yok canim sorun sende deil. sorun senin baski yapan ailende. bence sen nisanlinlada konus cunku bu boyle devam etmez. sen duygusuz felan deilsin, sen sadece ona karsi bisey hissetmiyosun. birde neden ailene siz beni zorlamadinizmi bu evlilik icin demedin. onlar anlamiyosa, yengen teyzen, ablan.... yani baska biri yokmu ona anlatsanda oda gidip ailenle konussa.
Hickimsem yok öyle acila bilecegim, cünkü budurumdan utaniyorum kime dersinki ailem zorla evlendirdi beni bu zamanda varmi böyle bisey bende yok saniridim ama basa gelince anliyorsunki hayatta hersey var devir degisse bile.
Herkese gülen gözle bakipta icin kan aglamasi ne demek oldunu cok iyi biliyorum. Evlenecek dügünü yakinda diye insan gün sayar dimi ben her gecen güne agliyorum.Nisanlim hakkinda soru sorduklarinda hep kacamak yalanlar uydurmak zorundayim,nekadar aci veriyor bana.
Arkadaslarima resmini bile göstermedim simdiye dek,satende beraber cekilmis resimizde yok saten.
Ailemin düsündügünde düsünüyorum iyiligim istiyorlar onada eminim ickisi dayakci birine varmakta var,kavun degilsinki koklayabilirsin. Bu haci hoca diye allahtan korkusu var diye umutlu.
dayakci ya varmaktan sa dyosun. ya canim ben severerk evlendim ama kocam dayakci deil yani cok sukur. sen evlenirsen esim ve ailesi bolumune konu acarsan hic sasmam. ozel bisey soracam. evlendiginde seninle birlikte olmak isticek dogal olarak, ne diyeceksin adama?
Bugun acildim nisanlima dedim durum böyle böyle ama beni anlamak istemiyor ben seni mutlu ederim diyor ama ben suan degilim ve hic olmadim simdiden sonra nasil olacak diyorum bana 1 tane daha sans ver diyor.
Onu bende düsünüyorum canim AKASIA birgün degilki bu istmedin veya hic isinamadin birinle nasil ayni yatagi paylasacaksin cok düsünüyorum.
Benim tek düsüncem suan acaba yanlis kararmi veriyorum olurmu ileride sevgi olacagini sanmiyorum ama alisabiliirmiyim düsüncesi ama orasinida allah bilir artik.
Onu Nisanlimada dedim beni beklermisin evet beklerim ömür boyu diyor ama oda tabi lafin gelisi hicbir erkek bekleyemez ölümüne sevsede 1-2 gün evet ama 1-2 sene asla !!!!
Günler uzadikya cikmaz hale geliyor olaylar :sinifsinif:
canim ya inan cok uzululdum. ya bu adam neden anlamak istemiyor acaba. seni istemeyeni sen nasil istersin. bak canim bence bu adam almanya sevdasinda gibime geldi. eger senden ayrilirsa tr ye geri mi donecek? evet dedigin gibi hersey aliskanlik haline gelecek, yani hic birseyden tad alamicaksin, evlilik cok zor ve cok guzel. sen evliligin zorluklarindan haric daha zor seyler yasicaksin. sen su an asik deilsin sevmiyosun yani belki baska birini sevebilirsin, olamaz diye bisey yok her sey olabilir. yanlis anlama ama ailen de seni bir mal gibi mi goruyorlar acaba. annen anlamiyosa babana soyle belki o daha iyi anlar.
Evet TRYE dönecek kimi kimsesi yok ailesi köyde duruyor ve onlarla 13 yasindan beri pek irtibati yoktu, ama simdi ailesi oldu gerci... neyse oda problem bile degilde....
Annem saten bana hic ama hic destek degil, kimse anlamassa insanin annesi anlar dimi? YOk ne alaka Damadini tutuyor aman onun gözünde düsmesin hep ona destek,aman öyle konusma öyle hareket etme cocuk garipser falan filan ne yapsa hersey normal... saten Nisanlim pili pili Annemin arkasinda, annem nerdeyse oda orda eteginden düsmüyor anlicaginiz.
Ne yapsa ne etse hakli ben haksizim. Insan istemezmi nisanlisinla el ele gezmeyi, bi heycan duysun mesaj cektiginde,cicek aldinda, berbaber alisverise cikmak...biz sanki iki yabanci.
Saten konustukmu kendisinle kirk yilda bi,hep belden asagi konusuyor ve beni cok rahatsiz ediyor sanki evlilik ondan ibaret tek.
