- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Bir yerden başla o zaman .. karakola git ,istemediğin bir evliliğe zorlandığını anlat .bir daha eve dönmek istemediğini söyle, onlar seni sığınma evine yerleştirir.o
huzura ,sessizlige ,kaygisizliga,bir sarılmaya güvene o ladar ihtiyacım var ki o kadar ihtiyacim var ki...
2 abim 1 ablam var evliler.. Ben adı zengin bir yerdeyim ama adam yerine koyup para veriyolarmi ki ..Sen neyden bahsediyorsun..Hep bitti diyorum bunsefer onlarla asla konusmam gitmem anne baba demem ama vicdanim el vermiyor birde umut kapısı tabi bu sefer belki kurtulabilirim düşüncesi14 yaşında. ..
. Baska küçük kardesin var mi , araları okumadim söyledin mi bilmiyorum. Onu da ayni sekilde birlikte yasamaya bir adamin yanina evlendiriyoruz diye yollamasinlar.
Birde kuzen le....
Neyse daha fazla birseyler yazip canini yakmak ,cok zor bir durumdasin gibi hissettirmek istemiyorum.
Calisabilirmisin bilemiyorum ama sürekli kenara para atman lazim. Gizli yada araba alalim vs diye diye biriktirecegim diye esinden iste.
Anne baban sana yaptığı bu haksızlıği nasıl ödeyecek? Insan evladina daha büyük bir kötülük yapabilir mi
2 abim 1 ablam var evliler.. Ben adı zengin bir yerdeyim ama adam yerine koyup para veriyolarmi ki ..Sen neyden bahsediyorsun..Hep bitti diyorum bunsefer onlarla asla konusmam gitmem anne baba demem ama vicdanim el vermiyor birde umut kapısı tabi bu sefer belki kurtulabilirim düşüncesi
evet hemde dıştan cok iyi insalar gibi gorunurler hep iyiyi oynarlar ya bir görseniz sen nasil bir insansin bunlara boyle seyleri nsil soylersin dersinnizAblan kac yaşında evlendi?
Halanizin maddi durumları iyi diye mi oldu evlilik?
evet durumlari iyi diye 18 yasinda evlendi ablam iyi o simdi mutlu kocasi sahip cikiyo 2 de genc cocukalri varAblan kac yaşında evlendi?
Halanizin maddi durumları iyi diye mi oldu evlilik?
Beni korkak pısırık bir insan etti bu sucu hep kendinde arayan bir insan oldum çıktım eskiden dik bir kızdım simdi ne yaparsa yapsin barisan brn oldum ayagaina giden ben oldum niye? niye ha niye ortaliga laf söz dusmesin rezil olmayalm ne ugruna kim yasiyo yasadiklarimi kimm.?Kaybedicek hic birseyin yoksa ki yok,cekme seni akil hastasi yapicak kadar bir insanin zulmunu cekme!!!coluk yok cocuk yok git bir siginma evine,bir is bul tek basina bir sekilde idare edersin,cocugunun olmamasi rabbinin sana bir nimeti...
Beni korkak pısırık bir insan etti bu sucu hep kendinde arayan bir insan oldum çıktım eskiden dik bir kızdım simdi ne yaparsa yapsin barisan brn oldum ayagaina giden ben oldum niye? niye ha niye ortaliga laf söz dusmesin rezil olmayalm ne ugruna kim yasiyo yasadiklarimi kimm.?
annem benim en zayıf noktam hep susmus hep sindirilmis ona cok acıyorum ve cokk seviyorum hep hayalim onu alip gitmek buralardanBence öncelikle geçici bir yer bul. Işe gir çalış. Ancak bunları yaparken bulunduğun ilden uzaklaş diyelim istanbulda oturuyorsun git ankaraya yerleş. Ama en yakın arkadaşına bile haber verme. Çünkü böyle durumlarda kimden darbe alacağını bilemezsin. Anneni de boşver seni gerçekten seviyor olsa dayak yeme pahasına babanın karşısına çıkardı seni vermezdi. Seni düşünmeyeni hic düşünme. Telefon numaranı da değiştir. Kendine yeni bir hayat bul. Işinde devamlılık sağlayabildiğin ve biraz para biriktirdigin zaman kendi evine cik ve boşanma davası ac. Yüklüce de tazminat iste.
annem benim en zayıf noktam hep susmus hep sindirilmis ona cok acıyorum ve cokk seviyorum hep hayalim onu alip gitmek buralardan
çocuk yok ilk baslarda cok istiyodum ama simdi icim hrp bir ikilemde ...
çalışmak mı??? arabay surmeyi ogreniyim dedim bas patrondan izin çıkmadı açık liseye devam ediyim dedim yine izin çıkmadı hangi çalışmadan bahsediyoruzYavrum çocuk falan doğurma. Doğurursan eğer iyice bağlanırsın, hiç boşanma fırsatın kalmaz. Aslında düşük falan yapmasaydın kısırım mısırım ayağına kurtulabilirdin de. Eşin çalışmana izin vermez mi çalışıp biraz para atarak kenara ayrılma fırsatı bulabilirsin.
çalışmak mı??? arabay surmeyi ogreniyim dedim bas patrondan izin çıkmadı açık liseye devam ediyim dedim yine izin çıkmadı hangi çalışmadan bahsediyoruz
Edebilirsin.15 gunde bi annemlere giderim bdn 1 gun yatarm orda diger iki gelin evleri ayri onlar şah peristah her gun gezmelerde araba altinda onlar el ustunde neden?cunku kocalari sahp cikiyo onlaraKüfür edebilir miyim izninle? Pislik herif ya. Tahmin ettim gerçi de millet geçici iş bul çalış falan yazınca sana dedim acaba aralarda bir şey mi kaçırdım? Liseyi okula gitmeden uzaktan bitirme programları var mı bilmiyorum, öyle bir şey varsa ondan gizli bitirebilirsin. Sınavlara giderken de markete, annene gitme bahanesiyle gidebilirsin. Sığınma evine gitmeyi de talep edebilirsin alo 183'ü arayarak. Polis eşliğinde seni alırlar, yerin de ailenden hiç kimseye bildirilmez. Yalnız kalma süren geçici, o süreçte iş bulup çalışman gerekiyor.
Edebilirsin.15 gunde bi annemlere giderim bdn 1 gun yatarm orda diger iki gelin evleri ayri onlar şah peristah her gun gezmelerde araba altinda onlar el ustunde neden?cunku kocalari sahp cikiyo onlara
Canım benim ya. Keşke kurtulsan da seveceğin bir insan çıksa karşına. Eşinin senden soğumasını sağlasan ne bileyim boşanmaya zorlasan onu bir şekilde? İnan aklıma fazla bir şey gelmiyor, imkanların çok kısıtlı.[/QUOTE
Dua et arkadasim sen de dua et benik gibi bana.Benim baska carem yok belki Rabbim seni duyar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?