sakın ama sakın çocuğuna ve kendine zarar verme ne olurben ailemi değil onlar benı sildi ama boşanacak olursam babamın kurduğu cümle şu benım soyadımı taşırken benım istediğim gibi olcakasın şu an ne kadar kötü durumdayım size anlatamam ben yaptığım şeyin doğruluğunu savunmuyorum 3 haftadır hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum devamlı temizlik yapıyorum ağlıyorum bıçak görünce aklıma çok kötü şeyler geliyor hatta bi ara oğlumuda kendimi de öldürmeyi düşündümm delirmemek için çırpınıyorum üstüne omuzunda ağlayacağim bi allahın kulu yok
ve mecburum lanet olsun ki yaşadığım yerde kız - kadın - dul ayrımı yapılıyor insanlar üzerime geliyor ve sanki aklımı kaçırmış gibiyim şu içinde bulunduğum durum benı mutlu etmiyor boşanınca artacak biliyorum
aslında ilk başta çok kararlıydım ama kendi ailem beni sindirdi resmen
Oha konuyu gorunce direk altina veganin kocasimisin demistim
Erdim mi ne
Sen bu adama epey kinlendindin
En iyi sen tanirsin kendini
Yapabilecek misin bilemiyorum
Son sansi oldugunu idrak ettiyse ona gore ayagini denk alir ..
Ama senin icin sogur mu bilmem
konuştum aptallık ettim diyor senden hiç bir şey beklemıyorum yemeği ben yaparım diyor bana hizmet etme içinden gelmedikçe fln diyor o gun uyandım ki sabah 6 kalkmış ütü yapmış not yazmış sen yorulma diye
hangi konu ya ben kaçırmısım
Allah aşkına bu kadar yaşanan üstüne madem boşanmayacaktın-yaşananları yutacaktın
Neden boşanma girişimine girdin
Senin durumunda olsam boşarım giderim, ailemin de suratına bakmam. Ama bunu yapamayan çok kadın var. Sanırım sen de onlardansın.
Ee madem yutacaktın olanları, susup oturcaktın. Neden daha çok yutulacak şey yarattın? Ailenin de kocanın da gerçek yüzünü sonuna dek gördün. Şimdi gerçek yüzlerini bile bile nasıl hepsinin yüzüne gülerek yaşayacaksın?
Boşanmaya cesareti olmayıp, köşesine sinip oturan, asla boşanmayacak olan olayları irdelemesin bence. Olaylar irdelendikçe daha rezaletler çıkıyor, herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Ve kadınlar o halde bile hala boşanmıyor, daha da yaralanıp boşuna kendini yorup da boşanmam diyorlar hala.
Bak vega, sözlerim belki senin kalbini kırmış olabilir. Kırdıysam kusruma bakma ama seni uyandırmak için burda kadınların illa kalbini mi kırması gerekiyor? Ama yapma ya, kendine eziyet etme artık. Senin için burda biz üzülüyoruz ya sen böyle davrandıkça. Kendine gel, cesaretlen.
Eşinden boşanmayacaksan da, bari ailenle konuşma. Ailenin yaptıkları, eşinin yaptıklarından çok daha kötü bence. Bu durumda insanın ailesinin bile karşı safa geçmesi, bu durumu yaratandan daha suçlu olduklarını gösterir. Ailen eşinden kat kat daha suçlu
BUARADA
Bence anket sonuçlarına güvenme. Konularını tam bilmeyenler, büyük ihtimalle aileni kurtar seçeneğini seçecekler. Zaten sitede dayak da yese kocana dön diyen kadın çok. Olayın tam detayını bilmeyenlerin ilk seçeneği seçeceğine emin ol.
ailesiyle iletişimini kesmiş demek ki buna gücü var demek ki ailesini susturmayi da istedigi zaman yapabiliyor yani sırf işi yok diye o adamın parası için eve alması bana normal gelmiyor sizin ikna yazılarınız da normal gelmesini saglamayacak
ben sırf aman üzülmesin diye kendi dusunduklerimden farklı yorum yapamam kişiliğime uymaz
zaten benim düşüncelerim ona uymuyorsa görmezden gelsin bu kadar yani
Ben ya tutup oturacaksin ya da bir ise kalkıştınmi onu sonuna kadar devam ettireceksin mantığına katılmıyorum.
Kimse tutup oturmamali zaten. Vega hayatını değiştirmeye karar verdi. Ama ailesi, kocası ve kocasinin ailesi hep birden kızı sindirmeye çalıştılar. Ee kız da şimdi dayanamadı. Kolay değil. Köşesine geri dönüyor. Ama üzülme vegacim. Sen ayaktaşsn hala. Şimdi imkanlar el vermedi. Otur soluklan biraz tekrar ringe çıkarsın. Bu sefer hazırlıklı olursun. Güçlü olursun canım.
