Zoruma gitti !!

turkkizi

Bir Umuttur Yasamak !
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
87
2
16
Fransa
Selam kizlar,

Fikrinizi almak istedim !

Ben sevgilime birkac kutu cikolata seker paket edip yollamistim yesin diye... Oda cok istiyordu yollamami ! Yollamak icinde baya bide para harcadim (koli + yolladiklarimin fiyati 200 tl kadar etti), ama hiç dusunmeden yolladim sevdigim icindir diye !

Bu paketi almis o gun ablasiyla konusmus ne yapiyorsun vesayre diye sorarken benim yolladiklarimi soylemis oda hani bana demis bizimkide sanada var demis. paketleri hep akrabalarina dagitmis Beni tanimayanlara bile vermis ! Kendine hiç birakmadinmi diye sordugumda "Ben yemesemde olur askim" dedi Ya ben o yesin diye yolladim o istiyor diye gonderdim o gitmis dagitmis millete ! Ablasi neysede gitmis komsuya, dayisinin ogluna vermis !

Kizlar benmi yanlis dusunuyorum yoksa bu yaptigimi yanlis insan bari bi tanesinin tadina bakar dmi Bu konuda ne dusunuyorsunuz cok canim sikildi ya sizce bosunami kendimi uzuyorum.. Siz olsaniz darilmazmisiniz Dusuncelerinize ihtiyacim var;

Tesekkur ederim

canım biraz trajikomik olmuş
lakin öyle icap eder ya hani bazen, öyle ir durum olabilir, sonuçta koliyi odaya saklayamazdı aile elbet görecek, de yine de tabi kendine de biraz ayırsaymış
o ne dedi konu hakkında üzüldüğünü sezdi mi

Canım bir kere yaşın kaç, ilişkinizin ciddiyeti ne bilemiyorum. O yüzden genel bir değerlendirme yapacağım.

Benim düşünceme göre o kadar para harcayıp çikolata-şeker göndermen çok yanlış olmuş. Düşünceli olman çok güzel, elbette göndermen de çok güzel ama bu kadar çok göndermene ne gerek vardı, ben merak ettim açıkçası.

Çok göndermişsin, o da dağıtmış. Dağıtmasında bir şey yok, paylaşması güzel bir şey. Zaten bir kişi tek başına yiyemez o kadar çikolatayı. Ama keşke tadına baksaydı, birazda kendine ayırsaydı. Hiç yemeyerek sana ayıp etmiş.

Roller iyice değişir oldu bu nesilde artık..Senden niçin çikolata, şeker talebi oldu anlayamadım...Yaptığı doğru değil tabi...
Tadına bakmıştır bir tanesinin merak etme

açıkçası ben de alınırdım içten içe buna.

tabi ikram etmesi paylaşması güzel de dağıtması tamemen hoş olmamış.

mesela bana gelse böyle bir şey(nerdeeee bizim adamda o incelik:) napoliten çikolata gibi olanlardan tek tek ikram ederdim,gerisine de sevgilim gönderdi onları her gün bi tane yiyeceğim derdim vermezdim.

tamam erkek o kadar düşünemez de tek bi tane kalmayıncaya kadar da dağıtmak ne demek yahu.

Ben 21 yasindayim iliskimizde cok ciddiyiz. O suan ogrenci iki uc seneye kadar okulu bitince hayirlisiyla evlenmeyi dusunuyoruz.

O kadar cok gondermedim 6 7 paket biseydi ama pahali oldugu icin o kadar tuttu... O suan ogrenci oldugu icin baska sehirde ailesinin gorme ihtimali yoktu. Bende zaten vermesin demiyorum ki insan en azindan bi tanesinin tadina bakar ya

Gondermemin sebebine gelince, ben onun yanina gittigimde biraz aceleye gelmisti hiç birsey alamamistim bikac siradan cikolata disinda. Ona demistim yollarim sana diye. Oda hani benim cikolatalarim diye sorup duruyordu yolladim. Dagitmasini hiç sorun etmedimde bir tanesinin bile tadina bakmamasi zoruma gitti Ben o kadar gittim aldim postaneye gittim vakit harcadim o tadina bakmadi

Ben yanlis buldum yaptigini ama sizce oyle degilmi ?

Roller iyice değişir oldu bu nesilde artık..Senden niçin çikolata, şeker talebi oldu anlayamadım...Yaptığı doğru değil tabi...
Tadına bakmıştır bir tanesinin merak etme

Heee bir de 200 liralıkmış yav!!!
Bu yeni nesil pek zengin canım.

salak
sen o kadar para harcadın, emek verdin o da gitmiş dağıtmış mı
gözüne dizine dursun
bi daha yollama
aynısını sen de ona yap.

Kocam benim yanıma gelirken çikolata alırdı sevdiğim için sevgilin gönderse tamam diycem de sen niye gönderiyosun o mu istedi

Adam bana 2 liralık elma şekeri alınca dünyalar benim oluyor.
Gerçi çikolataya,şekere 5 lira verse ben de bozulurum.
Para mı basıyoruz ayol?

haklısın benim de zoruma giderdi açıkcası ona yollanılmış bir hediyeyi başkalarına dağıtması yanlış ve sana yapılmış bir saygısızlık belki o bunun farkında değil kendince iyilik yaptığını düşünüyordur senin alınacağını düşünememiş olabilir ama biz hanımlar daha ince düşünceliyiz ve böyle şeylere kırılıyoruz ister istemez

Ya ben anlamadım senden neden çikolata istediğini yani yaşadığı yerde çikolata yokmu ki :) birde 200 liralık çikolata ne Allah aşkına ya .. Devir değişti galiba artık :)

çikolata istediği zaman marketten bir adet alıp gönderseydın bari
hem tepkisini ölçmüş olurdun

bir dahaki sefere böyle yap bence.
neden senin gönderdiğini anlamış değilim ayrıca.

Sanırım konu sahibi yurt dışında yaşadığı için şeker çikolata gönderiyor sevgilisine. Yoksa durup dururken 200 liralık çikolata isteyeceğini sanmıyorum kimsenin. Kargoyla filan artmıştır o rakam.

sen yurt dısında sevgilin Türkiye de mi ondan mı istedi senden çikolata
hepimiz neden istediğine takıldık aslında,gereksiz bir istek olmus çünkü
ayrıca sen son derece haklısın kim olsa bozulur

salak
sen o kadar para harcadın, emek verdin o da gitmiş dağıtmış mı
gözüne dizine dursun
bi daha yollama
aynısını sen de ona yap.

Aglamak istiyorum 4 yillik iliskimiz var ve hiç bu kadar dusuncesizlik yapmamisti bana herne olursa olsun hep alttan aldi ve suan buna uzuldugumun farkinda bile degil ((

Evet kizlar yurt disindayim ama o pahali cikolata istemedi sakasina dedi bende yollarim dedim agzimdan cikti diye yolladim.

Ben parasinda degilim yaptigi agir oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…