• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorla evlendirilmek

Dandinidastana2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
319
163
103
Hatay
Zorla evlendirilip yillarca bu sekilde yasayan varmi aranizda.zorla evli olsada yillarca sevmeye iletisim kurmaya calismis ama hicbir ortak noktasi olmayan varmi .karsi taraftan en ufak bir ilgi gormeyen ama zarar da gormeyen yani ot gibi yasayip giden varmi.varsa daha nasil bas edilir bu duyguyla.buna sebep olanlardan nefret etmekle gecti omrum

Zorla evlendirilip yillarca bu sekilde yasayan varmi aranizda.zorla evli olsada yillarca sevmeye iletisim kurmaya calismis ama hicbir ortak noktasi olmayan varmi .karsi taraftan en ufak bir ilgi gormeyen ama zarar da gormeyen yani ot gibi yasayip giden varmi.varsa daha nasil bas edilir bu duyguyla.buna sebep olanlardan nefret etmekle gecti omrum

Lisans mezunu musunuz?
Normalde zorla evledirilen insanlara kendinize yatırım yapın, kurslara gidin, eğitimize devam edin, meslek sahibi olmaya çalışın, kendi ayaklarınız üzerinde durunca da kimseyi umursamayın diyorum ama sizin anladığım kadarı ile çalışmasanız bile bir mesleğiniz var. Nasıl zorla evlendirdiler? Kaç yıldır evlisiniz?

Zorla evlilik olmaz. Zorla ayni yastiga bas koyulmaz. Bu gonul işidir, gönule prangalar vurulmaz.
Buda şarkı sözu gibi oldu ama neyse:KK48:
velhasil sevmedigim bir adamla evlenecegim diye odum kopuyor.. sevmeden aşık olmadan olur mu hic.

Kaç yaşındasınız, kaç yıllık evlisiniz.
Madem sevemediniz neden ayrılmıyor sunuz

Mesleğiniz var mı? Çalışmıyorsanız iş bulma imkanınız nasıl?
Çocuğunuz var mı?
Aileniz boşanma kararında size destek çıkar mı?

Bunlar önemli detaylar...

Kim sizi zorla kimle evlendirdi.yasiniz kac.
Anneannemi zorla dedemle evlendirmisler acaip iyi anlsan bir cifttiler rahmetliler.tabi bu istisna.

Konu sahibi var 80 ler oncesi evlenenlerin cogu pek oyle ask sevgi vs evlenmemis.Ana baba anlasmasi gibi buyukler munasip gormus evlenmis millet sanirim bosanmis kadin hos karsilanmadigi icinde aileler ölun gelir mantigiyla haraket etmis oyle yasamis gitmisler cocuk falan yapmislar.
Ben hastanede denk geldim hala tuylerim kalkar
adam ölmus cocuklari agliyor kadin nasil beddua ediyor biliyormusun o yerinde yatamayacak babamla ahiretiniz olmasin kemikleriniz mezarinizda kalmasin ona bir fatiha okumadim sanada okumayacagim diye benim gencligim gitti hayatim gitti omrum gitti beni yasayan olü yaptiniz mezara soktunuz hakkim haram olsun diye bildigin sinir krizi modunda yasida vardi bayagi bgn olmus hala o aci feryadi kelimeleri tek tek aklimda olen degildi onun mevzusu olmesini beklemeye mecbur birakilmak ve elden giden gencligine agliodu o kadin ne yaptilarsa artik
Ne aci demistim insan insana bu zulmu yaparmi bir omru boyle hasta gecirmesine mutsuz gecirmesine sebep olan nasil can verir nasil hesap verir
Var boyle hayatlar kendiniz icin sorduysaniz yil 2017 artik bosanmis olmak cok normal imkaniniz varsa siz o teyze gibi olmayin

Back
X