kızlar 4 seneyi geçmiş bir ilişkim var ve belli bir giyinişim.tarz değilim normal bir giyiniş kot klasik tşört converse.takıya dair hiç bir şey yok üzerimde bu ara sevgilim taktı giyinmeme genelde tşörtlerimin önü açık olur bende biraz toplu olsun diye askılı yada spor atlet giyerim içine ama sürekli böyle tşört içi askılı neymiş biraz farklı giyincekmişim kızmışım değişik tarzlarda giyinebilirmişim uzun uzun küpeler bileklikler takayım öyle diyor hani tamam çok özenli giyinmiyorum şuan giydiklerimi seviyor beğeniyor ama değişiklik fena olmaz dedi kendi gömlek almış bana çok yakıştı falan diyor yok küpe alalım bileklik alalım hani acaba diyorum 4 senede kendini salan bazı evli kadınlar gibimi oldum diyorum kendi kendime yardım edin ben mi abartıyorum değişiklik isteme konusunda kızıyorum onada madem öyle beğeniyorsun öyle birini bul diyorum ben senin üzerinde görmek istiyorum beğendiklerimi diyor normal mi bu istediği erkekler değişiklik seviyor mu zorunda mıyım görevim mi bu yani değil bilmiyorum ya siz kendinizi hoş bulması için zaman zaman değişiklik yapıyor musunuz ben artık çok mu tek düze gidiyorum ki ben takı takmak gibi bir zorunluluğum yok dedim kız olduğunu her seferinde hatırlatmam mı gerekiyor dedi