2 kere konustum olmucak diye ama ertesi gün sanki bisey olmamis gibi davraniyor,ailem ona demekki umut veriyor ben yokken. ohaoldumsmile
Ben Yabancilar daieresine acaba ne demem lazim cünkü oturmasini aldi simdi geri yollamak istiyorum pasaortunu alirken ne demem lazim alamasamadik falan filanmi, problem cikmasinlar?
ailenden habersizmi gondermek istiyorsun nisanlini? valla canim o konuda pek bir bilgim yok oyle seylerle hic ugrasmadim. ama ben bunu istemiyorum felan de anlasamdik de. ama sakin ailem beni zorla evlendiriyo felan deme, ailenin basi belaya girer. kusura bakma ama annene iyice sinir oldum, sen yazdikca aklima amcam geliyo, oda aynisini yapti 3 kizina da, birtanesi dedigim gibi dayanamadi kacti kocasini evinden. ya neden ya istemiyosun iste sen yatacaksin sen kalkacaksin o adamla, nisanlin sana belden assagi konusunca ben o isi yapmak istemiyorum de bakalim, ne diyecek. bu arada sen almanyanin nersindensin? su an calisiyomusun? ben fransanin mulhouse tarafindanim, freiburg a cok yakin.
Görücü usulü evlilik başka,zorla evlendirilmek bambaşka arkadaşım.
Dağlar kadar fark var ikisi arasında.
Görücü usulü evlilik ,her iki tarafı bilen aracıların erkek tarafına gelin adayını önermesiyle oluşan evliliktir...
Zorla oluşan evlilik ise, ailenin genç bir kadına ya da erkeğe evlenmesi için fiziksel veya psikolojik baskı yapmasıdır..
Seninki ikinci tanıma uyuyor işte gülüm.Yani isteğin dışında evlendirilmeye çalışılıyorsun ailen tarafından.
Ailen hiç düşünmüyor galiba senin mutsuz olma ihtimalini hiç göz önünde bulundurmuyor.
Evlensinde ne olursa olsun ama yeter ki evlensin bir an evvel.
Mutsuz da olsa bir kere imzayı atsın o deftere sonuç ne olursa olsun farketmez.Bu şekilde düşünüyorlar.
1 senedir nişanlısınız ve hala ısınamadın.Bundan sonra da ısınman imkansız gibi görünüyor.
Yol yakınken vazgeç.Senin hayatın bu.Kararı verecek olan da sensin.Sadece sen.
Ailen mutlu olabileceğinin,o kişiyi %100 sevebileceğinin garantisini verebiliyorlar mı peki de seni böyle zorluyorlar?
Sonradan pişman olursun ama iş işten geçmiş olur arkadaşım,kararını ver.
Evlenmiş olmak için evlenme seni zorlayan ailen bile olsa !
habersiz degilde ama aillemde hic bi tesebbüs icinde degiller yollamak icin, bende biletini alip sugün hazir ol dicem artik, baska carem yok.
Ailem onun gözünde kötü olmakda istemiyor. Diyemiyorlar kizim istemiyor seni sevmiyor olmicak bu is, hep ondan yanalar. Güzelce gezip tozuyorlar hepberaber.
Ben Almanyadan Münihdenim, biliyorum orayi fransada akrabalarimiz cok.Evet calisiyorum allahtan azda olsa kafami dagatiyorum 8 saat, saten calismamida istemiyordu....adeta altin kafesteki bülbül olacaktim,nezaman olmicak bu is dedimde herseye kabuldu!!
konuyla alakasi yok orkidecim ama sen münihteymissin
bende nürnbegteyim kiz yakin kaydirigubbakcemile3
sinavlara münihe geliyorum hep :1rolleyes:
Aileni sevmen ısınmadığın biriyle bir ömür geçirmeni gerektirmiyor ki...
Isınmadıysan istemiyorum dersin olur biter.
Zorla güzellik olmaz,olursa da ondan hayır gelmez arkadaşım .
Milletin ağzı torba değil büzesiniz,elbette konuşacaklar dedikodu yapacaklar,bırak ne derlerse desinler günahları boynuna.
Ayrıca ailenin bunu senin başına kakması iyidir senin mutsuz olacağın bir evlilik yapacağından.
Belki de mutlu olursun bilemem ama 1 seneden beri ısınamadığın biriyle nasıl aynı yataa gireceksin mutlu olmaya çalışacaksın bilemiyorum yani..
Evet haklisin, artik kendime bakmam lazim ..önce can sona canan demisler...kimse bana acimadi, bende aciyarak kendimi mutsuzluga atamicam...lmaz:
Tskler düsüsüncelerini paylasma zahmetinde bulundun icin,cok cok tsk ederim
ne yapiskan mis bu boyle yaa. insani sinir ediyo. sanki bu isin altinda baska bisey var gibi. neden ailen bu kadar bu adama ilgi gosteriyorlar ki? hadi evlendim diyelim, sen bu adami yine sevmiceksin, baskasina asik olabilirsin belki o zaman ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?