• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorla su içiyorum ..

ben de hıc ıcemıyorum .hele kısın hıc suyu aramıyorum .
yazın dıyet yaptıgım da zorla 2.5lt suyu tuketıyordum ama resmen olum gıbı gelıyordu bana .
1 hafta 2 hafta derken yok valla hıc alısamadım su ıcmeye .
ınsanlar hergun nasıl 2 lt su ıcıyor sasırıyor ve ımrenıyorum valla.

Bende imreniyorum:ssz::ssz::ssz:

bende kılolu gunelrımde hıc suyu aramazdım kola meyve suyu kahve cay ıdare ederdım ama nezamn kılo vermeye karar verdım su benım en ıı dostum oldu
ıcım yıkanıyo sankı cıldım saclarım gercekten parlak tırnakalrımda guclendı sankı onun etkısımı bılemem sabah uyandıgımda mıgdemde olan yanma hıssı artık yok
ama alısana kadar bende neler denedımneler
en ıı yol bıraz lımon damlatmak sımdı sabah sporumdan once elme sırkelı su
spor sonrası koca bardak lımonlu su
işte sade su
eve gelınce ders calsıırkende karbonatlı suıcıyorum
aksam spor yaparsamda maden suyu ıcıyorum
ıcın kızlar su su gercekten hayat
buarada ben spor yaptıgım gunler 3 ltyı gecıyorum

Ne güzel:1::1:

Ben kendimce çözümümü buldum.1 bardak turşu suyu içiyorumn yada turşu yiyorum.artık akşama kadar alabildiğince su içiyorum.çok susuyorum çünki turşu yiyince.tavsiye ederim:)

Evet turşu iyi fikir ama her günde turşu yiyemem:1:

su benim hayatımdır.susuz adım atamam.sabah kalkarım su içerim.eğer su içmezsem birşey yiyemem.çay içerken arasında gene su içerim.hiç bir içecek suyun tadını vermez bana.gerçekten yazılanlar doğru.45 yaşımdayım yüzümde hiç kırışık yok,düzgün bir cildim var:34:

su benim hayatımdır.susuz adım atamam.sabah kalkarım su içerim.eğer su içmezsem birşey yiyemem.çay içerken arasında gene su içerim.hiç bir içecek suyun tadını vermez bana.gerçekten yazılanlar doğru.45 yaşımdayım yüzümde hiç kırışık yok,düzgün bir cildim var:34:

Ne mutlu size :1::1:Ben bir kaç gündür hep zorlayarak içiyorum malesef umarım severek içerim:1:Benim kayınvalidem sadece yemek yerken içiyor 2 lt su hayret ediyorum:ssz:

yanlız deılsın bu konuda.bazen en son ne zamn su ictiğimi unutuyorum 1 hafta 10 gun bıle içmedıgım oluyor.ama süreklı çay kahve falan ıcıyorum..tabı bu suyun yerını tutmuyor.yapacak bişe yok..:) bazıları içmen gerek dıo bazıları da wucudun ihtıyacı olursa susarsın zatn dıo..anlamadım gttii:)

yanlız deılsın bu konuda.bazen en son ne zamn su ictiğimi unutuyorum 1 hafta 10 gun bıle içmedıgım oluyor.ama süreklı çay kahve falan ıcıyorum..tabı bu suyun yerını tutmuyor.yapacak bişe yok..:) bazıları içmen gerek dıo bazıları da wucudun ihtıyacı olursa susarsın zatn dıo..anlamadım gttii:)

çay kahve tutmaz yerini:1:muhakkak içmek gerek bence:1::1:

Ben de 3 gün içmesem aklıma gelmez,hele kışın haftada bi şişe bitmez yani.
Ben de ıhlamur çay meyvesuyu falan içiyorum heralde o yüzden susuzluğumu hissetmiyorum.
Hatta idrar yolları enfeksiyonu oldum doktor bolca içicen dedi ama nafile
Bi şişe su aldım ofiste başucuma koydum ama nerdeyse yosun tutucak :52:

kızlar bende çok seviyorum su içmeyi şu soğuk havada azcık yol yürüyeyim susuyorum çok iyi aslında hem sağlık açısından hem güzellik için belkide zayıflığımın sebebi de çok su içmemden kaynaklanıyordur.

kızlar bende çok seviyorum su içmeyi şu soğuk havada azcık yol yürüyeyim susuyorum çok iyi aslında hem sağlık açısından hem güzellik için belkide zayıflığımın sebebi de çok su içmemden kaynaklanıyordur.

Belkide değil canım cidden onun sayesindedir inan bana .. Çok su içen insan daha saglıklı ve daha zinde olur .. Vücut ödem tutmaz yag tutmaz idrar yoluyla dısarı atar ..
Bende günde 2 3 lt su içerim .. Başta bende zorlanıyordum ama alıştım içmesem arıyorum yanımda :15:

İçelim arkadaşlar :7:

ben su içmeyi pek sewmezdim

ama reflüye tuvalet problemine ve tabiki zayıflamaya birebbir oldugunu duyunca

mesela wc ye gidiyorum çıkıyorum damacanadan 1 bardak suyu alıp içiyorum canım istesede istemesede alışkanlık oldu zaten şimdi

canım ilk önce evine bir testi ve birde testi bardağı al. camlarda su içmeyi bende sevmiyorum ama emin ol çok çokk su içeceksin.. eskiden bende su içmezdim ama yıllardır emzik gibi yanımdan ayırmıyorum. yakınlarım evinde testi bulunduruyor camda içmiyorum diye :9: o kadar özdeşleşti yani benimle.. birde arkadaşlar kahve kola içiyorum felan demişler asla suyun yerini tutmaz aksine kola su ihtiyacımızı daha çok artırır.. günde en az 2 litre sade su içmeliyiz bu hamileler değil herkes için geçerli. hamileler doktorun tavsiye ettiği miktarı içsin tabi..

