- 20 Ocak 2021
- 2.341
- -152
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
ben besten başta çıktım, aynı hafta işe başladığım arkadaş çıkmadı tl birikitiriyor. ben aynı miktarı dolara yatırdım her ay , su an nerdeyse katı param birikti kur sayesinde2017 den bu yana 7.000e yakın para birikmiş.biriktirebilen biri değilim ama acaba sistemden çıksam her ay 1 gr altın alsam daha mi iyi olur.ote yandan bunu sürdürebilir miyim bilmiyorum.fikri olan var mi.
o parayı çekin .çünkü size çok lazım olacak2017 den bu yana 7.000e yakın para birikmiş.biriktirebilen biri değilim ama acaba sistemden çıksam her ay 1 gr altın alsam daha mi iyi olur.ote yandan bunu sürdürebilir miyim bilmiyorum.fikri olan var mi.
Evet dediginiz gibi ama süreklilik yakalayamayabiliyorum kendim bi birikim yapmak istersemben besten başta çıktım, aynı hafta işe başladığım arkadaş çıkmadı tl birikitiriyor. ben aynı miktarı dolara yatırdım her ay , su an nerdeyse katı param birikti kur sayesinde
Neden çok lazım olacako parayı çekin .çünkü size çok lazım olacak
Devlet desteği için 56 yaş şartı var.10 yıl yeterli degilBeste fonları istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.
Fon dağılımınızı altın bazlı yapın, gram altın Bes alsın.
Bir de 10 yıl sonra sistemden çıkabiliyorsunuz zaten beş yıl nerdeyse bitecek.
Her ay gram altın alma düşüncesi bence işlemiyor. Harcama yapılıp kalan varsa ayrılmaz, birikim ayrılır kalanları ile geçinilir, çok acil durum olursa birikimden takviye yapılır.
Yoksa her ay şu harcamam çıktı diye insan köşede
hiç para ayırmıyor. Maaş ne kadarsa istekler de ona göre büyüyor.
Ben 2015 de 80 lira gibi çok komik bir parayla girmiştim. Unuttum bile bes ödediğimi. Her yıl 20-30 üstüne koymuşlar şu an 275 lira kesiliyor. 2018 de beni aradılar bes inizi altına çevirelim mi diye, besim olduğunu öyle hatırladım. 2018 den beri altın olarak birikiyor, dün baktım 39 bin lira para birikmiş. Ben de altın biriktiriyorum ama bu çok düşük meblağlarla birikti. Çekmeyi düşünmüyorum.2017 den bu yana 7.000e yakın para birikmiş.biriktirebilen biri değilim ama acaba sistemden çıksam her ay 1 gr altın alsam daha mi iyi olur.ote yandan bunu sürdürebilir miyim bilmiyorum.fikri olan var mi.
Altına nasıl dönüsturuluyorBen altına çevirdim, gayet de iyi oluyor, çıkmayı da düşünmüyorum.
Bankayla gidin görüşün, onlar yardımcı oluyor, ama sıfırdan başlamış gibi oluyor. keşke önce gitseymişim.Altına nasıl dönüsturuluyor
Hmm ben kaç kere çıktım bestenBankayla gidin görüşün, onlar yardımcı oluyor, ama sıfırdan başlamış gibi oluyor. keşke önce gitseymişim.
Ben de öyle düşünüp çıktım ama olmuyor. Bence çıkmayın. Besteyken mecbur günü gelnice yatıyor ama çıkınca sallıyor insan ister istemez.2017 den bu yana 7.000e yakın para birikmiş.biriktirebilen biri değilim ama acaba sistemden çıksam her ay 1 gr altın alsam daha mi iyi olur.ote yandan bunu sürdürebilir miyim bilmiyorum.fikri olan var mi.
Eğer ihtiyacın yoksa çıkma biriksin. Bir anda ihtiyacın olur onu çekersin. 1 gr altın alsan berede saklayacaksın o da zor en iyisi o parayı unut kendi kendine biriksin.2017 den bu yana 7.000e yakın para birikmiş.biriktirebilen biri değilim ama acaba sistemden çıksam her ay 1 gr altın alsam daha mi iyi olur.ote yandan bunu sürdürebilir miyim bilmiyorum.fikri olan var mi.
3 tane besi olan biri olarak çekme2017 den bu yana 7.000e yakın para birikmiş.biriktirebilen biri değilim ama acaba sistemden çıksam her ay 1 gr altın alsam daha mi iyi olur.ote yandan bunu sürdürebilir miyim bilmiyorum.fikri olan var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?