• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorla su içiyorum ..

bende hiç sevmem ama denedim tam bir hafta suyu iyi tüketince cildim berraklaştı hemen gidip zorlada olsa su içmeliyim:)

Neyse benim gibi olanlar da varmış.Ben de suyu hiç sevmiyorum.0,5 lik şişeyi zor bitiriyorum.İçerken o kadar zorluyorum ki taşıyor üstüm başım ıslanıyor.Ben bir dönem pipetle içmeyi denemiştim.Fırt fırt gidiyor o zaman.:1:Bir de içine meyveler katıp tadını değiştirmiştim.Ama yine hiç içmesem aklıma gelmez.Pipete tekrar döneyim en iyisi.Ayrıca herkesin cildine iyi geldiğine inanmıyorum.Arkadaşım neredeyse günde üç litre içer yüzü çok kötü.Ben hiç içmiyorum daha pürüzsüz.Bir de tuvalet derdi var ki en zoru.:9:

Ben de içmiyorum,içemiyorum,içmeyi sevmiyorum !!

Aklıma bile gelmiyor,susamıyorum,ellerim kupkuru oluyor o zaman anlıyorum su içmem lazım diye...

Suyun içine limon ve yeşil nane yaprağı atıp içmeyi deniyorum,zorluyorum kendimi...üff nebileyim İnşAllah ilerde zorluk yaşamayız malum böbrekler için çok önemli su...

Hayat Su'nun su içme programını yükleyin.
Bilgisayar başında çalışıyorsanız...
Bu sayede su içme alışkanlığı kazandım diyebilirim.
Bir de çok güzel tavsiyeleri de var o programda arada bir hatırlatmalar yapıyor...
Suyun içine yeşil elma dilimleri atın vs gibi... :34:

ben de öyleyim
o nedenle gözümün önünde su bulunduruyorum yoksa görüp, aklıma gelmese hiç içmicem
ama yazın daha bi içeriz diye düşünüyorum malum hava çok sıcak
gerçi bu sefer de terleyip yine kaybetçez o suları ama :27:

Günde üç bardak içersem su içiyorum fazlasını zorlayarak içmem lazım bazen işkence gibi geliyor su içmek :25:Nasıl alışabilirim acaba su içmeyi sevmiyorum:110::110::110:

ben varya haftada bi bardak içmiyodum bu aralar ders çalışırken yanıma koyuyorum bi ltlik suyu her gün bitiriyorum ve vücut alışıyo artık ist,iyo sonradan susuyosun içiyosun yani iç yoksa ilerde sorun yaşarsın oke

su hayattır boşa denilmiyor.suyu içtikçe alışırsınız.bazı arkadaşlar tuvalet derdinden yakınmış ama düşünün ki ne kadar suya ihtiyacınız varmış ki böbrekler hemen işlemiş.yazık günahtır böbreklerinize sonrası zor olur.
benim annem yıllarca su içmemiş yani suyu saf içmemiş geçiştirmiş ama sonra başlamış su içmeye çok şükür sorunu yok.ama rahmetli anneannemde su içmezdi.illa içine bir şey katılcak ve böbrekleri iflas etti.yarım böbrekle ilaçla geçirdi son yıllarını.hep derdi ben içemiyorum ama siz için lazım bu diye.
suyu saf hali ile içmek lazım çay,meyve suyu vs suyun yerini tutmaz.sağlığınızı düşünün ve su için.

Suyun içine mevsim meyvelerinden koyup beklettiğinizde meyvenin tadı ona geçiyo ve gayette güzel oluyo en azından tadı acı olmuyo daha katlanılabilir hale geliyor.

Günde üç bardak içersem su içiyorum fazlasını zorlayarak içmem lazım bazen işkence gibi geliyor su içmek :25:Nasıl alışabilirim acaba su içmeyi sevmiyorum:110::110::110:

benımde su içmem lazım fakat içemiyorum :( kronıklesen ıdrar yolları hastalıgım için kesınlıkle ıcmem lazım böbrek taşım tekrarlayacak yoksa cok fena bır durum :( sevmıyorum ıcemıyorum ne yapıcam bılmıyrum

Aksam yemeklerinden once buyuk iki bardak yemegi yerken iki bardak daha yemekten sonra bir bardak daha
5 buyuk bardaklar kalkiyorum masadan
Gunde 10 15 barsak oluyor cok sukur
Susuz hayat o l m a z :-)

su olmadan yaşayamam açlığa dayanırım ama su olmadan asla gün:19: 4lt yakın su içiyorum su şişemi yanımda ayırmam :34:

Ben de bardakla su içemiyorum .
Nedense bu sene böyle oldu .
İlla ki pet şişe olması lazım yoksa cidden içemiyorum .
Pet şişeyle içtiğim zaman ise 2 lt yakın su içiyorum .
Garip bir huyum var vazgeçmem gerek ama elimde değil . :31:

Suyun içine mevsim meyvelerinden koyup beklettiğinizde meyvenin tadı ona geçiyo ve gayette güzel oluyo en azından tadı acı olmuyo daha katlanılabilir hale geliyor.

Acı mı :53: Suyun saf tadını hiç bişeye değişmem. Esas içine bişey atarsanız suyun tadını ve kalitesini bozarsınız. Hele şu sıcaklarda buz gibi suyu kana kana içmek gibisi yok. Mükemmel bişey. Hayret ettim ne kadar çok su sevmeyen varmış. Sevilmese bile sağlık açısından içilmesi gerekiyor. Vücudun suya çok ihtiyacı var.

su içmek alışkanlıktır arkadaşlar. sevmiyorum diyenler kendini bir süre zorlayarak içsinler.
ama öyle 2-3 bardak değil, 2-3 litre içsinler 1 günde.
alışma süresi kişiden kişiye değişiyordur mutlaka ama gittikçe daha çok canınız çekecektir.
bir süre sonra susuz yapamadığınızı göreceksiniz..

Çok su içenlere imreniyorum.Şişe masamda ama o bana ben ona bakıyorum.Çok romantik bir ilişkimiz var.:9:İçemeyenlerin vücudu kabul etmiyor heralde diye düşünüyorum artık.Ne yapsam ne etsem olmuyor.

:53::53: Su gibisi var mı yaa su hayattır. Su candır yaa susuz bir gün dahi düşünemem. Su gibisi yok bence..

çok doğru söylüyorsun artık gunde en azından 1.5 ltlik sulardan alıp içmeye çalışıyorum ve farkettim artık susuzluk hıssedebiliyorum

daha çok içmeye başladım çok şükür...

canım o halde sıvı ihtiyacını karşılayacak başka yiyeceklerle bunu telafi etmeye çalış sıvı almak gerekir

Back
X