Zorla/Görücü usulu evlenip sonradan sevenler ?

orkidecim tam olarak nasıl oldu anlatırmısın?ailen nasıl ikna oldu ?

aman çok şükür yaa

orkidecim tam olarak nasıl oldu anlatırmısın?ailen nasıl ikna oldu ?

LOCOcum...bende nasil oldu sasirdim aslinda biliyormusun...
Demistimya en son olarak bosanmaya gitmistik aslinda Türkiyeye ve ailem caydi bida deneyelim diye....döndükten sonra Damat adaylari bi afra tafralar bizimkilere karsi, saygisizlik hakaret etmeler babama...bardagi tasiran oldu, bana karsida tavirlari degismdi 1 gün slm verir 3 gün konusmaz bir kelam

Ailemin dedikleri bana hep hal hareketlerine hep tartiyorlarmis,piskolojisi bozuk,yalani cok,saygisiz, sonradan görme oldu diye...ailemde "sana cogu seye söylemiyorduk" olur isinirdin belki diye baski yaptik...bukadar poh pohlamaya karsi,bebek misali aglayan bebege hemen meme verirlerya onlarda hemen istegini yerine getirilerdi tepelerine cikti tabi...hosgörüyorlar herseyi diye yaptiklari cok ayipti...yaptigi saygisizliklar evin büyügüne en son kaldiramadilar...

Herneyse busefer gittik ama o hep nasil olsa geri dönecez önceki gibi fikrindeydi...Türkiyeye gelmeden sabahdi ucagimiz, bavulunu mavulunu toplamamis bile saka yapiyorlar sandi sanirim halbuku yarin 10dami ucagimiz diye sormustu bide bana, ve konusmus anlasmistik ...kale almiyormus resmen Esyalarinin cogunu almadi saten, gerci hep biseyle gelmemisti satend onda gözümüz yok saten ...

Pazartesi basvurduk pazartesi bosandik
Ertesi gün kendi gitmek istedi biletini aldik gitti, 3 gün sonra ariyor beni iste düsündüm gibi gitmedi isler, hicbiyere is bulamadim lütfen bida deneyelerim cok pismanim, aklim basima geldi, istedin gibi olurum, böyle ayrilmayalim iiyi olmazmis falan fisman, ....nasil yalvariyor ama bi duysaniz affdersiniz köpek gibi...biz ucuyoruz bu aksam dedim ,konusalim yüz yüze bida, ucar gelirim nerdeyseniz diye yalvariyor,aklinca beni görürlerse erirler,götürürler geri
Bizi sordurmus havalanina gitmisde uyanik nezaman döncemizi orda beklemis

Simdide ailesinin yanindaymis ve onlara bisey demicekmis öylesine izine gelmismis bayrama kadar ordan sonra gidicekmis calismaya bi yere...sayet ailesi ararsa biz bisey demicekmisiz, olandan bitenden haberleri olmicakmis...ne sacmaaa bi istek düsünbiliyormusunuz?????

Artik numaramizi ailecek degistik hergün arar oldu 20 kere

Dede, ninlerimize haber ettik görüstük ve akrabalardan, aile dostlarindan hepsi bir kul demediki yazik olmus hepsi büyük gecmis olsun...hic yakistirmamistik saten nasil buna kandiniz diyorlar aileme...ve herkes kizimiz SEVMEDEN alsa bida böyle bi ise kalkismayin diyorlar ailem tirsdi tabi artik

Bu saaten sonrada bende artik akillandim, ve oyuna getirtmicem kendimi...agzim yandi bikere ailem acindan....

kurtuldun diye ailenin canına okumayı unutma. yani ben olsam burunlarından fitil fitil getirirdim. damattan zaten çekmişler ama yetmezzz.... senin ne çaresizlikler yaşadığını azıcık bile olsa biliyoruz biz. burada bizim de uykularımız kaçtı. neyse ben acımasızımdır bu konularda, seni kışkırtıp da günaha girmeyeyim. çok şükür kurtuldun ya.

kendi adıma konuşuyorum
kesinlikle kırk yıldan evde kalsam asla ve esle istemidiğim onun
bunun zoruyla zengin diye ve ya iyi biri diye evlnenmem..
evlilik demek bir ömür her anında yanında olabilmek demek
insan sevmediği bir insanın her haline her durumuna nasıl katlanabilir
insanlar bazen deli gibi aşık oldukları insanlara bile katlanamıyor
tabi ben kendi adıma konuşuyorum
herkes farklı farklıdır ban mesela en baştan hiç kabul etmezdim
nişan bile takmazdım...
bu işler zorlamayla olmaz bu hayatta başını yastığa koyduğunda eğer mutlu olduğunu hissetmiyorsan
senden daha kötü bir durumda olan olamaz..
sana ayrıl vve ya devam et diyemem
hakkında hayırlısı olsun

Zorla sevgi mi olur 27 yaş nedir ki ! Keşke nişan takılmadan önce aklımda başka biri var deseydin ama bir şeyleri bahane ederek olmuyor anlaşamıyorum diyebilirsin

Sakın öyle bir hataya düşme..sen adama karşı nötr değilsin ki ilerde sevme ihtimalin olsun..ssna dokunmadına tahammül edemedığin adamla nasıl aynı yastığa baş koyacaksın..aileler cahil olabilir ama bu devirde olmaz öyle saçmaĺık kendini de yakarsın seni sevdiğini söylediģin adsmı da al karşına konuş olmaz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…