zülayhanın yusufa aşkı gibi oldu benimki

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
kurban olurum bana bu derdi verene.. beni ona kavuşturana dünya gözüyle sonkez görmeme sebep olan rabbime kurban olurum.. varsın sevmesin artık beni benim aşkım kor içimde elbet zaman acımasız unuturamayacağı hiç birşey yok.. onu belki birdaha göremem hatta belki birdaha bu kadar sevemem bile ilerde.. aşkım hala içimde korken onunla son son görüşeceğim ellerini yüzünü öpeceğim.. o gelecek ya ben artık gidebilirim bu aşktan .. annesine yalvardım tezye son kez bizi konuştur bizi başka dileğim yok dedim.. söz verdi yarın görüştürecek..

anlatmıştım biz anlaşarak ayrıdık 2 ay sonra başka bi kızla başgöz ettiler izine geldiğinde kızla görüşecekti inanırmısınız içime dogdu onun geldiği kokusunu duysum resmen ve kardeşini aradım abin mi geldi die evet dedi.. yalvardım resmen ama hiç umrumda değil gururum beni artık istemediğinide söyledi bağırdı bile bana ama olsun.. benim ona hasretim var hiç konuşmasının ne diyeceğinide biliorum ben avuç içlerini öpeyim son son vedalaşayım.. rabbim sen cok büyüksün

kimden anlasarak ayrildiniz anlamadim.
eski estenmi bu sevdiginiz kisidenmi.
evlimisiniz?
zuleyha diyince, hani o evliydiya o yonden sordum?
benzetmelerden azade bide duz sekliyle alabilirsek konuyu daha iyi anlariz belki.

bu gurusuzluk nıye....sızden ayrılıp ayına başkasıyla bırlıkte olan bır adam ıçın mı???? yapmayın kula kulluk etmeyın....sevmemıs sızı bu kadar basıt....sız hala annesine kardesıne yalvarıyorsunuz valla saka gıbısınız....adamın umru mu sankı....az gurur lutfen

kimden anlasarak ayrildiniz anlamadim.
eski estenmi bu sevdiginiz kisidenmi.
evlimisiniz?
zuleyha diyince, hani o evliydiya o yonden sordum?
benzetmelerden azade bide duz sekliyle alabilirsek konuyu daha iyi anlariz belki.

yok biz aileler istemedi onun mesleği sıkıntı oldu diye ayrılmıştık ve severek ayrıldık diyorduk o kızı başgöz ettiler beni daha arama dedi ama ben onu hala cok cok cok seviyorum annesi allah razı olsun onunla beni görüştürcek sonkez ben onu cok özledim senede birkaç defa gelebilio izne Züleyha benzetmem de yusufun kokunu aldığı için.. çünkü ben onun geleceğinden haberdar değildim içime doğdu..

diyer kız kesi

İyi ölmeyin.
Ama şunu bilin. Gurur iyi birşeydir. İnsan gururlu olmalı. Sevgi aşk biyerde tükenir ama gurur insanı yüceltir. Gururlu olun. Gururlu olmak insanı saçmalamaktan kurtarır. Şu yaptığınız gibi bir saçmlalıktan mesela.. Diğer kız umrunuzda değilse bir gün gelir başka bir kızında siz umrunda olmazsınız. Siz ölmeyin daha..

şu arabesklikten rahatsız olan hatta irrite olan bi ben miyim acaba.

kurban olurumlar yaradanlar....

Ben de bir ara bu arabesk duyguya kapılmıştım ama bu sevgiden ziyade takıntı sanırım.Yani aşk falan değil bu çok farklı bir durum,bir an önce kurtulmak gerekiyor diye düşünüyorum.

yazdiklarinizi birde taze kafayla bir daha okusaniz ne kadar sacma oldugunu gorursunuz bence.
adamla ayrilmissin, yani bosanmissin, adam gitmis baskasiyla evlenmis.
ne ismiski o ayriliga neden oluyor? kiralik katilmiydi? tetikcimiydi? mafyamiydi?
tekrar gorunce ne olacak onuda anlamadim zaten.
bosanirken gormedinizmi birbirinizi? giyabinizdami bosadilar?

aileler istemediği için ayrılmışken annesi sizi niye görüştürüyor?
çocuk başkasıyla nişanlıyken onun avuç içlerini nasıl öpeceksin?

Anlamadığım diğer kızın suçu ne ? Başkası varken hayatında görüşmeniz çok çok yanlış birde yalvarmışsınız.
Aşk bu olamaz bu saplantı yarım kalmışlığın serzenişi gibi geldi bana
Bu kadar büyük aşk olsa aileleri bile görmezdi göz ikna edilirdi.

Ne onun senden fazlası var ne senin ondan, birini sevmek üstelik karşılıksız sevip onun güzelliğini iyiliğini istemek harika bir gönül meselesi ama senin ki nedir güzel kardeşİm ?? Seninle aynı yerden geliyor o adam ve aynı toprağın altına gireceksiniz 2 göz 2 el tapınmanın manası nedir? Bu hayatta hiçbir şeye tamah etmeyin ama gururunuz için yaşayın yapmayın bunu kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…