Zorlu mücadelem

petunya22

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
31
13
8
31
Lütfen sadece okumayın,anlayın benim yerime kendinizi koyun.Bundan 8 yıl once babam beni zorla halamın ogluna verdi ben 16 o 14 yaşındayken..Hic istemedim gunlerce gecelerce ağladım derdimi yandım beni vermeyin diye olmaz artik seni donersek adın çikar dediler ve resmen beni bir kuyuya attılar. Beni bir çocuğa verdiler ben deli gibi okumak isterken..Kimse beni anlamadı sanki bi fazlalikmiysim gibi atmak istediler bir an önce. Gelip giderlerdi yanlarına cikmak bir zulüm gelirdi illa aglardim onlarin yanina cikmadan cikinca mecbur gülerdim. 4 yil boyle gecti sonra o 18 brn 20 yasimdaykrn evlendik hala o cocuktu ve hep annesine bağımlı bir cocuk kalacakti maalesef.Bu annesi olacak guya halam beni arkamdan soylermis heppp evlensin hele bir boynuna yulari takicam onum diye.Simdi 4 senelik evliyim ayni evin icindeyiiz gercekten de boynuma yulari takti istedig8 yere sürüklüyor. Hic susmuyor hic doymuyor yalanlara iftiralara hic yoktan kavgalar cikariyor bagiriyor hakaretler aşağılamalar sonra ben gidip barışıyorum tekrar oglu yanımda mi duruyor ASLAAA..O Kadin oglu gelince aglamaya basliyor hemen ogluda bana tavir aliyor.Ailem mi ? Beni bu yangina atip kaçtılar. Idare et diyod babam inanabiliyormsnz. babam ya babam ..Ben hangi yone donsem kapilar kapalı. Bana bir hal caresi soyleyin lütfen lütfen lütfen..

Zor işin Allah sana gerçekten kolaylik versin... ailen keşke destek çıksa sevmediğim bir adamla(Tabi seviyorsan da zor) devam etmesen sevgili Halani da çekmek zorunda kalmasan..

Zor işin Allah sana gerçekten kolaylik versin... ailen keşke destek çıksa sevmediğim bir adamla(Tabi seviyorsan da zor) devam etmesen sevgili Halani da çekmek zorunda kalmasan..
Her kapı kilitli sanki destek çıkıyor gibi görünüyorlar sadece bak gel sana bakariz ama ları hic bitmiyor.Sevmiyorum sevmiyorum.

Sonrada vay efendim kızlar neden evden kaçıyor. Ahanda bu yüzden. Sen bir aile olarak kızını okutmak yerine akrabasıyla kardeş bildiği kuzeniyle evlemdirirsen sahip çıkmazsan kaçar . Ne diyeyim bilemedim . Dicem ki boşanma davası aç ama ailem arkamda değil nerwye giderim elalem laf eder diceksin. Dicem ki en olmadı iş bulanada kadar sığınma evine git onlar sana sahip çıkarlar. İlla fiziksel şiddet olmak zorunda mı buda bildiğin hayata kastetmek

Sonrada vay efendim kızlar neden evden kaçıyor. Ahanda bu yüzden. Sen bir aile olarak kızını okutmak yerine akrabasıyla kardeş bildiği kuzeniyle evlemdirirsen sahip çıkmazsan kaçar . Ne diyeyim bilemedim . Dicem ki boşanma davası aç ama ailem arkamda değil nerwye giderim elalem laf eder diceksin. Dicem ki en olmadı iş bulanada kadar sığınma evine git onlar sana sahip çıkarlar. İlla fiziksel şiddet olmak zorunda mı buda bildiğin hayata kastetmek
bunu düşündüm ama orasi da pek güvenli değilmiş oylemi gerckten bilmiyorum

bunu düşündüm ama orasi da pek güvenli değilmiş oylemi gerckten bilmiyorum
Bunu diyen kim yine akrabanız mı. Çevrenizden biriyse güvenmeyin ama bu konuda bilgim yok. Güvenilir mi değilmi diye . Ama en azından daha mutlu olursunuz

Kimseye böyle bir akıl vermem ama keşke evden kaçıp polise siginsaydin. .onlar seni hem korur hem de kadın sığınma evine yerleştirirdi. .anladığım kadarıyla hala sevmiyorsun kuzenini (esin demeye dilim varmiyor) ..geç kalmış sayılmazsın ,hala o evi terkedebilirsin. Ailenden de şuan bulunduğun cehennemden de kaç git ..

Bunu diyen kim yine akrabanız mı. Çevrenizden biriyse güvenmeyin ama bu konuda bilgim yok. Güvenilir mi değilmi diye . Ama en azından daha mutlu olursunuz
Evet. Intihari düşündüm sonra dedim bu dunyam zaten berbat birde obur dunyami berbat etmiyim kacsam gitsem arkamdaki annem perisan olcak hep aklmda bu sorular

Evlatlık olabilir misiniz acaba?
Normal insanların yapabileceği şey değil çünkü bu...
Çocuğuna tecavüz eden= öz baba . Bunlar bile varken kızını akrabayla bi an önce evlendiren bir baba gayet normal . Emin olun evlat edünecek bir adam merhametlü bir adamdır

Back
X