyorsunuz. Öyle bir tazminat mıdır nedir o sözleşme geçerli değil Türkiye'de. Evlilik sözleşmeleri neler olduğu belli, başka bir şey yapamıyorsunuz. Olsa olsa mal ayrılığı sözleşmesi imzalanabilirdi ki o da sizin beklentiniz yoksa sorun yoktu.

Canım anladığım kadarıyla eski sevgilinden ailen ve eşin ayırmış peki sözleşme imzalarken keşke ailene danışsaydın şimdi durum bu kadar zor olmazdı

Uzulme canim kendini benim yerime koy kocamla kiz kardesim kacti... Biri kocam biri kardesim.... Benim sucum neeeeğğ!!

Sen ciddi misin.? Ne yazacağımı bilemedim. Kahrolmussundur sen. Ay hiç farketmeden mi aralarında bir şey olduğunu. Kınamak ıstemiyorum.
Bi on yıl önce falan halamin kocasıyla diğer halamin gelini kaçmıştı. Ama bir yıl anca sürdü. Onlar da ayrıldı sonra. Allah yardımcın olsun.

Allah seni naapmasın.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…