• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Züğürt erkek

Peri-Tozu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
553
621
23
Evet arkadaslar basliktan da anlasildigi gibi sizin kazanciniza göz diken cebinde parasi olmayip sizinle yemege giden orada da cuzdanindan isteksizce kartini cikartip aa gecersiz kart diyen (cuzdaninda nakit de yok) erkek hakkinda ne dusunursunuz(nisanli ve sevgiliyken )Esimle sevgiliyken ilk zamanlarda ikimiz de oderdik fakat daha sonralari birsey oldu ve artik her gun ama her gun bana odetmeye basladi ve bundan kendisi de rahatsiz olmamaya basladi.Isleri kotu gitmeye basladigi icin parasi yoktu ama parasi yoksa surekli neden yemege gidelim der ki bir insan ? Veya maasi yeni yatmis oluyor ertesi gun yine ayni.Yani alacagini aliyor ama birlikte aktivite yapacagimiz zaman parasiz geziyor.Bu davranislari nisanlilik evremizde basladi ve surekli ben araba almayim seninkini kullaniriz demeye basladi evlendik simdi de hep benim maasimla ilgileniyor ve bu durum beni cok rahatsiz ediyor.

Acaba ben onu alistirdim mi zamaninda ondan mi boyle yapiyor bana akil verin cok sinir oluyorum

Son düzenleme:
Kendi maasini ne yapiyor.birikim filan yapiyormu neden parasi yok yani isi var anladigim kadari ile

Herkes kendi maasinimi harciyor ortak butce neden yok herkes parasini ortaya koymali.
Ortaya koyuluyor tabi ki de ama soyle ornek veriyim hamileyim ve calisma konusunda rahatim kendi isim fakat ayrica devlette de gorev aliyorum .Bi sure sonra devlet isini birakmayi dusunuyorum onu pek istemiyor

Kendi maasini ne yapiyor.birikim filan yapiyormu neden parasi yok yani isi var anladigim kadari ile
Parasiz kismini nisanlilik icin kullandim su an calisiyor ama benden daha dusuk bir maasla ( bu benim icin hic sorun olmadi).Ancak kendine yetiyor diyebilirim tabi evin bir iki ihtiyacina da

Bu gece hep zor konular var... Eşinin seni eş adayı olarak seçmesinin tek sebebi seni seviyor olması değil, senin çalışıyor olmanı güvence olarak görmüş. Lütfen eşinle konuş, ileride bir sebeple işten ayrılman gerektiğinde çok büyük sorun haline getirebilir bunu, örneklerini görüyoruz.

Evet siz alıştırmışsınız. Eşiniz tam da sırf parası için zengin kocayla evlenen kadınlar gibi davranıyor ne kötü o_O
Evet aynen oyle.Hatta bazen kendime kiziyorum o kadin olsa senle evlenmezdi diye.Cunku hep der parasi varsa toplumda vardir insan diye.Bir de bakiyorum instagramlarda herkesin zengin kocasi var zengini gectim benim kazancima guveniyor.

Nasil evlisiniz sizin yapmaniz lazim muhasebeyi.o surekli yemege gidelim diyorsa once bak bakalim cebindeki paraya ona gore cikalim evden diyenilirsniz mesela.artik kocaniz maas gunu geldiginde siz alin elinize o parayi.ama birikim filan yapiyorsa bisey diyemem.

Bu gece hep zor konular var... Eşinin seni eş adayı olarak seçmesinin tek sebebi seni seviyor olması değil, senin çalışıyor olmanı güvence olarak görmüş. Lütfen eşinle konuş, ileride bir sebeple işten ayrılman gerektiğinde çok büyük sorun haline getirebilir bunu, örneklerini görüyoruz.
Aslinda baslarda boyle degildi bana hesap odetmezdi ben de tabi karsi cikardim zorla oderdim veya kontorunu atardim.Zamanla bence ona tatli gelmeye basladi bu durum ve artik onu iyice alistirdim önünü alamiyorum

Parasiz kismini nisanlilik icin kullandim su an calisiyor ama benden daha dusuk bir maasla ( bu benim icin hic sorun olmadi).Ancak kendine yetiyor diyebilirim tabi evin bir iki ihtiyacina da

kendine yetiyor derken? Nereye harciyor mesela? Disarida mi yiyor, alisveris mi yapiyor

Nasil evlisiniz sizin yapmaniz lazim muhasebeyi.o surekli yemege gidelim diyorsa once bak bakalim cebindeki paraya ona gore cikalim evden diyenilirsniz mesela.artik kocaniz maas gunu geldiginde siz alin elinize o parayi.ama birikim filan yapiyorsa bisey diyemem.
Yemek mevzusu sevgililik ve nisanliliktaydi.Su an hesaplar ortak ama dedigim gibi isi birakmami istemiyor (is dedigim ek olarak yaptigim isi)

Evet arkadaslar basliktan da anlasildigi gibi sizin kazanciniza göz diken cebinde parasi olmayip sizinle yemege giden orada da cuzdanindan isteksizce kartini cikartip aa gecersiz kart diyen (cuzdaninda nakit de yok) erkel hakkinda ne dusunursunuz.Esimle sevgiliyken ilk zamanlarda ikimiz de oderdik fakat daha sonralari birsey oldu ve artik her gun ama her gun bana odetmeye basladi ve bundan kendisi de rahatsiz olmamaya basladi.Isleri kotu gitmeye basladigi icin parasi yoktu ama parasi yoksa surekli neden yemege gidelim der ki bir insan ? Veya maasi yeni yatmis oluyor ertesi gun yine ayni.Yani alacagini aliyor ama birlikte aktivite yapacagimiz zaman parasiz geziyor.Bu davranislari nisanlilik evremizde basladi ve surekli ben araba almayim seninkini kullaniriz demeye basladi evlendik simdi de hep benim maasimla ilgileniyor ve bu durum beni cok rahatsiz ediyor.

Acaba ben onu alistirdim mi zamaninda ondan mi boyle yapiyor bana akil verin cok sinir oluyorum
Başlığına öldüm önce onu söylemeliyim :D

Sonra ...

E adam kendini nisanliyken belli etmiş ,ben paranı yerim ,üstüne birde seni yerim, demiş ..uyanamadın mi :)

Ve evet sen alistirmissin. .paranı bir yere bağla umudunu kessin yada açık açık hoşlanmadığını ifade et ..erkeğin yancısı hiç çekilmiyor ..herif heriiif, yetti bugüne kadar beni sömürdügün, o cebindeki akrebi bi çıkar hele ,diye başlayabilirsin konuşmaya :)

Back
X