Zorla görümceyi aratan kaynana...

Eşimi aramadığını biliyorum arasa eşim beni hiç aramıyor büyük bilmiyor demez heralde.

Evet eşim reşit ama onun sözüyle arasın diye bekliyor bunu yap dediğinde yapsın bana gelince reşit ona gelince reşit değil galiba size göre
O onun sözüyle aradım istiyor siz de sizin sözünüzle aramasın istiyorsunuz

eşiniz farkındaymış
usulünce kibarca bunun yanlış olduğunu dile getirebilirsiniz.
sizi dinlerse ne ala dinlemezse yapacak bisi yok
Ben sadece üzülüyorum ama bana inat yapıldığını biliyorum ben eşimin hayatına girene kadar abi kardeş iki yabancıdan farksızlardı eşim benim abimle olan ilişkimi görüp şaşırıyordu biz yabancı gibiyiz diye düğün sürecinde görümcemin gerçekten bir kardeş olmadığını gördüm.

O onun sözüyle aradım istiyor siz de sizin sözünüzle aramasın istiyorsunuz
Alakası yok ben konumda ne yaparsam aramaz diye sormadım bugüne kadar birkez bile arama demedim hatta başlarda saflığımdan görüşmesini desteklerdim annesi gibi baskı yapar ara sor derdim ama değmeyecek biri kardeş gibi değil.

eminim görümcenize de söylüyordur kayinvalideniz ara diye ama o aramıyordur
benim de kaynım hiç aramaz eşimi farklı sehirlerdeyiz
6 yıl oldu evleneli hiç aramaz eşim de aramaz aralarında bi soğukluk yok ama kardeş ilişkileri sıcak değil
kayinvalidem bi kaç kere dedi eşime ara diye eşim beni aramayaniaramam abi olan benim deyince bir daha ara demedi kayinvalidem

Erkeklerle kadınlar farklı ama.Ailemi arayan hep benim mesela aynı şehirde olmamıza rağmen annemlere gitmediğim günler ararım biraz gecikse aramam abim arar hemen bana dönen o olur erkekler ve kadınlar çok farklı bakıyor bu duruma hani kardeşinde tabiri caizse ciğer görsem birazcık tamam derim ama yok yani abisi ha var ha yok.

Başlıktan size ara dediğini sandım hay Allah’ım. Size ne yahu? Öz kız kardeşi, kanı canı. Size mi kaldı sorgulamak? Neticede sizi ilgilendiren bir mevzu yok onların şahsi meselesi. Bence bulaşmayın.
Eşim bana yakınıyor ama ben büyüyüm o beni büyük bilmiyor hiç aramıyor diye

Tamam da sizi ilgilendiren birşey yok ki
Sizi ilgilendiren birşey yok

anlıyorum sizi ama tamamen eşinize kalmış bir durum

Eşim bana yakınıyor ama ben büyüyüm o beni büyük bilmiyor hiç aramıyor diye
Günü gelir arası da gayet iyi olur bu sefer siz aratmamış olursunuz. Bence karışmayın, gerçekten eş bile olsa bazı şeylere burnunu sokmamak en iyisi. Madem kardeşi arasın beni niye aramıyorsun ben büyüğüm diyip ona anlatsın.

Eşinizle annesi arasındaki mevzu neden siz sinir oluyorsunuz? Size demiyor ya.eşiniz aramak istemiyorsa aramaz ama aramak istiyorsa da arasın size zararu ne? Ağabey olarak kardeşinin arkasında olsun istiyor demek ki.Ayrıca kardeşi hiç.mi aramıyor ağabeyini neden?

Eşim kardeşinin onu arayıp aramasıyla ilgilenmiyor ki hiç aklına bile gelmez bahsetmez

Eşim bana yakınıyor çünkü o anlatmasa nerden bilebilirsin arayıp aramadığını.Eşimle kardeşi arasında hiçbir zaman yakınlık olmamış iki yabancı gibi büyümüşler bunu eşim çokkez dile getirdi

Her zaman kayinvalideler, görümceler fena olmaz. Bazen de gelinler fena oluyor.
Emin ol çok fenayım fena bir gelin bu aratmalara sizde büyükler mı küçükleri aratır der yada sadece senin kızın mı hasta oluyor der çok şükür yapmadım hiçbirini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…