- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
Benim işimden dolayı bir sebeple 3 ay boyunca yurt dışında olmam gerekiyor. Ve orada öyle çalışacak falan da değilim çok da. Büyük ihtimal bir kaç hafta çalışıp sonrasında gezeceğim. Normalde ne iyi bir şey değil mi? İş arkadaşlarım da anlamıyor niye benim istemediğimi bunu. Ben eşimi bırakıp gitmek istemiyorum. Biz senelerdir uzun mesafeli ilişki yürüttük. Her buluşmamızın sonunda ayrılık vardı. Evlendiğimi ilk sene her uyandığımda, oh yanımda, bir yere gitmiyor diye sevindim. Sonra genel olarak geçti artık her sabah aklıma gelmiyor :) Kedim var onu da bırakasım yok. Yazık şu an koluma yaslanmış kendini yalıyor tatlı tatlı. Ben işe gittiğim günler bile bozuluyor yavrucak.
En önemlisi de, işimden dolayı gidiyorum diye işimin masraflarımı karşıladığını sanmayın. Hiç bir şey karşılanmıyor. Ben gideceğim orada beraber biriktirdiğimiz parayı harcayacağım yani. Normalde ikimiz birlikte gidiyor olsak hiç kötü hissetmezdim. Ne güzel tatile harcıyoruz paramızı daha ne olsun derdim. Ama tek başıma harcamak rahatsız ediyor beni. Aslında bunlar çok sorun değil biliyorum, ama kendimi rahatsız hissediyorum. Bu yüzden de bir sürü hazırlık yapmam lazım bu iş için, kendimi veremiyorum.
En önemlisi de, işimden dolayı gidiyorum diye işimin masraflarımı karşıladığını sanmayın. Hiç bir şey karşılanmıyor. Ben gideceğim orada beraber biriktirdiğimiz parayı harcayacağım yani. Normalde ikimiz birlikte gidiyor olsak hiç kötü hissetmezdim. Ne güzel tatile harcıyoruz paramızı daha ne olsun derdim. Ama tek başıma harcamak rahatsız ediyor beni. Aslında bunlar çok sorun değil biliyorum, ama kendimi rahatsız hissediyorum. Bu yüzden de bir sürü hazırlık yapmam lazım bu iş için, kendimi veremiyorum.
Son düzenleme: