- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
mutlaka oraya da bakmalıyımm :) tantitonide fiyatlar yüksek.. başka yerde daha ucuzdur diye düşünüyorum :)
Çok güzeller Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Çay bardaklarına bayıldım. Burdakine bakıyım pek ümidim yok ama belki bi takım kalmıştır :)
evet tantitoni çok pahalı , şarkhanda bulursan banada haber ver olur mu
İstanbul dışındayımda ben
çok teşekkür ederimm canımm en güzelleri senin olsunallah tamamına erdirsin canım çeyizlerin çok şirin
çokk teşekkür ederim canım benimmminşallah bulursun tatlımm bayram haftası vardı bu takım.. ah ah daha ne güzel ciciler vardı da kalmamıştı cupcakeli bardak altları, cupcakeli kurabiye tabağı ikili falan vardı yaa yetişemedim
Bilsem takip ederdim kaçırdım güzelim bardakları :)
Bundan sonra gelicek olan cicileri takip ederiz artık canım ne yapalım sağlık olsun
bunları eklemeyi unutmuşum :)
Eki Görüntüle 778434
Eki Görüntüle 778435
Eki Görüntüle 778436
Eki Görüntüle 778437
herşeyin çok hoş tatlımmm ama bunlar da ayrı güzelmişş
bunları eklemeyi unutmuşum :)
Eki Görüntüle 778434
Eki Görüntüle 778435
Eki Görüntüle 778436
Eki Görüntüle 778437
Öncelikle Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsunHoşgeldin aramızaa hepside birbirinden güzel maşallah
tatlım sormayı unuttum bunların markası nedir?
Cay bardaklarına ve peçetelerine aşık oldum bidaha gelirmi ki bu bardaklardan =(
hepsii cokk güzell canımm masallah diyorummmmm
Kızlaarr ben de çeyizle hiiiiçççç işim olmaz derken iki yıl önce sevdiceğimle tanıştıktan sonra bütün düşüncelerim değişti :) Allah nasip ederse 2014'te evlenmeyi düşünüyoruz. Ben de çeyiz hazırlığına başladım. Daha yeni başladığım için çok birşeyim yok. :)
Ama olanı sizlerle paylaşmak istedim.. ve işte resimlerrr..
Eki Görüntüle 778366
Canım bunları nereden aldın ve ne olarak geçiyor ? Yani internette ne şekilde aratırsam bulabilirim.? Bu arada çeyizlerin çok güzel. Güle güle kullan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?