Zuleyha&İsmail'in cicileri :)

zlhism

evli :)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
1.197
68
358
34
Kızlaarr ben de çeyizle hiiiiçççç işim olmaz derken iki yıl önce sevdiceğimle tanıştıktan sonra bütün düşüncelerim değişti :) Allah nasip ederse 2014'te evlenmeyi düşünüyoruz. Ben de çeyiz hazırlığına başladım. Daha yeni başladığım için çok birşeyim yok. :)
Ama olanı sizlerle paylaşmak istedim.. ve işte resimlerrr..

kızlar bi kısmı da aşağıda .. eklemeyi unutmuşum :)

şimdilik bu kadar sadece... Dantelller pikereler tülbentler havlular vs. bir sürü ama annem sağolsun hepsini kaldırmış saklamış onları çekemedim o yüzden :) yorumlarınızı bekliyorum canlar.. öpüldünüz

Son düzenleme:
canım topiğin hayırlı olsun. çeyizlerinin hepsi çok güzel güle güle kullan. çeyiz işine başladıktan sonra devamı geliyor valla bir kaç aya çoğu parçanı tamamlamış olursun:)

çeyiz başlangıcın süper bence 2014 e kadaar tamamlıyacağına inanıyorum hepsi güzel günlerde kullanmak nasip olsun.. tantitoniye gidince bende cupcakeli kavanoz alıcam başka yerde bulamıcaz anlaşılan

canım topiğin hayırlı olsun. çeyizlerinin hepsi çok güzel güle güle kullan. çeyiz işine başladıktan sonra devamı geliyor valla bir kaç aya çoğu parçanı tamamlamış olursun:)

teşekkür ederim canımm inşallah bu sene sonuna kadar herşeyi bitiririm. seneye ceyizle uğraşmak istemiyorum

Son düzenleme:
çeyiz başlangıcın süper bence 2014 e kadaar tamamlıyacağına inanıyorum hepsi güzel günlerde kullanmak nasip olsun.. tantitoniye gidince bende cupcakeli kavanoz alıcam başka yerde bulamıcaz anlaşılan

çok teşekkür ederim :) inşallah bu sene bitiririm çeyiz işini :) bu kavanozlar eminönünde biyerde daha varmış ama bilmiyorum sadece duydum :)
ben Vialand'a çok yakın oturuyorum orda gezerken tesadüfen denk geldim de aldım

canım eminönünde şarkhanda var sanırım cupcake kavanoz sabunluk falan

çok güzel bir çeyiz maşallah bu arada kızlar a101 de kalmamış hiçbirşey bende 6 tane almıştım ama 1 kutu daha çay seti alayım 12 ye tamamlayım dedim ama banamısın demedi :)))))bitmişşş

Görürsen bana al , evimin adresin biliyorsun , düğün hediyen olur

Vay arkadaş biz hiç böyle şeylere denk gelmeyiz..
Çok güzelmiş züliş..

Hayırlısı olsun.

bulursam bi sana bi kendime alayım , sen bana kahvaltıya gerlince ben sana kahvaltıya gelince kullanırızz

bana hiçbişey yakın olmadığı gibi tantitonide uzak izin günümde inşallah gidicem bitane kafi bana şekerlik olarak kullanıcam keşke bende bu sene bitiririm diyebilsem bitmez benim bu çeyiz serüvenim

Görürsen bana al , evimin adresin biliyorsun , düğün hediyen olur

Vay arkadaş biz hiç böyle şeylere denk gelmeyiz..
Çok güzelmiş züliş..

Hayırlısı olsun.

teşekkür ederim şekerimmmmmm A101i iyi takip ediyorum bu bardakları tekrar getirirse sana haber vericem canım

çok güzel bir çeyiz maşallah bu arada kızlar a101 de kalmamış hiçbirşey bende 6 tane almıştım ama 1 kutu daha çay seti alayım 12 ye tamamlayım dedim ama banamısın demedi :)))))bitmişşş

çokkk teşekkür ederimm canımmm

ben de ikinci takımı almak istedim kalmamıştı ya ama takipteyim tekrar gelirse yine alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…