Zorla/Görücü usulu evlenip sonradan sevenler ?

Dini nikah felan kıymayın sakın gülüm.

red ettim saten, öyle sacmalikmi olur ..kiydiktan sonra bosarmi o seni sanki tzz...güzellikle ayirlalimmis,ne alaka kavgali degilizki saten

sakin dini nikah felan kiyma canim. adam bu sefer bisey misey yapmaya kalkar. uffff sana yakin olsam ben dicem gelip konusacam annenle o kadar sinir oluyorum yani. sonrda kizlar evden kacinca vah vah tuh tuh dyolar

Bu zamanda dini nikahın arkasına sığınanlar bile var ne yazık ki bu acı ama gerçek.

Sırf biraz daha yakınlaşabilmek adına kıydırıyorlar kimileri dini nikahı.

sakin dini nikah felan kiyma canim. adam bu sefer bisey misey yapmaya kalkar. uffff sana yakin olsam ben dicem gelip konusacam annenle o kadar sinir oluyorum yani. sonrda kizlar evden kacinca vah vah tuh tuh dyolar

Sagolasin canim, kusura bakma kimseyi üzmek istemiyorum ama birilerine danismak iyi geliyor arkanda destek olmayinca böyle oluyor:sinifsinif:

yapisti yakama kopmuyor kene gibi benim ölüm cikar anca bu evden diyor. Sevmiyorum diyorum anlamiyor ailem hep bana karsi ne yapacagimi bilemiyorum mafoldumben

Böyle otururuz ömür boyu 2 yabanci gibi evlenmeden diyorum yine ayni zirvaliyor,kabulum diyor. 10 dakika konusuyor ben boguluyorum ruhum SIKILIYOR konusmasindan :sinifsinif:
Kaderime boyun eg diyorlar hersey ileride iyi olacak en mutlu cift siz olursunuz diyorlar bilmiyorumkismile

bence kesinlikle evlenme. 1 yıl geçmiş. ısınsaydın ısınırdın bence. ben de seninle aynı yaştayım ve bekarım. ama evlilik zorla olacak bir iş değil.

en azından insan olarak sevmen,ısınman gerekir ama anladığım kadarıyla o da yok. kader vardır ama sen bile bile evlenip sonra mutsuz olursan bu kadermiş demeye hakkın yoktur bence.

aynı benim durumumdasın bukadar benzerlik olmas sanki biri benim yerime yazmış bunu bende 1 yıl önce görücü usulü ile birisyle tanıştım şimdide sözlendim sırf ailem istedi die ısındınmı hayır ısınamadım ama çok iyi birisi zamanla olucagını düşünüp bunu böle kabullendim

Evet sevmiyorum ne konusmasini,ne sesini, bana bakmasini ne yakinlasmasini, evlilikte fazlasini vermek zorunda oldunu biliyorum ama onu düsünemiyorum bile.
Suan odama cekildim oturmak bile istemiyorum onunda ayni ortamda.
Ailemde her dedigimi cevirdigi icin tabiki kale almiyor dediklerimi.

İstemediğin ,tahammül bile edemediğin biriyle evlenmek zorunda değilsin.

Bunu sana yapmaya kimsenin hakkı yok bu senin ailen bile olsa.

Herşeyden önce seni ve mutluluğunu düşünmeleri gerekir.

Nikahta keramet vardır ama zorla da güzellik olmaz bunu hatırlat onlara.

Canim benim ya, dünyada bi ben degilmisim yani.
Evet benim Nisanlimda cok cok iyi biri daha iyisi bulunmaz onuda biliyorum hem fikirim ailemle saten ama Isinmadiktan sonra ilerisini düsünemiyorum kabullenemiyorum,yüzüne bakasim bile yok bununla ayni yatagi nasil paylasacagimi bilemiyorum :sinifsinif:
1 seneyi gecti nisanlanali ama bunun 2 sene önceside var isteme,söz derken toplam 3 sene acikcasi.
Allah ileride bana cektirimi diye düsüncem tek, hic mutlulugu yakalayamam ilerde belki?!
bi hatasi yok belki ama problem bende isinamiyorum,konusmak istemiyorum, ayni odada kalmak istemiyorum, ruhum daraliyor mutsuzum resmen.
Ailem simdi gerci diyor iyi düsün ama yinede piskolojik baski var üstümde ve bu düsüncelere itiyor beni.
Acaba üzerimde nazar veya biri üfledi püfledimi falan filan sacma fikirlar geliyor aklima.
Herseyimiz var allaha sükür hic bir eksigim yok ne maddi nede manevi ama onunla mutsuzum, saka yakar gülemem icimden gelmez, cevap zor zar veririm öyle biri degilim aslinda birini mesela sevmesem bile tanidiklardan yinede iyi veya kötü iyi davranmaya calisiyorum ama bunda olmuyor bilmiyorumkismile
Allah korkusu olmasa, ailemi sevmesem nekadarda beni anlamasalarda kopamiyorum ve baska yönlere yönelemiyorum.
Cok zor bi durum düsmanima bile dilemem.

