- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Dandinidastana2
Annem de bize heo sizin için bekledim 24 sene aklınız kessin beni suçlamayin babanizi tanıyın diye bekledim der hep el alem ne der diye düşünsek yasayamazdik pamuk tıkadik biz hep kulaklarimiza herkes cevremizdeki anneme dulsun dedi hep ezmeye çalıştılar bizde onlardan uzak oturmaktan bulduk çözümü akraba yok bizde doğru düzgün kimseyi tanımam akrabalardan annem hepsini sildi denebilir. O korkuya gelince hala aklıma gelince elim ayağım titre annemle babamın kavgalarinda evde çatal bıçakları dip köşe saklardik babam gelip yine ne rezillik cikaricak diye titrerdik hep içimiz ezile ezile yaşadık yıllarca ama hiç hı zaman annem dayak yemedi dövdü babamı ama yine dovulmedibabam annemden korkar di artık o derece kediyi aslan yaptılar anlayacağın ama şükür ki biz kurtulduk keşke sizde ayrı anne baba ama huzurlu bi hayat yasasaydiniz çok zor bi psikoloji hala atlatmiş degilim
Ysadiklarinozi tahmin edebiliyorum aslinda biz babamdan hep korktugunuz icin hep galip gelen taraf babam oldu
Eskiden cok isterdim keskevbosanmis olsaydilar oyle yada boyle hayatimizi simdi duzene koymustuk diyorum ama simdi dusunuyorumda annemin bu saatten sonra hayatta babamdan bosanmasini istemem
Cunku anne baba hayatta degil siginabilecehi bi abisi kardesi yok (o zamanlar sahip cikmadijlari icin kiziyorum) ama simdi yengeler yegenler yillar sonra bi halayla yasamak zorunda degiller taniki haliyle gidecek kimsesi yok
Yillarca babamin kahrini cekti varlik icinde yoklugu cekti suan onca sıkintıyla cektigi hayatin ustune baska bir kadinin gelmesi taraftari degilim dogrusu
Bide dysununce bizde akrabalar amcamlar falanda sahip cikmafi belki nizi korusalardi babam yaptigi davranislari bu sekilde devam ettiremezdi geceleri annemi dovdugu sese biz uyanirdikta ayni binadaki akrabalar hic mi duymazdi ne bileyim bulundugumu muhitte babamin annemi aldattigini bilmeyen yoktu ama babamin kulagini cekende olmadi hos gerci babam kazandigi serveti kariya kiza yedirirken biz hep bir eli yagda bir eli balda yasiyirmusuz gibi konusuluyirduk insan icinde
Keske zamaninda bizde babam okacak insana karsi durabilseydik