Arkadaslar benim derdim kimseye benzemiyor sanirim..
Ailem beni sevmedim hala isinamadim biriyle evlendirmek istiyor.
Cocuk bana Asik ama ben hic sevmiyorum isinamadim acikcasi her lafi,konusmasi, sesi,davranisi batiyor bana, yaptigi espirilere bile gülemiyorum,ayni ortamda durmayi istemiyorum MUTSUZUM onun yaninda,dokunmasina bile tahamüllüm yok.:sinifsinif:
Ailem bunu bille bille zorluyor bundan iyisinimi bulacaksin, yasinda gelmis 27 falan filan,senin yasinda adammi kaldi....ben yasimida gösteren biri degilim herkes 18 diyor....nikahda keramet vardir nikah kiyalim diyorlar,ama 1 seneyi gecti nisanlanali isinsam bu sürede olurdu sanirim bundan sorna ne kerameti kalir???
Sizce ne yapmaliyim ?
Ben sevmesem bile isindim biriyle evlenmeyi isterdim ohaoldumsmile
Yasim gelip geciyor diye kabul etmelimiyim?
Görücü usulu evlenipte sonra seven varmi/olurmu?
Inaninki cok caresisizim:sinifsinif:
ben anlamadım bacım.. evlenmişmiy
din de sen boşanmak için gittin türkiyeye? nasıl ya?
şimdi resmen evlisin aynı evde yaşıyosun adamla he :bbo:
hakaret işittim dediklerini yaptım diyosun. tam tersi canına tak edip cinnet geçirmen gerekmez miydi?
yapacak hiçbişi yok mu artık??
Canım benim ya
inan cok uzuldum Orkide'cim ne desem bilemedim simdi mafoldumben
canim ben resmi nikahi 2 sene önce yapmistim cünkü esim olacak türkiyeden bende almanyadayim ve 4 aydir eyni evde yasiyoruz dügünümüz olmadi daha.
Güzel benim gibi sabirli insan olmaz biliyormusun?
Belkide allah korkum daha cok ailemin sandindanda fazla, nede olsa beni dinsizlikle bile hitap ettiler yeri geldinde...
YOk vaz gectim artik herseyden....kurbanlik koyunlardan farkim yok,aklim hala sarj ediyor ama fikrimi kapadim:bbo:
doğru ya, unutmuşum kusura bakma. nikahlı olduğun için kurtulamıyodun bi türlü...
olmaz canım biliyorum ama ailen nasıl bunu sana yapabiliyor aklım almıyor hala.
çok abes bi soru olcak ama... kaçmayı düşünmez misin? ben olsam öyle yapardım ne yalan söyleyeyim?
düsünmedim desem yalan olur, ama canim nereye kacacaksinki?
Akrabamdan kimseye güvenemem, arkadaslarima siginsam desem nereye kadar,kimsenin huzurunu bozmak istemem.
Kacsam isden ayrilmam lazim ve almanya gibi yerde nerden is bulabilirim baska, ayri para hesabimda yok...Kacip isden ayrilmasam ailem gelir bulur beni...
Türkiyeye kacsam nereye, yol bilmem iz bilmem oralarda...
Bi kere laf ettim kacardim sevdigim biri olsa dedim anneme...sülalen kimki saten senin onlara cekersin tabi,kacan nede olsa cok,utanmadan bide öyle diyorsun dedi...
türkiyedeyken keşke bana ulaşsaydın belki hallederdik be orkide. sana mail adresimi varmiştim hatırlıyomusun bilmem.
belki de 3 gün ortadan kaybolsan, ailen üzüntünü idrak edip razı olcaktı ayrılmana.. belki burda biyer bulup çalışırdın ve geçinirdin. almanyada da olabilir niye olmasın.. işini kaybetmekten korkuyosun ama değer mi... yani belki hayalperestlik bu yaptığım ama hepsi sevmediğin adamla zorla evlenmekten iyidir ya.
peki hiç senin aklına bişi gelmiyomu ya. yaşıcakmısın bunu yani. kesin kararlımısın? dayanabileceğinden eminmisin ya dayanamazsan? çok afedersin o adam sana dokunmak isteyecek günü geldiğinde, miden alcak mı bacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?