Zorla taburcu mümkün mü

Çok uzuluyorum size şu mübarek ramazan ayında evinizden çocuğunuzdan ayırıp uğraşıyorsunuz Allah kabul etsin.umarim en kısa sürede halolur. Çok çok geçmiş olsun.
Sakinleştirici sanıyorum sıradan ilaçlardan verme yetkileri var.Ama ona narkotik ilaç etki ediyormuş.O da ancak bazı servislerde veriliyormus

Ben hastamı düşünmüyorum. Hastanın akli dengesi yerinde değil.Evde yangın çıkarma,intihar etme vs gibi eğilimi var.Sosyal hizmetler bana hasta çıkmayacak diyor.Kendini atarsa seni şikayet ederiz diyor.
peki doktorun ne yapmasını bekliyorsunuz ?
hastaneyi yakarsa ne olacak ?

Bilemiyorm ki inşallah olur magduriyetini anlat biraz vicdanları varsa yardımcı olsunlar. Hangi şehirdesn?

Sosyal hizmetler uzmanı da aynı.seyi söyledi.Millet anasi babası için uğraşmıyor bu kadar, biraz da hastane sorumluluk alsın dedi.yani 2 bakıcı günlük 1600 tl. Avans hesabimdan veriyorum. Gözden çıkardım.

Kimsesiz kişiler ne oluyor aceba siz olmasanız 1600 ü kim verecek prosedür nasıl ki? Üzüldüm bir an önce çözülür inşallah

Bilmiyorum. Doktor neyin inadını yapıyor.
ne inadi yapacak hanımefendi, sizin işinize gelmeywn bir şey olduğunda inat mi ediyor oluyor
psikiyatriye kons atmıştır gelip bakmışlardir
onlar kabul etmemiştir.
her ilaç her hastaya verilmez daha yeni beyin ameliyatı oldu demediniz mi?
adamın bu işten ne çıkarı olacak ki sizin işinizi zorlastirsin

Psikiyatriye kons atmamış işte.atsa olay çözülecek.Benim işime gelmesiyle ilgisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…