Böyle olaylar yaşadin ama unutma bunları. Anneni ve babanı tekrar tanidin. Onların da sana muhtaç olacağı gün var elbet. O zaman bunları hatırla.
Eşinin ailesini tanıdın. Bu adamla evli kalırsan onlarında sana muhtaç olacağı gün gelecektir. O zaman bunları hatırla.
Esini de tanıyorsun artık hiç birseyi yutup oturma, sen zaten bosanmak istiyorsun. Ona da zor gelirse kapı orada.
Kimseye de eyvallah etme canım. Hayatını kur, düzenini kur.
Aslında ben de katılmıyorum ama bazı istisna durumlar var
Bak bence de her kadın sesini çıkartmalı
Ne olursa olsun, yapayalnız da olsa, böyle bir durumda boşanıp kendine yeni bir hayat kurmalı
Ama bunu yapacak cesareti yoksa napiyim ben mi boşayayım kadını. Elimde yetkim olsa boşarım valla ama yok.
Asla boşanmam kocamdır yapar diyen insan, boşanma yoluna girip geri dönünce, daha da rezalete dönüyor işler. Ya da tam kararını veremeyip de, boşanmak için elinden geleni yapan, sonra tak diye evine geri dönen, her şey olduğu gibi devam eder mi sanıyor? Normalde de etmezdi, o zaman hiç etmez.
Keşke kadınlarımız boşanmaktan bu kadar çok korkmasa, haklarını savunabilse..
Özetle
Veganın konusunda, madem boşanmayacaktın niye böyle yaptın deme sebebim, şimdi ailesinin de gerçek yüzünü gördü, 2 yönden de darbe gördü. Artık bence iki tarafa da geri dönüş olamaz, herkes içindekini kustu, tüm gizli defterler açıldı, içtekiler söylendi. Tam boşanmalık vakitteyken aaa ben geri döneyim demek, baştan boşanmayayım demekten daha zor, onu söylemek istedim. İki durumda da kadın darbe görüyor, devam ediyorsa kendi bileceği iş, bari devam edecekse en az darbeyle devam etsin diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar merak edenler için açıyorum bu konuyu
eşim burdan bana özür konusu açmış ve bazı arkadaşlar iyi niyrtli olduğunu düşünüyorum benı söylemiş
eşimi aradım eve gel dedim
buraya bakıp bakmadığını kontrol etmek için allahtan konuyu açıp çıkmış yorumları okumamış
bende cinsellikle ilgili konuyu sildirdim saolsunlar yardımcı oldular diğer konuları okumasında bir beis görmedim çünkü olanı biteni biliyor ve bu platformda kimsenın kımseyi tanımadığını da şimdi bazı arkadaşlar konularımı baştan sona biliyor
eşimle son durum eve döndü ama iki yabanı gibiyiz annem babamla görüşmüyoruz artık o defterde kapandı
asıl şimdi ne olacak bilmiyorum oğlum çok mutlu oldu bu arada
eşim her gece yatmadan önce özür diliyor aynı konusunda yazdığı gibi sizce ne yapmalı bundan sonra
psikolog ile görüştüm boşanman şu an senın için çok zor ve yıpratıcı olur o ihtimal zaten kaçmıyor bi dene eğer olmazsa 1 ay sonrada boşanırsın 1 yıl sonrada dedi ayrı yatıyoruz bu arada
İlk kez bu platformda bir konunun silindiğini duydum şaşırdığım tek şey bu oldu...
Allah Allah siliyorlar mı mış cidden
ailesi bu boşanma nedenini bilmiyomu neden destek olmuyorKonunuz yüzlerce sayfa tartışılıp tüm detaylar ortaya döküldüğü için yazdım yukarıdaki mesajları, forumda bilmeyen yok diye düşünüyorum çünkü çok ses getirdiniz, fake bile dendi hatırlarsanız.
Hayır dur gitmeburada kendimi anlatma paylaşma fırsaitı buluyordum ama zaten ağır yaşıyorum herşeyi anladımki vega hiç mutlu olmayacak vega bir aile özlemi çekecek artık içimde hiç umut yok neyse kalın sağlıcakla bu son konu son yorum insanlar bazen gerçekten mecburdur mecbur kalır öyle kolay olmuyor sizde haklısınız 15 alık bebeğimi sırtıma takıp yer silerim çünkü boşandıktan sonra ona bakacak kimse olmaz en azında 2 yaş olur sonrada kreş olurdu işim olsun kolay değil işte öyle boşanma kararındansa şu karar içimi daha çok acıtıyor omzuma daha büyük yük oldu bunu bilin istedim @Mune son kez konumu kapatırmısın
ailesi bu boşanma nedenini bilmiyomu neden destek olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?