Arkadaslar benim derdim kimseye benzemiyor sanirim..
Ailem beni sevmedim hala isinamadim biriyle evlendirmek istiyor.
Cocuk bana Asik ama ben hic sevmiyorum isinamadim acikcasi her lafi,konusmasi, sesi,davranisi batiyor bana, yaptigi espirilere bile gülemiyorum,ayni ortamda durmayi istemiyorum MUTSUZUM onun yaninda,dokunmasina bile tahamüllüm yok.:sinifsinif:
Ailem bunu bille bille zorluyor bundan iyisinimi bulacaksin, yasinda gelmis 27 falan filan,senin yasinda adammi kaldi....ben yasimida gösteren biri degilim herkes 18 diyor....nikahda keramet vardir nikah kiyalim diyorlar,ama 1 seneyi gecti nisanlanali isinsam bu sürede olurdu sanirim bundan sorna ne kerameti kalir???
Sizce ne yapmaliyim ?
Ben sevmesem bile isindim biriyle evlenmeyi isterdim ohaoldumsmile
Yasim gelip geciyor diye kabul etmelimiyim?
Görücü usulu evlenipte sonra seven varmi/olurmu?
Inaninki cok caresisizim:sinifsinif:
benim kuzenimi aynen boyle evlendirdiler yani zorla. cocugu oldu, ama her allahin gunu birbirlerini yediler. 3 sene sonra kuzenim evden kacti, kocasida gitti baska biriyle cocuk yapti. su an hala o bosanmadilar. olan cocuga oldu. simdi ikiside cocugu istemiyo. sakin boyle bir evlilik yapma. cok mutsuz olursun. nisanlin turkiyeden mi almanyadan mi?
Türkiyede nisanlim ve suan almanyada ayni evde duruyoruz ailem ile..
Cok cok iyi biri dedim gibi asik bana herdedigime gelir ama icimde toz zerresi kadar his yok ona karsi.Suratina baktimi hic bisey ifade etmiyor bana.
Kafam cok karisik.
Ailem ic güveyligini kabul ettigi icin, sözümüzden cikmaz hep yanimizda olursun sana
kol kanat oluruz diye kabul etti bunuda.
Ama allahin hikmeti hic isinmadim yani olmasa hayattimda hic bi bosluk olmaz.
Mesaj yazardi cevap bile vermezdim cünkü icimde istek yoktu,MSNde bile annem olmasan konusmak istemiyordum.
Konusma kuramiyorum onunla nedense annemle sakir sakir konusuyorlar mesela.
Biliyorum bundan iyisinide bulmayacagima ama benim tek istedim az isina bilsem herseye kabulum.
Evliligimiz tek cümleler halinde gececeginide biliyorum yat,kalk,getir, otur vesaire...buda hayatmi???
hayir canim bu hayat deil. bence otur konus nisanlinla, durumu izah et derim. cunku evlenince cok gec olabilir. belki sonradan sevebilirsin ama hic sanmiyorum. senin hayatini mahf ederim de, seninle birlikte olamam de belki o zaman o vazgecer senden. eger nisani bozarsan ailen karsi gelir mi?
Nişanlanalı 1 yıl olmuş sen ısınamamışsın bence bundan sonra da bişey olmaz bence vazgeç bu işten çünkü sonradan sevmek diye bişey olmuyor.sadece alışkanlık oluyo sen sevdiğini sanıyorsun aslında sevmiyorsun.
Bugün aileme acildim ve bana dedikleri su:Önceden bu raddeye gelene kadar niye bisey demedin?Inanamadim!!!! anneme hergün diyordum ama simdi üstüme kaldi olay, benim bu isi tek ailem icin sürdürmüstüm halbuki :-(
Aklima biri biseymi sokmusmus,sevdigim birimi varmis falan filan olsa saten kabul etmezdim.
Olaya bide iyi tarafindan bak diyorlar,bakiyorum her yönüne ceviriyorum ama suan beynim okadar allak bullaki düsünmekten hic bisey hissetmiyorum ne nefet ne bisey ona karsi.
Duygusuz birimiyim ben diye soruyorum kendi kendime,acaba sorun bendemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?