Zuhal Topal Izdivac programında : Ugur Dogan intihar etmis duydunuz mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun şu ki bu tür programlar acunun programları falan insan kullanarak reyting alıyor
Katılanlar Bir iki ay her yerde konuşuluyorlar sonra bir bakıyorlar geçici şöhret bitmiş para kesilmiş
Depresyona giriyorlar
Bu çocuk ne için intihar etti kimse bilemez ama geneli böyle
Bir ara bbg evi vardı oraya katılanlardan biri acayip r havaya girmiştim yolda her geçen adımı söylüyordu bana sarılıyorlardı iki ay sonra baktım kimse beni tanımaz oldu diye söylemişti
Yada Semra kaynana vardı şu an kimler hatırlıyor onları çok az kişi
tülin ile caner vardir..
çok ünlüydü.
tülinde evlenmedi yine katıldı istemedi.
caner programda evlendi boşandi.
böle saçmalıklari izlemiyorum.

Akıl sağlığım yerinde bilincim yerinde diye video yayınlamış ama ne yazıkki akıl sağlığı da bilinci de yerinde değilmiş.duyunca bende çok üzüldüm.1 ay önce tatile gitmiş,ailesi sevenleri çok mutlu eğlenceli bir çocuktu diye yorum yapmış hep.daha çok genç.ne derdi vardı bilemeyiz herkesin derdi kendine dağ görünürmüş. Çok daha zor şartlar altında yaşayan,cok daha ağır sınavlar veren insanlar bile sabrederken,böylesine bir ölüm çok üzücü bir durum.ben bunun hem psikoloji bozukluğundan,biraz da inançsızlıktan kaynaklandığını düşünüyorum.intihar ederek ahirete gitmek çok korkunç bir durum rabbim kimseyi o durumlara düşürmesin.Allah rahmet eylesin.

tülin ile caner vardir..
çok ünlüydü.
tülinde evlenmedi yine katıldı istemedi.
caner programda evlendi boşandi.
böle saçmalıklari izlemiyorum.
Bende izlemiyorum ama bu insanlar anahaberlere kadar çıktılar instagramın keşfetine düşüp duruyorlar
Sorunda bu saçma sapan TV programı ünlüsünün ana haberde işi ne mesela
Memleket olarak birinin arkasından sonuna kadar gitme fanatiklik içimize işlemiş
Dingil makkaj blogerlarından futbolcusuna oyuncusundan bilmem kime kadar
Buda onlara bir anda ne oldum ben dedirtiyor

Resmen reyting için bu insanları rezil ediyorlardı yazık etmiş kendine Allah ailesine sabır versin😢 acunun programı survivorda da insanlar aç bırakılıp ailelerinden aylarca uzak kalıyor böyle programlara rtük neden sessiz kalıyor anlamıyorum resmen insan hakları gasbi bu programlar bir takım yemek yiyip ailesi ile konuşurken öteki takım ac ailesinden bi haber yaşıyordu böyle saçma program olur mu niye rtük müdahale etmiyor anlamıyorum :kızgın: bu saçma sapan evlilik programları kalktı darisi yemek programlarına ve survivora:cry:

Resmen reyting için bu insanları rezil ediyorlardı yazık etmiş kendine Allah ailesine sabır versin😢 acunun programı survivorda da insanlar aç bırakılıp ailelerinden aylarca uzak kalıyor böyle programlara rtük neden sessiz kalıyor anlamıyorum resmen insan hakları gasbi bu programlar bir takım yemek yiyip ailesi ile konuşurken öteki takım ac ailesinden bi haber yaşıyordu böyle saçma program olur mu niye rtük müdahale etmiyor anlamıyorum :kızgın: bu saçma sapan evlilik programları kalktı darisi yemek programlarına ve survivora:cry:

Acunun programının sahte olduğu açıklandı kaç defa.
Orada kimse aç kalmıyor.

Kajmery34 Kajmery34 sen misin beni harbikız'a benzeten bak başına ne geldi şimdi :KK45:

Bu arada Allah yakınlarına sabır versin,bende üzüldüm. Gencecik çocuk, keşke böyle olmasaymış. Bu hayat dirayetli olmayı kaldırıyor. Allah şaşırtmasın.

Kajmery34 Kajmery34 sen misin beni harbikız'a benzeten bak başına ne geldi şimdi :KK45:

Bu arada Allah yakınlarına sabır versin,bende üzüldüm. Gencecik çocuk, keşke böyle olmasaymış. Bu hayat dirayetli olmayı kaldırıyor. Allah şaşırtmasın.
Nolmuş , nolmuş ?
O çocuğu görüm ve cidden üzüldüm.

Kendisini tanimiyorum ama Allah rahmet eylesin. Katildigi program evlilik programiydi yazilmis, orda bir seyler mi yasamisti? Hesabini 100k nin ustunde insan takip ediyormus. Az da degil. Yazik olmus. Programda gosterilen ilgi alaka bitince bunalima girdi belkide...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X