zülayhanın yusufa aşkı gibi oldu benimki

ne diyim ki.
adam bağırıp sizi istemediğini söylüyor, siz de avuç içlerini öpmeye gidiyorsunuz...
yüzünü öpeceğim bilmem neresini koklayacağım diye baya da ümitlisiniz.
siz iyi misiniz?

şu arabesklikten rahatsız olan hatta irrite olan bi ben miyim acaba.

kurban olurumlar yaradanlar....
Aynenn bende aynıyım ...Konu sahibi arkadaşımm sonuçta o çocuk eski bitmiş ve şimdiki hayatında olan insanada çok haksızlık her ne olursa olsun o kızcagızda bir annenin evladı çok seviyorsaydınız zamanında bırakmasaydınız.Madem bu kadar büyüktü sevginiz keşke sahip çıksaydınız siz tek taraflı yaşadınız galiba eski sevgilinizde yusuf gibi davranır da gelmez diyelim ne diyelim.Dini yorum yasak teğet geçiyorum .

O Ada'm dönsede senin zaafın nedeniyle sana bi kredi çaksa çekse gitse görürsün Zühelya yı sen Züleyha olabilirsinde Yusuf lar yok artık

Siz bu kadar severken neden ayrildiniz? Ve o neden sizi bu kadar net istemiyor? Acaba bir yanlış mı yaptınız zamanında?

Eski konunuzada yazmistim demekki ailenizin bir bildigi varmista istememis bu adami diye.

Siz daha iliskinizin basinda bu cocugun baska biriyle konustugunu face den gorup affetmistiniz degil mi?

Babanizin ne aileyi ne cocugu gozu tutmamisti. Sorunda meslek degil onun okumamis olmasiydi.

Bence babanizin sozunu dinleyin. Gorup ne yapacaksiniz Allah askina.

Kurtulun su arabesk ruh halinden.

Avuc iclerini opecegim diyince, ya tuvaletten yeni cikmis ve ellerini yikamamissa diye dusundum once.
Yok benden bu konularda bir cacik olmaz.
Allah baska dert vermesin ne diyim.
Bütün ambiyans kayboldu sayende kadına ağız tadıyla bir arabesk yaptırtmadın :)))))

konu sahibi erkek mi ? yorumları okumadım başka ama kafam karıştı dur bakalım

arkadaşı çok eleştirmek bana doğru gelmedi belli ki canı çok yanıyor. ancak insan o noktada bu şekilde davranır, böyle konuşur vs.

yalnız bu son hareketinizle onu ve nişanlısını birbirine daha çok bağlıyorsunuz. muhtemelen oğlan ya da aile nişanlıya da durumu söyleyecek onun izniyle yanınıza gelecek. siz de elini öpüp üzülüp ayrılacaksınız.
neymiş bu adam be olacak durum.
adam da ben neymişim diye düşünecek.
keşke kolay unutmuş gibi yapsaydınız o zaman daha kıymetli olurdunuz ve belki bir umut kalırdı.

Sizin yalvar yakar görüştüğünüz gururunuzu hiçe saydığını adam başka bir kadınla evlenecek gayet Mutlu hayatını yaşıyor farkındasınız değil mi

Bu çok acımasız bi yorum ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…