Zoruma gidiyo yardım edin..

3 ayı bulacaksa sen mi odeyeceksin taksitleri versin telefonu sana sat borcunu kapat.Başkasının borcunu niye odeyesin.

O konu biraz sıkıntı çünkü kredi oduyo çok sıkışık durumu alamazdı telefon zaten bende emrivaki yaptım sürekli kafama kakti vercem bu telefonun parasını sende alcaksin diye ya aslında ben parasinda değilim ki canım yaniyo benim hemde çok

Olur öyle bazen boşver.Önemli olan bu yalvar yakar tavrını ne kadar sürdürdüğün.Her insanın hayatında yenik düştüğü biri vardır.Uzun süre boyunca yalvarıp yakarım hatta bir ilişkisi olduğunu yada bbaşka kızlarla takıldığını gördüğün halde bunu görmezden gelirsen o zaman gurursuz sayılırsın.Seninkine biz daha çok ne kadar sevdiğni anlatmaya gitmek diyelim.Çünkü sonrasında gerekeni yapmışsın.Bence bunun için gurur duymalısın çünkü gurur ve onu kelimelerinin anlamını hiç bilmeyen bir sürü kadın ve kız tanıyorum.Çok üzücü.İstanbula gitmiş olmak seni rahatsız etmesin.Elinden gelen herşeyi yaptığın için artık daha huzurlu olduğunu düşün olsun bitsin.Ayrıca yaptıklarını hazmedememe konusuna gelirsek,sen onu çok sevdin diye oda sana aynı oranda hislerle karşılık veremezdi bu gayet normal.O yüzden bırak kendi ergenliğinde boğulsun.Nitekim ayrılır ayrılmaz başka kızlara,ortamlara koşan insanların benim için karşılığı sadece ''Ergen''

Parani al!!! Senin aldigin telefonla internete girip onun bunun fotosunu begenen adamda 5 kurusunu birakma
Hesap no yolladım hiç beklemiyordu benden bunu biliyorum ama daha fazla muhatap olup canım yanmasın diye direk no yolladım

Su an tek bildiğim canimin yandığı dün faceden engeli kaldırmıştı48 saat engelleyemez ben engellesem çok mu saçma olur

Bence onun engeli kaldırdığını farketmemiş gibi yapman yani engellememen daha mantıklı olur.
Ama o ben onu sildigimde farkedip engellemişti dün zaten bana faceden yazdı engeli kaldırıp

Senle alakasi olmiyan biri o artik telefonu al elinden o nasil sana tekmeyi vurduysa sende öyle tekmeyi vursaydin alsaydin elinden telefonu.. özgürlügüne kavusdu ya ne yasaksa simdi tadini cikartiyor..

Senle alakasi olmiyan biri o artik telefonu al elinden o nasil sana tekmeyi vurduysa sende öyle tekmeyi vursaydin alsaydin elinden telefonu.. özgürlügüne kavusdu ya ne yasaksa simdi tadini cikartiyor..
10 dk önce biri aradı açtım bi miriltilar duydum kapandı whatsapptan baktım arkadaşı. Ondan aramis

sen mi ayrılmıştın ondan?

sen mi ayrılmıştın ondan?
Sayılır geçen hafta ilgisizliğinden bunalıp ağır konustum oda sen bilirsin dedi ertesi günü pişman olup aradım asla taviz vermedi yanına gittim olmaz dedi başka bişey demedi anlattığım gibi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…