- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi forestnight
-
ne yapıcan unut gitsin adam 5 para etmez belliYaklaşık 1 senelik ilişkimiz bitti onun ilgisizliği yüzünden bitti gurur falan demedim dayanamadım salı günü tekirdagdan ıstanbul yanına geldim yalvardım yakardim dönmedi. İstemiyorum seni sevmiyorum dedi defalarca. Ağlaya ağlaya gittim. Ertesi günü face e bi baktım ben kiskandim diye bi kızı silmisti onu eklemiş beğenmiişler birbirlerini çok zoruma gitti çok ağladım çok düşündüm son bu gayret whatsaptan englledim faceden sildim aramadan falan her türlü engelledim oda bunu farkedip faceden engellemiş beni. Dün akşam kaldırmış engeli bsy dicem diye msj atmış tinlamadim tekrar yazmış o gün için özür dilerim sinirliydim sende üstüme geldin falan diye. Gene tinlamadim bu sefer aramızda bi para meselesi vardı benim tarifem üzerinden telefon almıştım ona durumu duzelinceye kadar kullansın diye o konuyu açtı. 3 ayı bulcak sana ödemem yada telefonu geri verim dedi bende farketmez deyip tak diye hesap numaramı gönderdim tamam anladım 3 ayı gecicek haberin olsun falan dedi hadi eyw.dedi bende hiç bişey demedim. Bugün o kıza baktım hala begeniyo başka kizlarida tabiki. Benle çıkarken neye sinir olduysam onu yapıyo çok zoruma gidiyo bana yardım edin lütfen canım çok yaniyo
Yazmamak için engelledim zaten yazmıyorum ama bunlar çok zoruma gidiyo ağlıyorum sürekliyaş kaçtı acaba?
artık seni sevmiyormuş,kendini küçük düşürme boşver zamanla unutursun, sakın msjlarına ya da aramalarına cevap verme,sen de bir şey yazma,arama.
Bana hem iyisin dedi seni üzmek istemiyorum çok degerlisin dedi hemde bunları yapıyo ben dayanamıyorum bu duruma artıkHiç canın yanmasın..sen kalkıp onun ayağına kadar gıtmışsin ve resmen it muamelesi gormuşsun..
Onun ne yaptığını takip etme bu acını deşer iyice..
Zamanla herşey düzelir senin için..ama onunla değil..onsuz hayatında..
Yazmamak için engelledim zaten yazmıyorum ama bunlar çok zoruma gidiyo ağlıyorum sürekli
Kullanmadigim zaman daha çok aciyo bana ama saklandigimi derbeder olduğumu anliyoKardes inan erkeklere zerre güven olmuyor. Seni cok iyi anliyorum benimde 2 yildir canm cok yaniyor. Ama artik o evlendi gitti. Bense bir basimayim. Birak ne hali varsa gorsun. Zaman herseyin ilaci zamanla acin azda olsa azalir. Engelle ve face vs bi muddet hic kullanma.
Seni sevmiyor bunu bil..benden daha iyilerine layıksın ayağı yapıyor..Bana hem iyisin dedi seni üzmek istemiyorum çok degerlisin dedi hemde bunları yapıyo ben dayanamıyorum bu duruma artık
Yaklaşık 1 senelik ilişkimiz bitti onun ilgisizliği yüzünden bitti gurur falan demedim dayanamadım salı günü tekirdagdan ıstanbul yanına geldim yalvardım yakardim dönmedi. İstemiyorum seni sevmiyorum dedi defalarca. Ağlaya ağlaya gittim. Ertesi günü face e bi baktım ben kiskandim diye bi kızı silmisti onu eklemiş beğenmiişler birbirlerini çok zoruma gitti çok ağladım çok düşündüm son bu gayret whatsaptan englledim faceden sildim aramadan falan her türlü engelledim oda bunu farkedip faceden engellemiş beni. Dün akşam kaldırmış engeli bsy dicem diye msj atmış tinlamadim tekrar yazmış o gün için özür dilerim sinirliydim sende üstüme geldin falan diye. Gene tinlamadim bu sefer aramızda bi para meselesi vardı benim tarifem üzerinden telefon almıştım ona durumu duzelinceye kadar kullansın diye o konuyu açtı. 3 ayı bulcak sana ödemem yada telefonu geri verim dedi bende farketmez deyip tak diye hesap numaramı gönderdim tamam anladım 3 ayı gecicek haberin olsun falan dedi hadi eyw.dedi bende hiç bişey demedim. Bugün o kıza baktım hala begeniyo başka kizlarida tabiki. Benle çıkarken neye sinir olduysam onu yapıyo çok zoruma gidiyo bana yardım edin lütfen canım çok yaniyo
Birak ne anlarsa anlasin. Bende duadan hesabina bakip duruyordum sonra ne oldu olan bana oluyordu uzulen kahrolan ben. Ama simdi kapattim ve alistim. Bu cok iyi geldi.Kullanmadigim zaman daha çok aciyo bana ama saklandigimi derbeder olduğumu anliyo
Sana o günkü yalvarmalrimi anlatsam peşinden köpek gibi nasıl koştugumu anlatsam yüzüme tukurursun o derece köpek durumundaydım abartmıyorum. 1 sene ona bebek gibi davrandım pamuklara sardim resmen çok sevdim deli gibi oda öyle dedi annem bile beni böyle sevmedi diye. Ama olmuyo sevemedim seni dedi olmicak dedi Ben yalvardım hemde çok ama arkasına bile bakmadı o bana donmicek biliyorum ama bu yaptıklarını da hazmedemiyorumKralsıııııııııınnnn büyüksün :))) Evet sevdiğin için belki gururunu hiçe sayıp gitmişsin yanına,ama olmadığını görüncede gerektiği gibi davranabilmişsin.Ve bi gerçeği söylemek durumundayım belki sende bunun farkındasındır ama adamın sana geri yazması filan alıştığı ilginin olmayacağını anlaması.Peşinden koştuğun sürece seni kaybetmiş sayılmaz nede olsa.Neyse sonuç olarak bu aramaları bilmemneleri ciddiye almamaya devam et.Haaa pişmanım bilmemne diyip o sana yalvarır ve o kızıda tekrar silerse o zaman düşünebilirsinSevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?