birazda sen kendini şartlamışsın gibime geliyor sevemem sevmiyorum gibi baktıgından belkide böyle oluyor kendini sevicem diye şartla ailen istiyosa bilki bi bildikleri vardır bende aynı durumdayım v e öyle düşünüyorum hergün onu sevicem gözüyle bakıyorum sende kendini böle zorlasan daha iyi olmazmı ? hem iyi oldugunu söylüyosun nasıl olsa hayat geçip gidiyor o seni daha çok sevsin boşver böylesi daha hayırlıdır belkide ...

Canim iyi hos diyorsunda hergün kendini zorlamakla hayat gecermi???
Sen bence sevme degil kendini alistirmaya okadlamissin, evet bende alisabilirim
ama kendimden ödün vererek kendimden vaz gecererek yasarim,kendimi feda etmis olurum kim icin? Ailem bugün var yarin yok bilemeyiz.
Hergün istemedigin birinin yatagina girmek güzelmi olur sence??

ne demek en mutlu cift siz olursunuz. severek asik olarak evlenen insanlar zamanla anlasamayip ayriliyorlar. ama sen hic sevmiyorsun nasil mutlu olacaksin ki. sen o insanlara bakma canim, bu gidisle sen bu evliligi yapacaksin gibime geliyo, evliliginde sorun ciktiginda sana mutlu olacaksin diyen insanlar yaninda olmayacak canim, yine sen tek basina mucadele edeceksin. ailende suna hazir olsun eger evlenirsen ve sorunlar yasarsan onlarin basi agricak. cunku onlarin yuzunden olmus bir evlilik olacak

kız aılene bu para vermıs olmasın?
kız mı kız hanım kız bızım bu bakıresındır de sen sımdı
ohoooo belkı baslık parası vermıstır aılene,
cunku ne zaman konussa bel altı konusuyor dıyorsun ınsanın kanının ısıncagı varsa ısınmaz be

Tabiki benim hic erkek arkadasim olmadi önce, herseyi esim olacak insanda göreyi isterim diye mantigim vardi simdiye kadar ama hatali oldumu anladim cok gec belki simdi...
Yok baslik falan yok canim kendisi fakir saten ailesi hic göz kulak olamis biri,dügünü evi herseyi biz karsiliyoruz giyimine kadar...

AKASIA evet biliyorum saten onu diyip duruyorlar bana sevenleride görüyoruz vs vs...
Basi agramazmis onlarin güya aileme göre, tet pet adam ederlemis onu beni üzemezmis öyle biri degilmis saten simdi basini duvara carptiya bida öyle hatalar yapmazmis kulagini cekiyorlar nede olsa.

dedimya beynim sulanmis vaziyette herkese sorasim var evlilere, sen nasil evlendin severekmi.bilmiyorumkismile

Ailem bisey olamamis gibi onu canta gibi tasiyorlar gezmelere götürüyorlar herkese gösteriyorlar bu damadimiz diye....halbuki dedim bu is olmicak 4 hafta kalmis dügüne mesela davetiyeler bile hazir degil....ben evden bile cikmiyorum.
Ve öyle birini istiyorlar hep etraflarinda olalim lafindan cikmasin,saygida kusur etmesin,kendi ailesiyle irtibatta olmasin hep bize adapte olsun.

Mantigimla gönlüm arasinda bogusuyorum eyvahedigeldismile

aman allahim, siz mi yapcaksiniz dügünü herseyi ??? :1shok:
shoka girdim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…