Belkide değil canım cidden onun sayesindedir inan bana .. Çok su içen insan daha saglıklı ve daha zinde olur .. Vücut ödem tutmaz yag tutmaz idrar yoluyla dısarı atar ..
Bende günde 2 3 lt su içerim .. Başta bende zorlanıyordum ama alıştım içmesem arıyorum yanımda :15:

İçelim arkadaşlar :7:

ne güzel:12::12::12::12:bende azmettim içicem:1:

Kesinlikle denemelisin şu şişeler varya bunlardan bende 2 tane var .. Üzüm şırası bunlar tabi :9:
Tipi itibari ile çok çabuk bitiyormuş gibi geliyor içinde ki su sana ..
Düşün bi tanesi 1lt 2 tane iç 2 lt .. Genelde günde 3 şişe içiyorum ben eder sana 3 lt
:34:
Ben bunlarla alıştım sır bunda .. Başka 1 lt lik şeylerde içmek gelmiyor içimden :9:
Bunlar hemen bitiyor özellikle büyük bardak kullan ...

Bak bunu kesin dene işine yararsa dualarını bekliyorum evlenücümde :9::127:
Büyüğü ama küçüğünü boşver, büyüğünden alıver
5104979146ba457d8b9b820d12ec7b74ProductDetail.jpg

Son düzenleme:
bende önceden icmezdim simdi hazir 1.5 litrelik suyu elime aliyorum sürekli yanimda iciyorum iciyorum hatta bazen 2 siseyi bitiriyorum...önceleri
cok tuvalete gitmekten skiliyordum ama artik alisinca aramiyorum bile icmezsem cok rahatsiz hissediyorum kendimi,yazik babam su cekmekten yoruldu...

Kesinlikle denemelisin şu şişeler varya bunlardan bende 2 tane var .. Üzüm şırası bunlar tabi :9:
Tipi itibari ile çok çabuk bitiyormuş gibi geliyor içinde ki su sana ..
Düşün bi tanesi 1lt 2 tane iç 2 lt .. Genelde günde 3 şişe içiyorum ben eder sana 3 lt
Ben bunlarla alıştım sır bunda .. Başka 1 lt lik şeylerde içmek gelmiyor içimden :9:
Bunlar hemen bitiyor özellikle büyük bardak kullan ...

Bak bunu kesin dene işine yararsa dualarını bekliyorum evlenücümde :9::127:
Büyüğü ama küçüğünü boşver, büyüğünden alıver
5104979146ba457d8b9b820d12ec7b74ProductDetail.jpg

Teşekkür ederim 1 ltlik normal şişe olmaz mı bugün öyle yaptım ben ama dua da ederim canım :1::1:

bende önceden icmezdim simdi hazir 1.5 litrelik suyu elime aliyorum sürekli yanimda iciyorum iciyorum hatta bazen 2 siseyi bitiriyorum...önceleri
cok tuvalete gitmekten skiliyordum ama artik alisinca aramiyorum bile icmezsem cok rahatsiz hissediyorum kendimi,yazik babam su cekmekten yoruldu...

bende 1 lt aldım bakalım işe yarar herhalde:1:

Teşekkür ederim 1 ltlik normal şişe olmaz mı bugün öyle yaptım ben ama dua da ederim canım :1::1:

bende 1 lt aldım bakalım işe yarar herhalde:1:

Tabiki de olur ama zorlanıyorsun ya bu tipi itibari ile büyük bardaga doldurunca hoop geldi yarısına bitti nerdeyse kolaylık ya sır bunda anacım bunda :9::9:
Valla ben bununla alıştım :)
Şimdi dolu yanımda doldurdum koca kola bardagım indi yarıya bi daha doldursam bitcek :9::9:
Hani yeni damacanalar çıkmış ya mini onu denedim ben içi 2 lt kadar alıyor ama onunla içmeye çalışıyorum sıkılıyorum ondan sanki bitmiyor gibi..

Ben sana söylim dedim :9:

Tabiki de olur ama zorlanıyorsun ya bu tipi itibari ile büyük bardaga doldurunca hoop geldi yarısına bitti nerdeyse kolaylık ya sır bunda anacım bunda :9::9:
Valla ben bununla alıştım :)
Şimdi dolu yanımda doldurdum koca kola bardagım indi yarıya bi daha doldursam bitcek :9::9:
Hani yeni damacanalar çıkmış ya mini onu denedim ben içi 2 lt kadar alıyor ama onunla içmeye çalışıyorum sıkılıyorum ondan sanki bitmiyor gibi..

Ben sana söylim dedim :9:

Tamam teşekkür ederim bende bardakta içmeyi sevmiyorum daha çok gibi geliyor kafama dikiyorum :27::9::9:

Tamam teşekkür ederim bende bardakta içmeyi sevmiyorum daha çok gibi geliyor kafama dikiyorum :27::9::9:

Tamam kuzum sen nasıl istersen ...
İçte nasıl içiyorsan iç
:27::27::27:İç yani :9::9:

Back
X