Selam kizlar,
Fikrinizi almak istedim !
Ben sevgilime birkac kutu cikolata seker paket edip yollamistim yesin diye... Oda cok istiyordu yollamami ! Yollamak icinde baya bide para harcadim (koli + yolladiklarimin fiyati 200 tl kadar etti), ama hiç dusunmeden yolladim sevdigim icindir diye !
Bu paketi almis o gun ablasiyla konusmus ne yapiyorsun vesayre diye sorarken benim yolladiklarimi soylemis oda hani bana demis bizimkide sanada var demis. paketleri hep akrabalarina dagitmisBeni tanimayanlara bile vermis ! Kendine hiç birakmadinmi diye sordugumda "Ben yemesemde olur askim" dedi Ya ben o yesin diye yolladim o istiyor diye gonderdim o gitmis dagitmis millete ! Ablasi neysede gitmis komsuya, dayisinin ogluna vermis !
Kizlar benmi yanlis dusunuyorum yoksa bu yaptigimi yanlis insan bari bi tanesinin tadina bakar dmiBu konuda ne dusunuyorsunuz cok canim sikildi ya sizce bosunami kendimi uzuyorum.. Siz olsaniz darilmazmisiniz Dusuncelerinize ihtiyacim var;
Tesekkur ederim
Selam kizlar,
Ben sevgilime birkac kutu cikolata seker paket edip yollamistim yesin diye... Oda cok istiyordu yollamami ! Yollamak icinde baya bide para harcadim (koli + yolladiklarimin fiyati 200 tl kadar etti), ama hiç dusunmeden yolladim sevdigim icindir diye !
Bu paketi almis o gun ablasiyla konusmus ne yapiyorsun vesayre diye sorarken benim yolladiklarimi soylemis oda hani bana demis bizimkide sanada var demis. paketleri hep akrabalarina dagitmisBeni tanimayanlara bile vermis ! Kendine hiç birakmadinmi diye sordugumda "Ben yemesemde olur askim" dedi Ya ben o yesin diye yolladim o istiyor diye gonderdim o gitmis dagitmis millete ! Ablasi neysede gitmis komsuya, dayisinin ogluna vermis !
Kizlar benmi yanlis dusunuyorum yoksa bu yaptigimi yanlis insan bari bi tanesinin tadina bakar dmiBu konuda ne dusunuyorsunuz cok canim sikildi ya sizce bosunami kendimi uzuyorum.. Siz olsaniz darilmazmisiniz Dusuncelerinize ihtiyacim var;
Tesekkur ederim
Selam kizlar,
Tesekkur ederim
Roller iyice değişir oldu bu nesilde artık..Senden niçin çikolata, şeker talebi oldu anlayamadım...Yaptığı doğru değil tabi...
Tadına bakmıştır bir tanesinin merak etme
salak
sen o kadar para harcadın, emek verdin o da gitmiş dağıtmış mı
gözüne dizine dursun
bi daha yollama
aynısını sen de ona yap.
Evet kizlar yurt disindayim ama o pahali cikolata istemedi sakasina dedi bende yollarim dedim agzimdan cikti diye yolladim.
Ben parasinda degilim yaptigi agir oldu ya
tatlım eve bir koli geliyor, aile haliyle merak ediyor, onun istemi dışında dağılmış olabilir o çikolatalar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?