Zorlu Bir Yıl ve Dayanma Mücadelesi

Sizin de mi zor memlekete tayin çıkması. Keşke memlekete tayinde öncelik hakkı olsaydı

Ben hazirana kadar devam edebilirsem tabi.. evet dediğiniz gibi sınavlar zaten yazın ve eşim zaten Lisans mezunu yoksa herkes yapardı uyduruk bir bölüm kazanıp

Yani eşiniz tayin durumu varsa memur demekki
Özel gereksınımı olan cocugunuz var okuldada sorunlar var . Calışmayıp cocugunuzla ılgılensenız dah mantıklı olur dıye dusunuyorum
Ilgısız kaldıgını soylemıssınız,eşinizin maasıylada gecınebılırsınız ama cocugunuzun durumu ,bu çalışma sartlarınızla ılgılenecegınız gibi gorunmuyor

1 yıl sonra ne olacak anlamadım..1 yıl sonra her şey güzel olacaksa bir şeyler değişecek ise 9 ayı işten çıkıp çocuğunuzla geçirin,minimum harcama yapmaya çalışarak
Eşinin tayin görüp memleketlerine gelebilmesi için Konu sahibinin belli bir gün sayısında SGK primini ödüyor olması gerek .Bir yıl sonra eşi eş durumundan tayin istediğinde konu sahibi işten çıkabilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…