Arkadaslar benim derdim kimseye benzemiyor sanirim..
Ailem beni sevmedim hala isinamadim biriyle evlendirmek istiyor.
Cocuk bana Asik ama ben hic sevmiyorum isinamadim acikcasi her lafi,konusmasi, sesi,davranisi batiyor bana, yaptigi espirilere bile gülemiyorum,ayni ortamda durmayi istemiyorum MUTSUZUM onun yaninda,dokunmasina bile tahamüllüm yok.:sinifsinif:
Ailem bunu bille bille zorluyor bundan iyisinimi bulacaksin, yasinda gelmis 27 falan filan,senin yasinda adammi kaldi....ben yasimida gösteren biri degilim herkes 18 diyor....nikahda keramet vardir nikah kiyalim diyorlar,ama 1 seneyi gecti nisanlanali isinsam bu sürede olurdu sanirim bundan sorna ne kerameti kalir???
Sizce ne yapmaliyim ?
Ben sevmesem bile isindim biriyle evlenmeyi isterdim ohaoldumsmile
Yasim gelip geciyor diye kabul etmelimiyim?
Görücü usulu evlenipte sonra seven varmi/olurmu?
Inaninki cok caresisizim:sinifsinif:
Hayatimin en büyük KESKESI olacagini biliyorum,hergece kendi kendime aglayacagimi biliyorum...ama nekadar calisan biri olsamda ayaklariminz üstüne durabilecek kapasitede olsam bile..aileme bas kaldiramiyorum. Iyisiyle kötüsüyle ailem diyorum onlari cok düsünüyorum ve problemde bundan kaynaklaniyor.
Hergün bizde olay cikiyor nedense,üst üstüne problem,dert,üzüntü,caresizlik...
Bugün ailem is yerime geldi ve bana diyorki haftaya Türkiyee gidiyoruz ve busefer kesin bosanacaksin...SEBEP: Damatlari yataga yapmis yani ISEMIS, annem yataginin carsafini degistirirken bu sabah fark etmis, her yönü yatagin ya$mis...yani bunun piskolojisi bozuk bunun diyorlar..kac yasinda adam yatagami yaparß??...ben kac zamandir diyorum tinlamiyorlar simdimi aklillari basina geldi ve babami saymiyormus..GÜNAYDIN!!daha neler gelecek baslarina aslinda bi dügün oldumu...hepsinin farkindayim ama onlar at gözlügle bakiyorlar...
Beni yine Türkiyeye sürüklicekler ve oraya vardimizda yine kararlarindan cayacaklar...yok artik biktim onlarin kuklasi olmayi...ne yapacaklarsa yapsinlar yokkum ben..
Ve ben dicekmisimki,sen altina yapiyorsun piskolojin bozuk seni istemiyorum bosanalim falan filan...nekadar basit geliyor aileme, nekadar sevmemis isinmamis olsamda böyle bisey diyemem herkesin bi gururu var,ilerde bu bana pahaliya patlar, insan evladina yapilacak bi sey degil. Hersey güzellikle olacakti ama onlar bozdu ve kendileri ciksin bu isin icinden...
Saten Isyerinde problem yasadim haber vermeden gittim diye gecen hafta 1 haftalina türkiyeye, ne hayallerle gitmisdim artik kurtuluyorum diye tam aksine bide imam nikahiyla döndüm cöplügüme yine ...mafoldumben
Anneme göre hava hos, cik ozaman isden diyor,ismi yokmus...isine gelir tabiii ozaman tam eline düserim...:sinifsinif:
allahim bana sabir versinn tek dilegim bu artik....delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?