Zümrüd-ü Anka kadınlarımız

Hayır gülmedi.Problemli bencil ve tembel bir anne babam var.Eşi de düzgün seçemedim,işi de..Sonra zincirleme gitti.Hatta annemin yaşadığı problemleri birebir aynen yaşadım evliliğimde.Şimdi boşandım 1 kızım var ama mutlumuyum? Hayır.Erkeklerin baya beğendiği (belkide faydalanmak için abartılıyordur) bir bayanım.Ama elime su dökemeyen kadınlardaki konfor ve şans malesef ben de yok.Sana kötü örnek olmak istemem.Ama madem kötü evlilik en azından çocuk yapmadan ayrıl.Yoksa çocukla boşanan kadın için hayat 100 bin kat daha zorlaşıyor..Şans faktörüne çok inanıyorum ben.Ve aile sorunlu ise hayat sanırım hep sorunlu ilerliyor:KK43:(((((((
Yok istemiyorum zaten çocuk. Kendimi anneliğe hazır da hissetmiyorum.

Neden evlilikte mutsuz olan karamsarlaşıyor kuzum adam kötüyse kötüdür anlaşamazsan bırakır başkasıyla denersin ya bu erkek milleti boşanmadan bakmayan başlıyor bizimkiler duygusallıktan ölecek kendini salma herkesin hayatı dört dörtlük değil bizim Türk erkeklerinin geneli doyumsuz bence kıymet bilmiyor neler okuduk buralarda ama adam kötüyse kötüdür ne yapacaksın senle alakalı değil

Evlilikler için elden gelen yapılmalı ama olmuyorsun bırakırsın şimdi zor kurulu düzen falan demeyin bende babamı kaybettim zaman bir süre sonra televizyonu açtılar da hayat devam ediyormuş onu gördüm şaşıp kaldım sanmıştım ki dünya durdu

Kuzum sağlığın yerindeyse herşeu düzelir kendinin kıymetini bil

Neden evlilikte mutsuz olan karamsarlaşıyor kuzum adam kötüyse kötüdür anlaşamazsan bırakır başkasıyla denersin ya bu erkek milleti boşanmadan bakmayan başlıyor bizimkiler duygusallıktan ölecek kendini salma herkesin hayatı dört dörtlük değil bizim Türk erkeklerinin geneli doyumsuz bence kıymet bilmiyor neler okuduk buralarda ama adam kötüyse kötüdür ne yapacaksın senle alakalı değil

Evlilikler için elden gelen yapılmalı ama olmuyorsun bırakırsın şimdi zor kurulu düzen falan demeyin bende babamı kaybettim zaman bir süre sonra televizyonu açtılar da hayat devam ediyormuş onu gördüm şaşıp kaldım sanmıştım ki dünya durdu

Kuzum sağlığın yerindeyse herşeu düzelir kendinin kıymetini bil
İnan hiç gözüm yok kurulu düzen iş bilmem ne. Sadece umudum aşırı kırıldı, onun burukluğuyla bocalıyorum sadece. Yoksa karşımdaki sütoğlandan vazgeçmediğime değil.
Benim derdim kendimle.

İnan hiç gözüm yok kurulu düzen iş bilmem ne. Sadece umudum aşırı kırıldı, onun burukluğuyla bocalıyorum sadece. Yoksa karşımdaki sütoğlandan vazgeçmediğime değil.
Benim derdim kendimle.
Olmasın işte daha büyük dertler uar hiç kırılmasın bir yerden ağlarsan başka yerden gülersin

Back
X