zurnanın zırt dediği yer

sizce nasıl davranmalıyım?

• Ankete Katılan
    75
sakın ama sakın çocuğuna ve kendine zarar verme ne olur

Canım yorumların hepsini okumadan yazıyorum direk. Kocanla barisacaksan da yarin bir gün ayrılma ihtimali hep orada kılıç gibi sallansin. Barışmak demek hataları kabul ettin artık unutulacak hersey demek değil. Unutma bir falo şunu gördüğün an başarı tekmeyi. Şimdi sen bu süreçte iş bul eğitimlere vs katıl. Calismaya başla. Bu arada is görüşme vardı noldu ?

hangi konu ya ben kaçırmısım

bundan sonra böyle o zaman deseydin. İşine gelirse artık evde bulasik, çamaşır, ütü ve yemek sende. Bakalım ne kadar dayanacak. :)

hangi konu ya ben kaçırmısım

KoNuyu bulamiyoruz
Ben aptal gibi atladim kocasimisin diye ama bi anda geldi o his
Allahtan kapanmis konu galiba
Aslinda onemli olaN o degil ki
Boyle aileler yuzunden boyle dangoz herifler yuzunden kac kizin,kac cocugun hayati mahvoluyo
Neden ,dul demesinler diye
Neden kizi bosandi da geldi demesinler diye
Ne diyim ben nefret ediyorum boyle insanlardan
Mutsuz iste kizin cok mutsuz
Ne diye elin manyak herifinin yaninda heder ediyosun
Diye sorarlar adama da hangi yurekli sorar

Ben ya tutup oturacaksin ya da bir ise kalkıştınmi onu sonuna kadar devam ettireceksin mantığına katılmıyorum.

Kimse tutup oturmamali zaten. Vega hayatını değiştirmeye karar verdi. Ama ailesi, kocası ve kocasinin ailesi hep birden kızı sindirmeye çalıştılar. Ee kız da şimdi dayanamadı. Kolay değil. Köşesine geri dönüyor. Ama üzülme vegacim. Sen ayaktaşsn hala. Şimdi imkanlar el vermedi. Otur soluklan biraz tekrar ringe çıkarsın. Bu sefer hazırlıklı olursun. Güçlü olursun canım.

Böyle olaylar yaşadin ama unutma bunları. Anneni ve babanı tekrar tanidin. Onların da sana muhtaç olacağı gün var elbet. O zaman bunları hatırla.

Eşinin ailesini tanıdın. Bu adamla evli kalırsan onlarında sana muhtaç olacağı gün gelecektir. O zaman bunları hatırla.

Esini de tanıyorsun artık hiç birseyi yutup oturma, sen zaten bosanmak istiyorsun. Ona da zor gelirse kapı orada.

Kimseye de eyvallah etme canım. Hayatını kur, düzenini kur.

Kocasi eve dönünce ailesi artık kıza dadanmiyordur. O zaten önceden de kesmisti iletişimini

Boşanmak istemiyorsan bu gücü kendinde bilmiyorsan boşanma. Evli kaldigin surece her ihtimali dusunerek geleceğin için alt yapıyı olustur. Okulunu bitir calis, para at kenara kendin icin. Allah yardimcin olsun.

Konunuz yüzlerce sayfa tartışılıp tüm detaylar ortaya döküldüğü için yazdım yukarıdaki mesajları, forumda bilmeyen yok diye düşünüyorum çünkü çok ses getirdiniz, fake bile dendi hatırlarsanız.

Madem evdesın zehır etme artık kendıne , işini ara bul . Bir şans daha olsun bu psıkologada gıdın konusun :))

Aslında ben de katılmıyorum ama bazı istisna durumlar var

Bak bence de her kadın sesini çıkartmalı
Ne olursa olsun, yapayalnız da olsa, böyle bir durumda boşanıp kendine yeni bir hayat kurmalı

Ama bunu yapacak cesareti yoksa napiyim ben mi boşayayım kadını. Elimde yetkim olsa boşarım valla ama yok.

Asla boşanmam kocamdır yapar diyen insan, boşanma yoluna girip geri dönünce, daha da rezalete dönüyor işler. Ya da tam kararını veremeyip de, boşanmak için elinden geleni yapan, sonra tak diye evine geri dönen, her şey olduğu gibi devam eder mi sanıyor? Normalde de etmezdi, o zaman hiç etmez.

Keşke kadınlarımız boşanmaktan bu kadar çok korkmasa, haklarını savunabilse..

Özetle
Veganın konusunda, madem boşanmayacaktın niye böyle yaptın deme sebebim, şimdi ailesinin de gerçek yüzünü gördü, 2 yönden de darbe gördü. Artık bence iki tarafa da geri dönüş olamaz, herkes içindekini kustu, tüm gizli defterler açıldı, içtekiler söylendi. Tam boşanmalık vakitteyken aaa ben geri döneyim demek, baştan boşanmayayım demekten daha zor, onu söylemek istedim. İki durumda da kadın darbe görüyor, devam ediyorsa kendi bileceği iş, bari devam edecekse en az darbeyle devam etsin diye düşünüyorum.

Valla çok güzel ozetlemissin katılmamak elde değil. Şimdi o anne baba ile eskisi gibi olmak neredeyse imkansız.

İlk kez bu platformda bir konunun silindiğini duydum şaşırdığım tek şey bu oldu...
Allah Allah siliyorlar mı mış cidden

Ben vega'nın tutumunu destekliyorum.

Bir anda o kadar çok şeyle mücadele etmek zorunda değil.

Önce maddi özgürlüğüne kavuşsun, o zaman ne isterse onu yapar.

ailesi bu boşanma nedenini bilmiyomu neden destek olmuyor

Hayır dur gitme
Niye gidiyorsun
Bura olmazsa nereye içini dokeceksin
Bi sakinleş olan oldu
Her ne olduysa hayattasin çocuğun var
Bak en azından Özür diliyor
Anne baba yüreği sonunda her zaman af bulunan bir ucurummus
Her şey daha güzel olur
Önce bi sakinleş bakalım sen
Konunu da kapattırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…