• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoruma gitti !!

Selam kizlar,

Fikrinizi almak istedim !

Ben sevgilime birkac kutu cikolata seker paket edip yollamistim yesin diye... Oda cok istiyordu yollamami ! Yollamak icinde baya bide para harcadim (koli + yolladiklarimin fiyati 200 tl kadar etti), ama hiç dusunmeden yolladim sevdigim icindir diye !

Bu paketi almis o gun ablasiyla konusmus ne yapiyorsun vesayre diye sorarken benim yolladiklarimi soylemis oda hani bana demis bizimkide sanada var demis. paketleri hep akrabalarina dagitmis :KK43: Beni tanimayanlara bile vermis ! Kendine hiç birakmadinmi diye sordugumda "Ben yemesemde olur askim" dedi :KK43: Ya ben o yesin diye yolladim o istiyor diye gonderdim o gitmis dagitmis millete ! Ablasi neysede gitmis komsuya, dayisinin ogluna vermis !

Kizlar benmi yanlis dusunuyorum yoksa bu yaptigimi yanlis insan bari bi tanesinin tadina bakar dmi :KK43: Bu konuda ne dusunuyorsunuz cok canim sikildi ya sizce bosunami kendimi uzuyorum.. Siz olsaniz darilmazmisiniz :KK43: Dusuncelerinize ihtiyacim var;

Tesekkur ederim

baskalarina biraz komik gelmis sanirim konu. ama ben olsam bende alinirdim ben onum icim okadar para harcicam sirf o istedi diye çikolata yollicam o bitne bile yemeden millete dagiticak :KK12:

hayatta en nefret ettiğim kelime 'bana da yok mu?'
olsa zaten ben sen sormadan veririm.
aaa bu çok güzel bana versene
aaa bu benim olsun mu
banada alsana parasını veririm
hani benim ki
bize nerde
sen bizi hep unut...
kimseden bişey istemem özellikle ona ait ve yaplaşılmayacak şeylerse. canım sevgilinii bilmemde ablası akrabası ayıp yapmış.

Su eski konulardan ne istiyorsunuz?

yahuu bisi istemiyorum eski konulardannnn yeni konular varmi diye bi kac yere girdim daha bi kac gun oldu uye olali konunun tarihine bile bakmamisim tek hata bu.

Ben direk belli ederdim
Ben sen yiyesin diye gönderdim konu komşuya değil
Bir daha da göndermem, bu da bir hediyedir, hediye hediye edilmez der bi müddet soğuk davranırdım.

bu konuyu guncelleme nedeninizi ogrenebilirmiyim? :KK53: 2 seneden fazla olmus acilali..

O degil de 6 7 paketi 200 lira olan cikolatanin markasi nedir onu merak ettim ben :KK70: sevgilime diyim de beni istemeye gelirken o cikolatadan alsinlar :KK70: :KK70: altin kaplama midir nedir

Himm 2012.. yeni gördüm. Neyse bilen varsa yine de soylesin :KK70:

3 senelik konuyu hortlatmışsınız.
konu eski ve bildirildiğinden kapanmıştır

Back
X